هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@kosar-mottaghi :face_without_mouth: :face_without_mouth: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-

حقیقتا زده به سرم بندازمش تاپیک انگیزه😐😂 -
@infinitie-a نه من بحث کردن های تو و سبحان را خیلی دوس داشتم یه دل سیر میخندیدم :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
مخصوصا اونروز که سبحان با تودلی قهر بود تو تگش میکردی بهش میگفتی ضد ادب -_- بعد اونم تودلی را هاید کرده بود نمیدونم با چه انگیزه ای تگش میکردی :face_with_tears_of_joy:@mitra-ism-rahmani در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@infinitie-a نه من بحث کردن های تو و سبحان را خیلی دوس داشتم یه دل سیر میخندیدم :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
مخصوصا اونروز که سبحان با تودلی قهر بود تو تگش میکردی بهش میگفتی ضد ادب -_- بعد اونم تودلی را هاید کرده بود نمیدونم با چه انگیزه ای تگش میکردی :face_with_tears_of_joy:اره یادش بخیر😂😂(حالا اصن یادم نمیاد😐😂)
-
-
@kosar-mottaghi نشنیدم تا حالا😐
-
@kosar-mottaghi نشنیدم تا حالا😐
-
انیشتین میگه حتی کفشاتم نباید بندی باشه
وقتت میره😑🔪
هرچند حرفا زیادی رو به اشتباه میگن این گفته😐 -
نتایج نهایی در سیستم داخلی سازمان سنجش آماده شده و در مرحله چک نهایی و بعد آپلود بر روی سایت میباشد و اگر مشکل خاصی رخ ندهد کمتر از ۲۴ ساعت آینده در دسترس قرار میگیرد.
یعنی درسته😐
@kosar-mottaghi
😕😑با اینکه تصمیم گرفتم پشت بمونم، ولی بازم استرس نتایج رو دارم😕عادی نیس:/ -
@mitra-ism-rahmani
https://forum.alaatv.com/post/2028703 -
@kosar-mottaghi
😕😑با اینکه تصمیم گرفتم پشت بمونم، ولی بازم استرس نتایج رو دارم😕عادی نیس:/@infinitie-a در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@kosar-mottaghi
😕😑با اینکه تصمیم گرفتم پشت بمونم، ولی بازم استرس نتایج رو دارم😕عادی نیس:/نه😶
تو دیگه چرا استرس داری🤔
راستی چه خبر خوب پیش میره درسا😊 -
@infinitie-a در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@kosar-mottaghi
😕😑با اینکه تصمیم گرفتم پشت بمونم، ولی بازم استرس نتایج رو دارم😕عادی نیس:/نه😶
تو دیگه چرا استرس داری🤔
راستی چه خبر خوب پیش میره درسا😊@kosar-mottaghi انشالله که خوب پیش بره😑
-
استرس روز قبل کنکور گرفتم😐😕
تو که از نتایج نمیترسیدی، چت شد یهویی😑😐؟ -