هرچی تو دلته بریز بیرون 2
- 
سلام دوستان کسی دفتر برنامه ریزی پی دی اف داره برام بفرسته؟؟ 
- 
خاتون  بله خخخخ بله خخخخ
- 
سلام دوستان کسی دفتر برنامه ریزی پی دی اف داره برام بفرسته؟؟ @1540557162 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: سلام دوستان کسی دفتر برنامه ریزی پی دی اف داره برام بفرسته؟؟ داره آپ میشه .. 
- 
@1540557162 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: سلام دوستان کسی دفتر برنامه ریزی پی دی اف داره برام بفرسته؟؟ داره آپ میشه .. @dr-saraaa  سپاس سپاس
- 
تموم نشد ؟ 
- 
تموم نشد ؟ @1540557162 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: تموم نشد ؟ تا 60% رفت کامپیوترم خاموش شد  
 الان دوباره آپلود میکنم ..
- 
@1540557162 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: تموم نشد ؟ تا 60% رفت کامپیوترم خاموش شد  
 الان دوباره آپلود میکنم ..@dr-saraaa عب نداره اپ کن دوباره  
- 
- 
خخخخخخ نمدونم 
- 
خاتون در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: فیزیک داره منو نابود میکنه چرا من اصلن متوجه نمیشم فصل نور رو اوووف خدااااا کدوم بخش . سایه نیم سایه؟ 
- 
@1540557162 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: تموم نشد ؟ تا 60% رفت کامپیوترم خاموش شد  
 الان دوباره آپلود میکنم ..@dr-saraaa 
 سلام
- 
خاتون در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: فیزیک داره منو نابود میکنه چرا من اصلن متوجه نمیشم فصل نور رو اوووف خدااااا کدوم بخش . سایه نیم سایه؟ mohammadhassan کلن نور متوجه نمیشم 

- 
mohammadhassan کلن نور متوجه نمیشم 

- 
خاتون 
 برو درسنامه گاج نقره ای رو چند بار بخون بعد تستاشو همونجا بزن پاسخ هاشو رو هم با دقت بخون

|
 |

شعردانه
شعردانه