سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
سلام من نیاز به برنامه ریزی تحصیلی دارم میشه کمکم کنید؟
دهم تجربی هستم فرزانگان نهم قبول شدم و روش درس خوندنو نمیدونم ولی اونایی که شیشم قبول شدن بیشترشون برنامه دارن و میدونن باید چیکار کنن احساس میکنم تایمم هدر میره و با اینکه بعضی روزا ۶ ساعت درس میخونم احساس میکنم ۳ ساعتم درس نخوندم. من کلا برا هیچی نمیتونم طبق برنامه پیش برم و همیشه وقتی حال داشته باشم درس میخونم. وقتی حوصله ش نباشه هیچی از درس هم نمیفهمم.
معلمم گفت هیچی قبول نمیشی
-
Shqw yeqq چرا نتونی به حرف اینها گوش نده حرف الکی میزنن بهش بگو باشه تو درست میگی من رشتم تجربه داخل سه ماه آخری خوندم فرهنگیان قبول شدم رتبه ی بالایی نمیخواد اصلا استرس به خودت نده راحت قبولی
-
Shqw yeqq سلام
چقدر متنفرم از چنین افراد معلم نما.
رفیق فقط یک چیز بهت بگم نشد نداریم ، انتقامت رو با موفقیت های بزرگت ازش بگیر و الانم بهش هیچی نگو.
صدای موفقیتت تو کنکور رو خودش میشنوه و خجالت میکشه.
تمام
-
Tannaz Dalir دانش آموزان آلاء تجربی خیرین کوچک دریا دلreplied to Shqw yeqq on آخرین ویرایش توسط انجام شده
Shqw yeqq
غلط کرده بابا
اولن که برنامه تابستون کلن یه چیز جدا بود که هر کی حسابی استفاده کرده دمش گرم ولی داستان مهر یه چیز دیگست رقابت اصلی تازه داره شروع میشه.
ببین من از این معلما خیلی داشتم ولی اینو بدون این معلما وحرفا همش تموم میشه سال دیگه این موقع حتی اسم معلمت هم یادت نیست نزار حرفای مسخره روت تاثیر بزاره درست روبخون -
Shqw yeqq سلام
اسم تاپیکت رو دیدم فهمیدم چه خبره
عزیزههههه من اخه طرف از بهمن شروع میکنه رشته و دانشگاه تاپ قبول میشه .
تویی که هدف داری و تلاش میکنی و تابستونم خوندی و مهر به بعدم میخوای بخونی ، میخوای قبول نشی؟
ول کن حرف مردموووو -
Shqw yeqq
سلام ببین هیچکس اینده رو نمیدونه من مطمئنم اگه از مهر خوب بخونی فرهنگیان میری ببین من معلمی (منظورم به همه نیست بعضیا گلن...ولی خب تو همه مشاغل ادمای بدم پیدا میشن دیگه!) رو دیدم که از قصد کاری میکرده دانش اموزاش درس نخونن بچه خودش قبول شه بعلاوه معلما تعداد خیلی محدودیشون البته اصلا اینده ما مهم نیست...
شما اصلا کاری به کارش نداشته باش...
شاید معلمت این رو گفته که خودت رو جمع کنی و بهتر بخونی اما خب برعکس شده...
حالا مثلا میخوای این یه سال رو زانو غم بگیری که قبول نمیشم و از دستش بدی؟
آخرین ویدیو زیست دهم آقای موقاری رو ببین...گفتن یه نفر چند ماه فقط خونده و قبول شده...مگه تو چی کم ازون داری؟
حرفا معلمت رو ول کن تلاشت رو کن ایشالله با قبولیت بهش ثابت میکنی که خیلی بهتر از اونی هستی که اون فکر میکرده!
با آرزوی موفقیت -
Shqw yeqq سلام
ولش کن بابا اون معلمو -
Shqw yeqq
سلام
معلمتون پیشگو نیست که هرچی بگه بشه.
چون این حرفو زده شما خودتو ببازی در برابر چیزای سخت تر میخوای چیکار بکنی! توی سال کنکور پر این حرفاست که تو هیچی نمیشی...
فقط و فقط به تلاش خودت بستگی داره هیچ وقت امیدتونو از دست ندید و در برابر ی سری حرفا ناشنوا باشید و توجه نکنید. -
چ معلم بیخودی:/
-
Shqw yeqq سلام اصلا اصلا به حرفش اهمیت ندین خیلیا بودن که دیر تر از شما شروع کردن و موفق شدن بهتون قول میدم اگه از مهر شروع کنین و تلاش کنید بهترین نتیجه رو کسب میکنید
-
سلام
به خودت و توانایی هات اعتماد داشته باش
من کلاس ششم بودم برای آزمون نمونه دولتی معلمم بهم گفت فکر نمیکنم قبول بشی ... شاید .. لب مرزی
و من تو آزمون رتبه ۴ شهر شدم
کلاس نهم بودیم برای تیزهوشان (البته تیزهوشان یه شهر دیگه امتحان دادیم) و نمونه هیچکس روم حساب باز نمیکرد و انگار نا دیده گرفته میشدم و هیچوقت تو لیست قابل پیش بینی برای قبولی هاشون نبودم
تیزهوشان رو با اختلاف ۱۰۰ امتیاز قبول نشدم
و نمونه دولتی ۷ ام شهر شدم
سال کنکور یه عده بودن خیلی خودشون رو میگرفتن انگار که آسمون باز شده همینا فقط افتادن زمین و خودشون رو نخبه میدونستن
مدیر مدرسه همش اینا رو میزد تو سر من و میگفت اینا تو خونه درس میخونن معلومه زیر ۲۰۰ میشه رتبه شون ولی تو و امثال تو نمیتونید مدرسه نیاید باید بیاید که معلما بهتون یاد بدن
شما نمیتونید بدون معلم کنکور بدید
بعد از اعلام نتایج اسمی از هیچکدومشون نبود و فقط یک نفر رتبه منطقه اش ۶۰۰ تا از من بهتر شده بود همین!
امسالم که وایستادن باز از پارسال بدتر شدن
خلاصه که میخوام بهت بگم آدمای منفی باف زیادن و آدمایی که میخوان به هرقیمتی شده تو رو پایین بکشن و اعتماد به نفست رو داغون کنن چه خواسته چه نا خواسته
ولی تو هیچوقت نا امید نشو .. همون راهی که میدونی درسته رو برو و من بهت اطمینان میدم به بهترین چیزی که میخوای میرسی
با خودت نگو من همه تلاشم رو میکنم که به اون معلم ثابت کنم که میتونم! این غلطه چون هم باعث درگیری ذهنت میشه هم اینکه احساس غرور بدی میده به آدم
تو فقط راه درست رو برو.. خدا بالاسرته و حواسش خیلی بهت هست طوری که اصلا فکرش رو نمیکنی... من اینو بارها حس کردم مخصوصا زمانی که دلم شکسته شده بود(: -
Amaryllis Heshmatireplied to Shqw yeqq on آخرین ویرایش توسط Amaryllis Heshmati انجام شده
Shqw yeqq خودت چی فکر می کنی؟؟؟
تو خدایی داری که آتش را بر حضرت ابراهیم علیه السلام ،گلستان کرد
تو خدایی داری که حضرت یونس علیه السلام را از شکم نهنگ بیرون آورد و نجات داد
تو خدایی داری که ...
او بر هر کاری تواناست ، کافیه تمام تلاشتو بکنی بقیه رو بسپر به خودش ، ما مأموریم به وظیفه نه نتیجه
پروفسر توفیق موسیوند رو همیشه به یاد داشته باش او کسی بود که آرزوی معلمی داشت اما الان متخصص قلب و عروق است و مخترع قلب مصنوعی ...
آیا جایگاه امروز او کمتر از دبیری است؟