هرچی تو دلته بریز بیرون 2
- 
_MILAD_ در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: بهاره  نه سوال پرسیدم بنظرت اشغال رو کجا میریزن که سوال میپرسی نه سوال پرسیدم بنظرت اشغال رو کجا میریزن که سوال میپرسی این "به نظرت" رو نگفته بودین ولی خب میپذیرم ازت 
 حالا برو بنداز تو سطل زباله 
- 
sky daughter در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: بهاره 
 کجایییی??
 به خاطر گل روی من برگردددددد
 (:اوووومدم 
 یعنی الان قشنگ احساس ضعف میکنم روحی دهنم سرویس شد 
 گل روی تو عشق است....سلام و درود مجدد بهاره در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: sky daughter در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: بهاره 
 کجایییی??
 گل روی تو عشق است....سلام و درود مجدد جدی sky daughter تگ کرد اومدی :| ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 
- 
بهاره در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: sky daughter در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: بهاره 
 کجایییی??
 گل روی تو عشق است....سلام و درود مجدد جدی sky daughter تگ کرد اومدی :| ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ @dr-sobhan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: بهاره در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: sky daughter در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: بهاره 
 کجایییی??
 گل روی تو عشق است....سلام و درود مجدد جدی sky daughter تگ کرد اومدی :| ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ پس چی? 
 من نفوذم بالاست 
- 
@sara-mg در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: بهاره 

چی بگم...
 چیزی به ذهنم نمیرسه...آشنا شیم  
 چون عضو جدیدی نمیشناسم...چند سالته چه رشته ای? اگه دوس داری بگو
- 
@dr-sobhan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: بهاره در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: sky daughter در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: بهاره 
 کجایییی??
 گل روی تو عشق است....سلام و درود مجدد جدی sky daughter تگ کرد اومدی :| ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ پس چی? 
 من نفوذم بالاست sky daughter در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-sobhan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: بهاره در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: sky daughter در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: بهاره 
 کجایییی??
 من نفوذم بالاست دیگه نفوذم حدی داره     
- 
_MILAD_ در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: بهاره  محذوف بود باید از سبک سوال میفهمیدید محذوف بود باید از سبک سوال میفهمیدیدپس محذوف رو هم بلد نیستی شما 
 مگه کنکور نداری زودتر برو یادبگیر یه جای دیگه هم ضایع نشی 
- 
بهاره در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: sky daughter در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: بهاره 
 کجایییی??
 گل روی تو عشق است....سلام و درود مجدد جدی sky daughter تگ کرد اومدی :| ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ @dr-sobhan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: بهاره در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: sky daughter در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: بهاره 
 کجایییی??
 گل روی تو عشق است....سلام و درود مجدد جدی sky daughter تگ کرد اومدی :| ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نه الان دروغ تشریف دارم  
 از قبل هماهنگ شده بود من بی تقصیرم
- 
sky daughter در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-sobhan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: بهاره در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: sky daughter در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: بهاره 
 کجایییی??
 من نفوذم بالاست دیگه نفوذم حدی داره     @dr-sobhan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: sky daughter در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-sobhan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: بهاره در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: sky daughter در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: بهاره 
 کجایییی??
 من نفوذم بالاست دیگه نفوذم حدی داره     @dr-sobhan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: sky daughter در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-sobhan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: بهاره در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: sky daughter در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: بهاره 
 کجایییی??
 من نفوذم بالاست دیگه نفوذم حدی داره     ماله من نامحدوده 
- 
@sara-mg در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: بهاره 
 به نام خدا
 سارا هستم از مشهد
 یه ماه دیگه هم ۱۹ سالم میشه...
  پیشاپیش مباااارکه : ) @dr-sobhan 
 ممنون ولی تولد آقا میلاد رو تبریک نگفتیم... 
- 
_MILAD_ در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: بهاره  محذوف بود باید از سبک سوال میفهمیدید محذوف بود باید از سبک سوال میفهمیدیدپس محذوف رو هم بلد نیستی شما 
 مگه کنکور نداری زودتر برو یادبگیر یه جای دیگه هم ضایع نشی 
- 
بهاره  ناموسا گیر دادید من دارم مشکلاتو میگم شما به فرع گیر میدی . من اشغالو ریختم سطل آشغال مگه جای دیگه هم هست ؟ واقعا هست ؟ ناموسا گیر دادید من دارم مشکلاتو میگم شما به فرع گیر میدی . من اشغالو ریختم سطل آشغال مگه جای دیگه هم هست ؟ واقعا هست ؟ _MILAD_ در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: بهاره  ناموسا گیر دادید من دارم مشکلاتو میگم شما به فرع گیر میدی . من اشغالو ریختم سطل آشغال مگه جای دیگه هم هست ؟ واقعا هست ؟ ناموسا گیر دادید من دارم مشکلاتو میگم شما به فرع گیر میدی . من اشغالو ریختم سطل آشغال مگه جای دیگه هم هست ؟ واقعا هست ؟ آره والا گیر دادم  
 بیکارم خسته ام حوصلم سر رفته 
 حالا چی خوردین?
- 
@dr-sobhan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: بهاره در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: sky daughter در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: بهاره 
 کجایییی??
 گل روی تو عشق است....سلام و درود مجدد جدی sky daughter تگ کرد اومدی :| ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نه الان دروغ تشریف دارم  
 از قبل هماهنگ شده بود من بی تقصیرمبهاره در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-sobhan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: بهاره در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: sky daughter در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: بهاره 
 کجایییی??
 از قبل هماهنگ شده بود من بی تقصیرمدر هر صورت خوش اومدی 
- 
_MILAD_ در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: بهاره  ناموسا گیر دادید من دارم مشکلاتو میگم شما به فرع گیر میدی . من اشغالو ریختم سطل آشغال مگه جای دیگه هم هست ؟ واقعا هست ؟ ناموسا گیر دادید من دارم مشکلاتو میگم شما به فرع گیر میدی . من اشغالو ریختم سطل آشغال مگه جای دیگه هم هست ؟ واقعا هست ؟ آره والا گیر دادم  
 بیکارم خسته ام حوصلم سر رفته 
 حالا چی خوردین?
- 
من انقد که بدشانسمااااا ک روز تولدم بین شهادت پیامبر و امام رضاست ... 

|
 |

شعردانه
شعردانه