هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Kosar A003
سلام
اون تاپیک یکیو که دیدم گفتم زود تر دانلود کنم تا پاک نشدهولی دیدم بر خلاف باور یه تکست بدون نکته هم داشت این بشر
اون EMPTY هم قشنگ بود ...
اپیکورم بد نبود
اون امینم هم که اصن نیاز به گفتن نیست
درکل ممنون
@سجاد-ذوالفقاری حصین چنتا دگ هم بی تکنه خونده
خدایی آهنگاش پر از مفهومه فقط یکم اعصاب نداره سلطان
️
اقا اوناهنگ اپیکورو خودم ندارم فقد یادمع شاد بود امیدوارم آبروم نرفده باشه
ولکام برو
آهنگ خواب راحت خصینم بی نکتست و برا رفیقش ک مرده خونده اونم خاسی دانلود کنین...حیف ک گریم نمیاد وگرنه حتما با این آهنگ گریه میکردم
️
-
81Sobhan اگه بورس باشه کارای اینورم با خودشونِ
مگر اینکه از طریق معرفی نامه ای چیزی باشه...@narjes-hashemi با خودشون نیست
اینی که میگم رفت امریکا به 5 تا دانشگاه درخواست داده بود واس اپلای
کلی هزینه براش برد
تافلشو خودش گرفت ی سری مراحل دیگه داشت که همه رو از جیب داد -
@mr-perfect
من که نگفتم هزینه نداره گفتم ؟
گفتم اگه بورسیه بشی فقط هزینه های اینجا رو خودت میدی بری اونور خرج خورد و خوراک و تفریحت هم میدن
اینی که رفت بله پولدار بود ولی خب نسبت به چیزی میگید زیاد خرج نکرد
یکی از گرونترین هاش چون سربازی نبود وثیقه سربازیش بودالبته بورسیه آمریکا هم همینطوری راحت نیست اولا باید یه تمکن مالی عالی نشون بدی بعد برای مثال برای درخواست باید راحت ۳۰۰۰۰ تا بزاری حساب اما این پول رو بعد از ۳ سال موندن در آمریکا میشه آزاد کرد
-
برا آمریکا بایوتکنولوژی مقطع کارشناسی ارشدش را راحت میشه بورسیه شد نه خیلی راحت ها راحتتر از باقی رشته ها کم خرج تر
@mitra-ism-rahmani زیاد جا افتاده فکر نکنم باشه برا اونا یه جیزایی مثل پیراپزشکی خودمون...تازه ما بهتره.
بعد آدم میره اونجا کار کنه یه حداقل درامدی داشته باشه براش برا همین اگه حرف رفتن باشه ترجیحا رشته خوب باشه میرزه نه اینجور -
@mitra-ism-rahmani زیاد جا افتاده فکر نکنم باشه برا اونا یه جیزایی مثل پیراپزشکی خودمون...تازه ما بهتره.
بعد آدم میره اونجا کار کنه یه حداقل درامدی داشته باشه براش برا همین اگه حرف رفتن باشه ترجیحا رشته خوب باشه میرزه نه اینجور@narjes-hashemi اتفاقا رشته های علوم پایه رو خیلی راحت تر میبرن
تا رشته های پزشکی و پیرا پزشکی -
برا آمریکا بایوتکنولوژی مقطع کارشناسی ارشدش را راحت میشه بورسیه شد نه خیلی راحت ها راحتتر از باقی رشته ها کم خرج تر
@mitra-ism-rahmani المان بهتره
️
-
@mitra-ism-rahmani المان بهتره
️
آلمان خیلی سختگیری میکنه برای شروع اصلا خوب نیست
-
@narjes-hashemi
این پسر دومی رفیق صمیمه
دارم سعی میکنم مخشو بزنم منم ببره با خودشمیخواد بره هلند لامصب
81Sobhan تیییییع ایگوم تو خوش حَسیی
تا الان یادت نبود مخ بزنی همین که من گفتم شد دوست صمیمی؟؟؟
میگم اگه مخ زنی گرفت یه قدمم برا ما بردار ثواب داره -
81Sobhan تیییییع ایگوم تو خوش حَسیی
تا الان یادت نبود مخ بزنی همین که من گفتم شد دوست صمیمی؟؟؟
میگم اگه مخ زنی گرفت یه قدمم برا ما بردار ثواب داره@narjes-hashemi
جون تو ازوقتی فهمیدم اینم میخواد بره دارم سعی میکنم مخ بزنم راه نمیده لامصب -
@narjes-hashemi اتفاقا رشته های علوم پایه رو خیلی راحت تر میبرن
تا رشته های پزشکی و پیرا پزشکی81Sobhan نه ببین برا ما علوم پایه میشه.فکر کن مدرک پزشکی اونا چقدر راحت تراز ما میشه به دستش اورد.حالا حساب کن علوم پایه ما چی میشه براشون...
چیزی بود که من اطلاع داشتم حالا شایدم غلط -
آلمان خیلی سختگیری میکنه برای شروع اصلا خوب نیست
@mr-perfect ولی امکانات دانشکده های بیوتکنولوژی معتبرش....
️
️
-
@سجاد-ذوالفقاری اگه پیدا کردم حتما
-
@سجاد-ذوالفقاری حصین چنتا دگ هم بی تکنه خونده
خدایی آهنگاش پر از مفهومه فقط یکم اعصاب نداره سلطان
️
اقا اوناهنگ اپیکورو خودم ندارم فقد یادمع شاد بود امیدوارم آبروم نرفده باشه
ولکام برو
آهنگ خواب راحت خصینم بی نکتست و برا رفیقش ک مرده خونده اونم خاسی دانلود کنین...حیف ک گریم نمیاد وگرنه حتما با این آهنگ گریه میکردم
️
Kosar A003
مفهمماش خیلی زیاده
اصا جذابیت سلطان به همین بی عصاب بودنشهو صد البته دوز بالای گنگ تو صداش
ولی خوب هندسفریت باید یهو خراب نشه ...نکته که داشت
ولی با اون قسمتش که درمورد خالتور گفت خندم گرفتاها برم دانلود کنم اونم
-
81Sobhan نه ببین برا ما علوم پایه میشه.فکر کن مدرک پزشکی اونا چقدر راحت تراز ما میشه به دستش اورد.حالا حساب کن علوم پایه ما چی میشه براشون...
چیزی بود که من اطلاع داشتم حالا شایدم غلط@narjes-hashemi چیشد ؟
نفهمیدم چی گفتی -
81Sobhan نه ببین برا ما علوم پایه میشه.فکر کن مدرک پزشکی اونا چقدر راحت تراز ما میشه به دستش اورد.حالا حساب کن علوم پایه ما چی میشه براشون...
چیزی بود که من اطلاع داشتم حالا شایدم غلط@narjes-hashemi
ببخشید یعنی چی نرجس
یعنی اونجا راحت تر میشه پزشک شد؟ -
@narjes-hashemi
جون تو ازوقتی فهمیدم اینم میخواد بره دارم سعی میکنم مخ بزنم راه نمیده لامصب81Sobhan کارت یارنتو ببر شاید یه کَرمی شد
-
بعد آدم میره اونجا کار کنه یه حداقل درامدی داشته باشه براش برا همین اگه حرف رفتن باشه ترجیحا رشته خوب باشه میرزه نه اینجور@narjes-hashemi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
بعد آدم میره اونجا کار کنه یه حداقل درامدی داشته باشه براش برا همین اگه حرف رفتن باشه ترجیحا رشته خوب باشه میرزه نه اینجوراتفاقا برعکس برا اونا خیلی خوب هم جا افتاده برا ما نیوفتاده
این رشته نوینه نرجس و تاپ هم محسوب میشه بستگی داره توش چقدر مهارت و خلاقیت داشته باشی -
@narjes-hashemi
ببخشید یعنی چی نرجس
یعنی اونجا راحت تر میشه پزشک شد؟Maryam Nateqi نمیبخشم حقیقتا
آره