هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@سجاد-ذوالفقاری
کنکوری هستم
-
@mr-perfect درسته اين ميشه گذشتن نميشه فراموش كردن
در اون حالم باز ميگي خدايا كاش من اشتباه كرده باشم كاش اين نباشه كاش يه چيزي بگه يه دليلي ...
كلاهم ميشه گذشت ولي زمان ميخواد اما بازهم خب پاك نميشه@roghayeh-eftekhari
یه اخلاق دارم اگه یکی بره تو قلبم که به سختی میره اگه رفت دیگه محال هست بندازمش دور ولی اگه دیگه از چشم افتاد برای همیشه میوفته -
@سجاد-ذوالفقاری
من کلا نمیدونم عاشقی یا نه و کلا شدتش چقدره ولی من اگه از چشم بیوفته حتی بهش فکرم نمیکنم چه برسه به ودنبال بخشش باشم
-
zeinab dehghani @sara-haghighatrad @kosar-mottaghi amir ahmadi @kosar-mortazavi parisa khany @ida-shateri @haniehno Sharllot و @همه منتظران نتایج ||:
از ته ته قلبم براتون بهترینارو میخوام چیزی که هم باعث خوشبختیتون بشه و هم موقع دیدنش عمیقا راضی و خوشحال باشید -
Zeinab Siri در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@haniehno
Mr@haniehno
اصن اینم یه نمونه دیگه از هوشت -
@roghayeh-eftekhari
یه اخلاق دارم اگه یکی بره تو قلبم که به سختی میره اگه رفت دیگه محال هست بندازمش دور ولی اگه دیگه از چشم افتاد برای همیشه میوفته -
@mr-perfect ربطي به عشق نداره به هركي دلببندي بعد دلتو بشكنه از اعتمادت سواستفاده كنه درد بديه حالا هرچي درجه اين اعتماد بيشتر باشه دردش بيشتر
مثل اين كه هنوز كسي از اعتمادتون و حستون سواستفاده نكرده.@roghayeh-eftekhari
خیر تا به حال قلبم رو به کسی نباختم برای همین شاید چون تجربه نکردم گفتنش برام راحته
-
پارسالم این موقع تو انجمن بحث عشق و عاشقی بود
-
@mitra-ism-rahmani میتیی
-
@roghayeh-eftekhari
خیر تا به حال قلبم رو به کسی نباختم برای همین شاید چون تجربه نکردم گفتنش برام راحته
-
منشناتو گم کردم دعوا نکن
-
پارسالم این موقع تو انجمن بحث عشق و عاشقی بود
Kosar A003 کیکو پارسال تو بودی مگه؟
-
برنامه درسی امروزم کلا تموم شد و نتایج شماها نیومد
-
@mitra-ism-rahmani میتیی
-
چرا؟
من اینو نمیخوام -
@roghayeh-eftekhari
بالاخره باید قبول کرد که زندگی اینه اگه برای هر رفتنی اینقدر داغون بشیم که دیگه نمیشه