هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
تورو نمیگم که :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: با اون موجودم که افرینندش تو بودی :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing:
نه شوخی بود وجدانن
@سجاد-ذوالفقاری :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: این خیلی خوب بود:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
-
من نبودمااااا:face_with_tears_of_joy:
این پست پاک شده! -
@kosar-mortazavi احسنت
اینجور امید میدنا😂😂😂 -
@kosar-mortazavi
سلام عزیزم ممنون امیدوارم ماه خیلی خوبی برات باشه با کلی خوشی و خبر خوب😍😁@sania-andiravan در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@kosar-mortazavi
سلام عزیزم ممنون امیدوارم ماه خیلی خوبی برات باشه با کلی خوشی و خبر خوب😍😁ممنونم سانیا جونم🍁✨🌹
منم دعا میکنم ان شاء الله این ماه پر از موفقیت باشه برات 💪 -
حساب کردم اگه بخوام این میزان آشفتگی و استرس رو با قدم زدن کم کنم،
باید تا لب مرز پیاده برم.😌😁😂
-
@sania-andiravan در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@kosar-mortazavi
سلام عزیزم ممنون امیدوارم ماه خیلی خوبی برات باشه با کلی خوشی و خبر خوب😍😁ممنونم سانیا جونم🍁✨🌹
منم دعا میکنم ان شاء الله این ماه پر از موفقیت باشه برات 💪 -
@kosar-mortazavi شب شما هم بخیر آخرین پاییزیه که برای من بوی مدرسه میده :face_with_tears_of_joy: :grinning_face_with_sweat:
-
@kosar-mortazavi احسنت
اینجور امید میدنا😂😂😂@narjes-hashemi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@kosar-mortazavi احسنت
اینجور امید میدنا😂😂😂اول که انجمن رو باز کردم شترتو دیدم😂😂
حس قشنگی بود🤣🤣به کارت ادامه بده😎
-
@kosar-mortazavi شب شما هم بخیر آخرین پاییزیه که برای من بوی مدرسه میده :face_with_tears_of_joy: :grinning_face_with_sweat:
@first در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
آخیییی✨
با همه وجود حسش کن، با اینکه مثل سالهای قبل نیست(راستی حضوری میرین مدرسه؟؟)