هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
سلام دوستان شبتون بخیر
عزاداری هاتون مقبول درگاه حق
التماااس دعا از همگی -
چه شنبه دلگیری!
دیروز مهدی(عج) نیامد
فردا حسین(ع) میرود...کم کم غروب عاشورا
و هجوم دشمن به خیمه ها!!امان از دل زینب(س)
🖤💔😭 -
سلام :)
-
@m-z خوبید؟
-
@m-z خووب :)
-
@m-z معرررسی
-
سلام دوستان دیشب حلیم پختیم برای همه دعا کردم انشاالله همه به اون چیزی که میخان برسن:man_mountain_biking_tone3:
-
:joy: به شخصه یه چیزایی دیدم دیگه ترجیح میدم از خونه بیرون نرم .
داشتن نذری میدادن :joy: بعد طرف درو بسته بود اینا از دیوار میرفتن بالا وارد خونشون بشن :joy:
نمیدونم اینجوری میگن برکت نذری که میخورن بیشتر میشه برای بدست اوردنش تلاش بسیار کردن :joy: -
داشتن نذری میدادن :joy: بعد طرف درو بسته بود اینا از دیوار میرفتن بالا وارد خونشون بشن :joy:
نمیدونم اینجوری میگن برکت نذری که میخورن بیشتر میشه برای بدست اوردنش تلاش بسیار کردن :joy:_MILAD_ در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
نمیدونم اینجوری میگن برکت نذری که میخورن بیشتر میشه برای بدست اوردنش تلاش بسیار کردن :joy:خخخخخخخ عین زامبی شدن باو خخخ-البته حقم دارن خب خیلیا چیزی ندارن بدن بچشون بخوره ولی اونا که دارن چی میگن :joy:
-
_MILAD_ در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
نمیدونم اینجوری میگن برکت نذری که میخورن بیشتر میشه برای بدست اوردنش تلاش بسیار کردن :joy:خخخخخخخ عین زامبی شدن باو خخخ-البته حقم دارن خب خیلیا چیزی ندارن بدن بچشون بخوره ولی اونا که دارن چی میگن :joy:
هیچ چیز ارزشمندی آسان به دست نمی آید. تنها راه رسیدن به نتایج خوب و ماندگار، کار و تلاش مستمر است.
هامیلتون هولت -
سلام :)
برگردیم دانشگاه یا نه؟ :joy: -
@m-z در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
چکار کنم واییییییییییییییی.
بله این مشکل رو دیدم. در حال پیگیری هستیم برا حل این مشکل
mohammadhassan ببخشید من هنوز مشکل ویرایش پروفایل رو دارم!!
میشه راهنماییم کنین؟!