هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@سجاد-ذوالفقاری نوچ
-
@سجاد-ذوالفقاری
Nope... -
@dr-aryan در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
maryam111 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@dr-aryan رفتم
حالا میموندین
چای پخته بودیمیاد سرخ کردن تخم مرغ افتادم
amir ahmadimaryam111 هر هر هر هر نمکدون
-
قفلیِ نزدیکِ 4 ماه تا الان
تو اوج اُدابِز -
@roghayeh-eftekhari در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@سجاد-ذوالفقاری آهنگ هایی که دارین کلا پاک کنید اصلا آهنگ گوش نکنید(نه اینکه اصلا مثلا توماه یکساعت گوش کنید) باور کنید توی این حستون خیلی تاثیر داره
شما که مهندسی کامپیوتر دوست دارین بهتر می تونین اینو درک کنید که ذهن ما برای هرچی که میشنوه دوست داره یه کد قبلی پیدا کنه که باهاش تطابق بده ماجرای آهنگم همینه ذهن وقتی آهنگ میشنوه سعی میکنه اتفاقاتی پیدا کنه که با اون بخونه و این میشه یادآوری مکرر و درد بیشتر
پ،ن: به عنوان متخصص یا مشاور اینو نگفتم صرفا از روی تجربه گفتم و اگه مطئن نبودم ازش نمیگفتم چون بارها تو افراد مختلف دیدم که این پیشنهادم جواب داد امیدوارم شماام امتحانش کنیددرسته کاش بتونیم انجام بدیم
-
@سجاد-ذوالفقاری مرسی
amir ahmadi
قربونت -
@سجاد-ذوالفقاری
Nope...amir ahmadi
عاقا هرچی تو میگی اصن
خوبه :خروس وقتو بی وقت قو قول قوقول
-
@m-ba78 طبیعیه
amir ahmadi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@m-ba78 طبیعیه
اره طبیعیه ولی نگران خودم شدم
امتحانا این ترم حضوریه با این وضع...
-
amir ahmadi یه مکالمه ایم اون روزا اول با دایی داشتیم نمیگرفت هرچی بش میگفتم، فکر کن دیگه کشیده بود به عذر خواهی(از طرف من البته، اون حتی نمیگرفت چرا دارم میگم ببخشید
یادمه سه ساعت هم برا این یه مورد توضیح میدادم
)
حالا اینا به کنار
در حیرت و وتعجب این دارم به سر میبرم که چرا همون روزا اول نفهمیدم که نه تو میفهمیدی نه من
یه جوارایی همون حرف خودت
نه تو ایفمی مو چی ایگوم نه مو ایفمم تو چی ایگویی@narjes-hashemi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
amir ahmadi یه مکالمه ایم اون روزا اول با دایی داشتیم نمیگرفت هرچی بش میگفتم، فکر کن دیگه کشیده بود به عذر خواهی(از طرف من البته، اون حتی نمیگرفت چرا دارم میگم ببخشید
یادمه سه ساعت هم برا این یه مورد توضیح میدادم
)
حالا اینا به کنار
در حیرت و وتعجب این دارم به سر میبرم که چرا همون روزا اول نفهمیدم که نه تو میفهمیدی نه من
یه جوارایی همون حرف خودت
نه تو ایفمی مو چی ایگوم نه مو ایفمم تو چی ایگوییهعی چه ایگی سی خوت؟
پیهههه...ینی ای دواَر مثال بارز "کلو می لیوه تاو خوره" هِ
-
zeinab dehghani @sara-haghighatrad @kosar-mottaghi amir ahmadi @kosar-mortazavi @parisa-khany @ida-shateri @haniehno Sharllot و @همه منتظران نتایج ||:
از ته ته قلبم براتون بهترینارو میخوام چیزی که هم باعث خوشبختیتون بشه و هم موقع دیدنش عمیقا راضی و خوشحال باشید@mitra-ism-rahmani مرسی دایی جان
همچنین⚘
-
amir ahmadi
عاقا هرچی تو میگی اصن
خوبه :خروس وقتو بی وقت قو قول قوقول
@سجاد-ذوالفقاری تشکر
-
@m-ba78 طبیعیه
اره طبیعیه ولی نگران خودم شدم
امتحانا این ترم حضوریه با این وضع...
@m-ba78
بالاخره دانشگاه دانشگاه میشه
-
@kosar-mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@kosar-mortazavi خب خسته نباشی
پ.ن:یجور میگه رسوندم انگار ادمی بوده کولش کرده از کوها و جلگه ها گذشته تا رسیده به مقصداینو ندیده بودم ماشالله آنقدر سریع تایپ میکنید تا صفحه رو میبندم باز میکنم میره 300 سال بعد
پ.ن۲:دوقطبیم
بلانسبت
خوب شد پانوشت داشت وگرنه دوباره همه این راه سختو میرفتم سلامو پس میگرفتمبلانسبت : نفرمایید
جمله اِ : آخیش خوب شد که دوقطبی ایamir ahmadi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
پ.ن:یجور میگه رسوندم انگار ادمی بوده کولش کرده از کوها و جلگه ها گذشته تا رسیده به مقصداینو ندیده بودم ماشالله آنقدر سریع تایپ میکنید تا صفحه رو میبندم باز میکنم میره 300 سال بعد
بلانسبت
خوب شد پانوشت داشت وگرنه دوباره همه این راه سختو میرفتم سلامو پس میگرفتمبلانسبت : نفرمایید
جمله اِ :جمله اِ
ترکیبش جدیده
آخیش خوب شد که دوقطبی ای
نفرمایید
-
بلانسبت
جمله اِ :جمله اِ
ترکیبش جدیده
آخیش خوب شد که دوقطبی ای
نفرمایید
@kosar-mortazavi
سازنده افعال و ترکیباتم اینجا
مرسی -
@سجاد-ذوالفقاری تشکر
amir ahmadi
چاکر -
amir ahmadi
چاکر@سجاد-ذوالفقاری مخلص پاکر