امکان ثبت نام تک آزمون گزینه دو هست؟
-
سلام دوستان
یه سوال دارم ، اینکه توی گزینه دو میشه تک آزمون ثبت نام کرد؟
@ریاضیا @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم @بچه-های-کنکور-ریاضی-1400حسین احمدی سلام
از هر آزمونی که ثبت نام بکنی ، تا آخرشو باید ثبت نام بکنی
یعنی مثلا تیک آزمون اولو بزنی میشه همه
یا تیک آزمون 3 تا مونده ب آخرو بزنی ، از اونجا میشه تا آخرشروعش با توعه ولی پایانش با اونا
-
حسین احمدی سلام
از هر آزمونی که ثبت نام بکنی ، تا آخرشو باید ثبت نام بکنی
یعنی مثلا تیک آزمون اولو بزنی میشه همه
یا تیک آزمون 3 تا مونده ب آخرو بزنی ، از اونجا میشه تا آخرشروعش با توعه ولی پایانش با اونا
shayan jafari این طوری خیلی بده
ای کاش می شد هر کدوم رو که دوست داریم شرکت کنیم
️
قلمچی هم این طوریه ؟ -
️
قلمچی هم این طوریه ؟حسین احمدی قلمچی رو اصلا خبر ندارم چطوریه
حتی قیمت ثابتم نداره...
شهر ب شهر و آموزشگاه ب آموزشگاه قیمت آزمونا فرق میکنه ک با ی سرچ متوجهش میشیاگه نظر منو میخوای کلا گزینه دو ثبت نام کن ، قلمچی هم ک سوالاش بیرون میاد و میتونی اگه وقت داشتی سوالاش رو خودت بزنی یا تحلیلشو از راه ابریشم ببینی...
سنجش هم جامع های آخرو ثب نام کن -
سلام دوستان
یه سوال دارم ، اینکه توی گزینه دو میشه تک آزمون ثبت نام کرد؟
@ریاضیا @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم @بچه-های-کنکور-ریاضی-1400 -
حسین احمدی قلمچی رو اصلا خبر ندارم چطوریه
حتی قیمت ثابتم نداره...
شهر ب شهر و آموزشگاه ب آموزشگاه قیمت آزمونا فرق میکنه ک با ی سرچ متوجهش میشیاگه نظر منو میخوای کلا گزینه دو ثبت نام کن ، قلمچی هم ک سوالاش بیرون میاد و میتونی اگه وقت داشتی سوالاش رو خودت بزنی یا تحلیلشو از راه ابریشم ببینی...
سنجش هم جامع های آخرو ثب نام کنshayan jafari آها باشه
/
ممنونم از راهنماییت
-
shayan jafari آها باشه
/
ممنونم از راهنماییت
حسین احمدی خواهش میکنم
-
️
قلمچی هم این طوریه ؟حسین احمدی
سلام من پارسال ازمون های گزینه دو رو میدادم حضوری برید ثبت نام کنید و مثلا میتونید بگید ازمون شماره ۳ و ۵ و ۷ و۱۰ رو میخوام . البته پیشنهاد من اینکه حداقل پنج تاشو ثبت نام کنید تا از امکانات سایتشون کاملا بهره مند شین. -
حسین احمدی
سلام من پارسال ازمون های گزینه دو رو میدادم حضوری برید ثبت نام کنید و مثلا میتونید بگید ازمون شماره ۳ و ۵ و ۷ و۱۰ رو میخوام . البته پیشنهاد من اینکه حداقل پنج تاشو ثبت نام کنید تا از امکانات سایتشون کاملا بهره مند شین.Saba haghshenas سلام / اگر حضوری برم می تونم هر کدوم رو که می خوام ثبت نام کنم پس ؟
-
Saba haghshenas سلام / اگر حضوری برم می تونم هر کدوم رو که می خوام ثبت نام کنم پس ؟
حسین احمدی بله
برای من که اینطور بود. -
حسین احمدی بله
برای من که اینطور بود.Saba haghshenas برنامه الا و گزینه دو 100درصد تطابق دارن؟
-
Saba haghshenas برنامه الا و گزینه دو 100درصد تطابق دارن؟
mahdi abdollahpour اینو باید از بچه های راه ابریشمی بپرسین
-
بله میشه تک ازمون ثبت نام کرد
اگه حضوری بری امکانش هست ولی اگه از سایت ثبت نام ونی مثلا اگه ازمون ۳ رو بخوای بدی باید کل ازمونارو تا اخرش بدی .( یعنی تیک ازمون ۳ به بعد میخوره و برات ثبت میشه )
من امروز رفتم پرسیدم از نمایندگیشون . -
بله میشه تک ازمون ثبت نام کرد
اگه حضوری بری امکانش هست ولی اگه از سایت ثبت نام ونی مثلا اگه ازمون ۳ رو بخوای بدی باید کل ازمونارو تا اخرش بدی .( یعنی تیک ازمون ۳ به بعد میخوره و برات ثبت میشه )
من امروز رفتم پرسیدم از نمایندگیشون .Yegane Dehqan مرسی