هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Sharllot منظورتون آقا سهراب مدیر آلا هست دیگه آره ؟ :face_with_rolling_eyes: :face_with_tears_of_joy:
چش چش بچه ها کار هارو اوکی کردن اول نفر به شما میگم:face_with_tears_of_joy:@first در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Sharllot منظورتون آقا سهراب مدیر آلا هست دیگه آره ؟ :face_with_rolling_eyes: :face_with_tears_of_joy:
چش چش بچه ها کار هارو اوکی کردن اول نفر به شما میگم:face_with_tears_of_joy:یس مستر سهراب O.O
لطف میکنین 😂 -
@first در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@kosar-mortazavi چهههه جالب :star-struck:
شبیه باقلوا و آمیرزا ایناس....آره من پیشثبت نام کردم
@kosar-mortazavi تابستون آقای ابوذرخانی گفتند کلاس بازی سازی و ... میزارم خدا کنه سال بعد بزارن بنظرم آلا خیلی جای پیشرفت داره
-
Sharllot در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@first
عار
بین تاپیکای سهراب بگردی تاپیکش هس 😂
هک کردنی مارو هم فراموش نکن 😂تو فاز سهراب سپهری بودم بعد فهمیدم نه ابوذرخانی فرد:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
@kosar-mortazavi تابستون آقای ابوذرخانی گفتند کلاس بازی سازی و ... میزارم خدا کنه سال بعد بزارن بنظرم آلا خیلی جای پیشرفت داره
خیلی عالی میشه👌👌👌
رشته شما رياضيه؟ -
خیلی عالی میشه👌👌👌
رشته شما رياضيه؟@kosar-mortazavi من تجربیم ولی درحد ابتدایی پایتون , html میدونم کلا به کامپیوتر علاقه زیادی دارم در هر زمینه ای باشه
-
ولی من به مربی رانندگی شدن هم علاقه مندم 😂😐
لامصب پرستیژش بالاس
یه غول فلزی بدی دست یه مبتدی
بعد با دوتا پدال کنترلشون کنی 🍃 -
Sharllot در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
ولی من به مربی رانندگی شدن هم علاقه مندم 😂😐
لامصب پرستیژش بالاس
یه غول فلزی بدی دست یه مبتدی
بعد با دوتا پدال کنترلشون کنی 🍃گواهی نامه داری؟
-
@mitra-ism-rahmani در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Sharllot این اسکن اشتباه بشه تقصیر توعه :face_with_tears_of_joy: :expressionless_face:
عه پس مشغول کاری
من لف میدم 😂 -
مولانا میگه
هر چه بر تو آید از ظلمات و غم
آن ز بی باکی و گستاخیست هم- یه جور قشنگ داره میگه خاک تو سرت🙂🤣
-
Sharllot عار دارم هم جواب بابامو میدم هم اینجا میچتم هم اسکن میکنم هم تو یه سایتی ثبت نام میکنم -_- تففففففففففففففففففف:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
@mitra-ism-rahmani در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Sharllot عار دارم هم جواب بابامو میدم هم اینجا میچتم هم اسکن میکنم هم تو یه سایتی ثبت نام میکنم -_- تففففففففففففففففففف:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
از آپشنای جنس مونثه ها اینا 😌 بت افتخار میکنم 😌😂
-
شما نوک مداد اتود میخورید؟:face_without_mouth: