هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
خاتون خوب درسنامه گاج رو بخون اگه بازم متوجه نشدی میتونی از استاد فدایی فرد هم ببینی
-
استاد فدایی فرد اول مفاهیم رو کاملا ملموس میگن بعد هر جا لازم بود تکنیک هم میگن اصلا ایشون عالی میگن مفاهیم رو
-
خاتون خوب درسنامه گاج رو بخون اگه بازم متوجه نشدی میتونی از استاد فدایی فرد هم ببینی
-
بچه ها ب نظرتون میشه سال چهارم رو غیر حضوری بخونیم و کلاس نریم فقط بریم امتحان بدیم ؟
-
خاتون
بله
کلا تو کلاس های 2 درس ها پایه ای تر تدریس میشه و کسانی که پایه درسی خوب ندارن بهتر یاد می گیرن -
بچه ها ب نظرتون میشه سال چهارم رو غیر حضوری بخونیم و کلاس نریم فقط بریم امتحان بدیم ؟
-
خاتون
من که که درسنامه اینه ها و عدسی هاروار رو گاج نقره ای خوندم خیلی خوب هم متوجه شدم اگه چندبار بخونی بعدش بلافاصله تستاشو بزن متوجه میشی من پارسال آبی کانون داشتم ولی خیلی خیلی خلاصه گفته بود نتیجه نگرفتم اما آبی قلم چی تستاش خیلی خوبه -
خاتون
من که که درسنامه اینه ها و عدسی هاروار رو گاج نقره ای خوندم خیلی خوب هم متوجه شدم اگه چندبار بخونی بعدش بلافاصله تستاشو بزن متوجه میشی من پارسال آبی کانون داشتم ولی خیلی خیلی خلاصه گفته بود نتیجه نگرفتم اما آبی قلم چی تستاش خیلی خوبه -
@m-z
هزار کنج دلم استقبال من تو درسای خودم موندم مگه بیکارم ابجی -
@m-z
نتیجه چی شد حالا؟ -
@m-z
وقتی من سال دیگه پزشکی مشهد قبول شدن اون وقت میفهمی هوادار جوگیر -
@m-z
برنامه من جوری که هم فیلم نگا میکنم هم درس میخونن
هرهرهرهرهر
الان داشتم فیلم آرتور کینگ رو نگا میکردم اوکی؟