هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Kosar A003
وااااییی مرسی عزیزم لطف داری خیلی زیاد شما هم خیلی عزیزدلی😍😍❤️
من یادمه همش😐😂
فیلمش هست هنوز😂
دور از جونت
اره موافقم کلا یه کتاب بود میگفت چجوری از زندگی لذت ببریم چجوری خودمون رو دوست داشته باشیم
به جا این مدیریت
😂😂😂@sania-andiravan
من فیلم ده روزگیمو دیدم فقد واقن احساساتم برگاش ریخ=|
ده روزم بوددد چجوری اخه😑😂
عا نمد کدوم کتابو میگی ولی یچیزایی دگرم واس تجربه کنم لذت برسونم ۱۰۰ 😑😂🥂
قربانش😁🍷 -
ارد نخودچیه چسبیده به گلوت
آب بخوری حل میشه🚶🏻♀️ -
@sania-andiravan
من فیلم ده روزگیمو دیدم فقد واقن احساساتم برگاش ریخ=|
ده روزم بوددد چجوری اخه😑😂
عا نمد کدوم کتابو میگی ولی یچیزایی دگرم واس تجربه کنم لذت برسونم ۱۰۰ 😑😂🥂
قربانش😁🍷Kosar A003
چرا اخه😂
آها هیچی اشتباه فهمیدم😐😂
😉❤️ -
dlrm در *پادکستجات* گفته است:
%(#1fb5ad)[سلام رفیق رفقا]:)
حال دلاتون آروم...
همون طور که از اسم تاپیک پیداست این تاپیک مخصوص "%(#b51f1f)[پادکست]" هستش:)
این تاپیک رو زدیم که از این به بعد توی تایمایی که حسِ درستون نیست و حال گوش کردن به هیچ آهنگی رو ندارین،پادکست های اینجا رو پلی کنید، سرتون رو بذارید روی دستتون و چشماتون رو ببندین و یکم ریلکس کنید:)این تاپیک جای آهنگ %(#d66666)[نیست] :) ما آهنگ هامون رو اینجا میذاریم :)
این تاپیک جای شعر %(#d66666)[نیست] :) ما شعرهامون رو اینجا میذاریم :)اینجا صرفا تاپیکیِ برای دکلمه و پادکست هایی که به نظرتون میتونه حالِ دل رو خوب کنه و شایدم چند دقیقه ای به فکر وابدارتمون:))
حتی این پادکست هارو میشه شب قبل خواب هم گوش داد و جای فکر کردن به مشکلات روزانه یکم غرق متن و صدای گوینده شد:)
ادمین :heart_suit:این تاپیک رو دیدم همیشه ولی انگاری الان فهمیدم چقدر چقد قشنگ و کاربردیه.هیچوقت نرفتم گوش بدم پادکستاشو
دیر دیدم این تاپیکو... -
عا شما پولدارا آرداتون جنس خوبه
باید برا کندنشم پول خرج کنین خب🚶🏻♀️ -
من از ده روزگیم با همون قیافه موندم با اندکی تخلص و تغییر😐😂
-
من از ده روزگیم با همون قیافه موندم با اندکی تخلص و تغییر😐😂
Kosar A003
من صدام همونه
نباید اینطوری می موند صدام😐😂 -
@narjes-hashemi
خدا بگم چیکارت کنه:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
اون یکی میگه تابستون :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing:
ولی چرا تا این زرد و قرمزارو میبینیم ....