-
Mhmdhsyn Parsa تا الان ۳ ۴ میلیارد دوز تزریق شده تو جهان ، پس اگر چیزی بشه واسه همه هست
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۹ شهریور ۱۴۰۰، ۷:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهسید حسین قربانی 1 دقیقا واس همه هس ،حتما ک نباید عوارض ۲ ماه بعد باشع
الان ی خبر اومده ک شرکت فایزر داروی ترک اعتیادشو ک سال ۲۰۰۹ تاییدیه fda امریکا رو گرفتع سرطان زا بوده و جمعش کردن از بازار دقت کردین از سال ۲۰۰۹ ک بعد ۱۲ سال معلوم شده -
سید حسین قربانی 1 دقیقا واس همه هس ،حتما ک نباید عوارض ۲ ماه بعد باشع
الان ی خبر اومده ک شرکت فایزر داروی ترک اعتیادشو ک سال ۲۰۰۹ تاییدیه fda امریکا رو گرفتع سرطان زا بوده و جمعش کردن از بازار دقت کردین از سال ۲۰۰۹ ک بعد ۱۲ سال معلوم شدهفارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۹ شهریور ۱۴۰۰، ۷:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهدقیقا همین علت ها هست که منو شکاک میکنه.
چطوری میشه واسه یه بیماری پیچیدهای مثل کرونا تو ۱و ۱.۵ سال واکسن درست کردن؟
-
دقیقا همین علت ها هست که منو شکاک میکنه.
@mr-perfect البته این نوع واکسن که ویروس کشته شده هست از قدیم آزمایش شده و حتی توی حصبه هم به کمک اومده و هیچ مورد خاصی هم نداشته و خیلی هم کمک کرده
پس این نوع واکسن قبلا تاییدیش و گرفته -
@mr-perfect البته این نوع واکسن که ویروس کشته شده هست از قدیم آزمایش شده و حتی توی حصبه هم به کمک اومده و هیچ مورد خاصی هم نداشته و خیلی هم کمک کرده
پس این نوع واکسن قبلا تاییدیش و گرفتهفارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۹ شهریور ۱۴۰۰، ۷:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهدرسته ولی باید زمان بگذره
-
mahsaaa rezaeee خانم رضایی شما علائمی پیدا کردین؟
نوشتهشده در ۲۹ شهریور ۱۴۰۰، ۷:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmohammadreza hatami گفتم دیگه فقط دستمه که هنوزم بی حسه
-
سید حسین قربانی 1 دقیقا واس همه هس ،حتما ک نباید عوارض ۲ ماه بعد باشع
الان ی خبر اومده ک شرکت فایزر داروی ترک اعتیادشو ک سال ۲۰۰۹ تاییدیه fda امریکا رو گرفتع سرطان زا بوده و جمعش کردن از بازار دقت کردین از سال ۲۰۰۹ ک بعد ۱۲ سال معلوم شدهMhmdhsyn Parsa یه چیزایی میگید که انگار واکسن یهو از زیر بوته در اومده
ببخشید شما هر سال برا آنفولانزا واکسن نمیزنی
آیا روش ساخت واکسن فرق داره
روش ساخت واکسن به دو صورت هست
یک ویروس غیرفعال و کشته شده به قول معروف
دو ویروس فعال یا همون ضعیف شده
هر واکسنی در هرجای این کره خاکی بخواد تولید بشه همین هست
پس عوارض وا کسن همون عوارض بیماری هست
شما اگر واکسن آنفولانزا یا کرونا بزنید مثل این هست که آنفولانزا یا کرونا گرفته باشید ولی در نوع خفیف
یه نظر شما اگه کسی کرونا بگیره دو سال دیگه سرطان میگیره میمیره
ه آره نظرتون اینه پس واکسن نزنید
پس خواهشاً قبل از جبه گرفتن یکم فکر کنید -
mahsaaa rezaeee واقعا چرا آخه اینهمه فرو میکنن
مخصوصا برای منی که زیاد عضله ندارم میترسم از اونور دستم در بیاد سوزنشنوشتهشده در ۲۹ شهریور ۱۴۰۰، ۷:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAhmad Nezami
سینوفارم سوزنش نازک تره
-
Ahmad Nezami
سینوفارم سوزنش نازک تره
mahsaaa rezaeee هم نازکه هم بلند
من پدرم آسترازانکا زدن کوچیکه تر بود
آدم اولش از کرده خودش پشیمون میشه -
Mhmdhsyn Parsa یه چیزایی میگید که انگار واکسن یهو از زیر بوته در اومده
شما اگر واکسن آنفولانزا یا کرونا بزنید مثل این هست که آنفولانزا یا کرونا گرفته باشید ولی در نوع خفیف
پس خواهشاً قبل از جبه گرفتن یکم فکر کنیدفارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۹ شهریور ۱۴۰۰، ۷:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمن الان بیرونم برسم خونه یه توضیح دیگه ای هم بهتون میدم البته منم از یکی از دکترا شنیدم.
اصلا بحث مردن نیست
-
دقیقا همین علت ها هست که منو شکاک میکنه.
@mr-perfect همون جور که برای آنفولانزا پیدا کردن
جواب بیشتر شما رو تو چند تا پایین جواب دادم -
mahsaaa rezaeee هم نازکه هم بلند
من پدرم آسترازانکا زدن کوچیکه تر بود
آدم اولش از کرده خودش پشیمون میشهنوشتهشده در ۲۹ شهریور ۱۴۰۰، ۷:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهحسین مسلمی استرازانکه بعدش دیگ ادم جنازه میشهه منم خانوادم استرازانکا زدن
-
حسین مسلمی استرازانکه بعدش دیگ ادم جنازه میشهه منم خانوادم استرازانکا زدن
mahsaaa rezaeee آره واقعا
به دلیل فعال بودنشه
پدرم دو روز نمیتوست دستش رو بیاره بالا افتاده بود ج -
من الان بیرونم برسم خونه یه توضیح دیگه ای هم بهتون میدم البته منم از یکی از دکترا شنیدم.
اصلا بحث مردن نیست
@mr-perfect کسی که خودش رو زده به خواب نمیشه بیدار کرد
مثل یکسری از افراد که میگن زمین تخته -
دوست عزیزم من مگه گفتم واکسن ایرانی عوارض داره؟اصلا کلا مگه نامی از واکسن بردم؟
من کلیت واکسن ها رو میگم حتی فایزر و ... به گفته پزشکان برتر دنیا که حداقل کمی بیشتر از ما میدونن میگن که احتمال داره در آینده یه عوارضی داشته باشه منم حرف اونا رو میگم.
شایدم خودم بزنم.
ببینید من اصلا کاری به واکسن و اینا ندارم. اگه در اینترنت یه تحقیقی انجام بدین میفهمید که یه دارویی برای هضم وجود داشت به نام رانیتیدین حدود ۲۰ و ۳۰ سال تو دنیا داشتن مصرف میکردن و دکترا هم برا مردمتجویز میکردن ولی حدود ۵و۶ سال قبل کلا در دنیا حذف کردن و ۱و ۲ سال قبل هم تو ایران حذف کردن میدونی چرا؟ خودم میگم چون تحقیقات اخیر روی اون دارو نشان داده بود که مصرف این دارو در مرور زمان موجب کانسر در ناحیه معده میشه. خب چرا ۲۰ و ۳۰ این مصرف کردن؟ خب چون نمیدونستن که همچین عوارض مرگ آوری داره. فقط هم این دارو نیست هزارتا داروی دیگه هم همین شرایط رو دارن.
به نظرم یه واکسنی که تو ۱و ۱.۵ سال ساخته شده باشه بدون عوارض باشه البته بازم میگم این نظرم منه شایدم درست نباشه.
دوستان نظر شما چیه؟
نوشتهشده در ۲۹ شهریور ۱۴۰۰، ۷:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@mr-perfect
آخه واکسنی که طرف میزنه و بعدش کرونا میگیره و حتی میمیره چه فایده ای داره؟ -
@mr-perfect دقیقا نظر منم همینه هر واکسنی حداقل طی ۵ تا ۱۰ سال باید مطالعات بالینی داشته باشه ن اینکه مث این واکسن کرونا تو یک سال ونیم تقریبا اینهمه ادن بزنن پس زدنش فلن منطقی نیس
Mhmdhsyn Parsa پس به نظر شما ما باید تا ده سال دیگه ماسک بزنیم که به قول شما تأیید بالینی ده بار رو مردم کل جهان انجام بشه
ن!!!!! -
Mhmdhsyn Parsa یه چیزایی میگید که انگار واکسن یهو از زیر بوته در اومده
پس خواهشاً قبل از جبه گرفتن یکم فکر کنیددانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۹ شهریور ۱۴۰۰، ۸:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهحسین مسلمی واکسن از زیر بوته درنیومده
واکسن انفولانزا تقریبا ده سال بعد از اومدن ویروس ب مرحلع تزریق رسید ن اینکه بعد یک سال ونیم
بعدشم جبهه خاصی نیس توضیحاتی بود ک مشخصه
ماهم مخالف واکسن نیستیم هرموقع زمان درست مطالعات بالینی طی شد ماهم تزریق میکنیم -
@mr-perfect
آخه واکسنی که طرف میزنه و بعدش کرونا میگیره و حتی میمیره چه فایده ای داره؟اسما نادری یک سوال از شما دارم
ببخشید این بیماری رو با آنفولانزا خیلی مقایسه کردم ولی همینه
بیماری های که جهش دارند مثل کرونا و آنفولانزا حتی با توجه به واکسن هم فوتی و درگیری داره ولی تعدادش کاهش پیدا میکنه
ولی یه بیکاره مثل آبله به این صورت نیست و جهش نداره -
@mr-perfect
آخه واکسنی که طرف میزنه و بعدش کرونا میگیره و حتی میمیره چه فایده ای داره؟دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۹ شهریور ۱۴۰۰، ۸:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاسما نادری یکی از تناقض واکسن سازان همینه
تعریف واکسن اینه ک ایمنی در برابر یک ویروس خاص
ولی الان برای اینکه کسی مجازاتشون نکنه چقد پول دادن تعریف واکسن و ب محافظت از بدن در برابر ویروس خاص تغییر دادن
یعنی مردی هم مردی بما ربطی نداره -
حسین مسلمی واکسن از زیر بوته درنیومده
واکسن انفولانزا تقریبا ده سال بعد از اومدن ویروس ب مرحلع تزریق رسید ن اینکه بعد یک سال ونیم
بعدشم جبهه خاصی نیس توضیحاتی بود ک مشخصه
ماهم مخالف واکسن نیستیم هرموقع زمان درست مطالعات بالینی طی شد ماهم تزریق میکنیماین پست پاک شده! -
اسما نادری یکی از تناقض واکسن سازان همینه
تعریف واکسن اینه ک ایمنی در برابر یک ویروس خاص
ولی الان برای اینکه کسی مجازاتشون نکنه چقد پول دادن تعریف واکسن و ب محافظت از بدن در برابر ویروس خاص تغییر دادن
یعنی مردی هم مردی بما ربطی ندارهMhmdhsyn Parsa گفته کسی رو که خودش رو زده به خواب با لگد هم نمیشه بیدار کرد
شب خوش