هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
amir ahmadi سلام دایی...
یادبگیر وقتی کسی نیست چجور نوتیفاشو هدف بگیری
دایی من اون شب درتوانم نبود تاریخو بگم فکرم نمیکردم اینجور بری بختیاری بی معرفت ناشتیم.. و خب اینکه ،دو هیچ عقب بودم یکم بد شد نگفتمو رفتی و خب بیرونم پیگیر شدم که یه جورایی برسونم دستت نبود کسی؛ حقیقتا از دوستتون که اینجا در ارتباطه مثل چی میترسم
میگمش یه روزی بلاخره میبینی...اولش بگم که یه چیز اثبات شدس و میگن تو دنیا تقسیم بندی ایل به این دقیقی فقط مخصوص بختیاری ها بوده (تو دنیا)و بعدش حالا سرخ پوست ها و ...که اونم به اندازه ی بختیاری ها دقیق نبوده
.
.
لر؛سه شاخست =لر کوچک.لر میانه .لر بزرگ.
البته قدیم میگفتن که فقط دوشاخست که فقط لر کوچیک و بزرگ شامل میشده و به نظرم دلایلی که داشت نظر قدیم بهتر بوده تا اینکه بیان سه شاخه کنن....
حالا این لر جمعا(کوچیک.میانه.بزرگ.)۱۲تا ایل داشته (اینکه میگن ایل لر کاملا غلطه چون یه دونه نبوده)
حالا از این ۱۲تا ایل ۹تاش می شه بختیاری که اسمشو گذاشتن ایل بزرگ**(که خود ماییم)
پس الان بختیاری هستی نه لر!!
.و از اون ۱۲تاهم ۲تا از اونها میانس که فکر میکنم قسمتی از شیراز و بویر احمد باشه که کلا جدا از ماست
لر کوچیک هم یه ایله(خودلر) اون همشهریتون جز اینا میشه
حالا خود ایل بختیاری ها ۲ شاخس
۱.هفت لنگ.۲.چهارلنگ
هفت لنگ خودش ۷ تا ایله و چهارلنگ هم ۴تا ایله روهم میشه ۱۱ ایل
و اون یه دونه ایل مونده هم که جمعا بشه ۱۲تا ایل، لر کوچیک به حساب میاد دیگه
که بر میگرده به همون تقسیم بندی قدیمیش که فقط کوچیک و بزرگ بوده و میانه ای در کار نبوده؛خدایی اینجور هم منطقی تره!!حالا هر ایل چندتا طایفه شده هر طایفه چندتا تیره شده هر تیره چنتا تَش شده بعدشم که اولاد و...تا برسه به نفر
همین ایل لر، در واقع جدا کننده بوده که من دلیلش رو درست نفهمیدم اگر شما فهمیدید به منم بگید معمولا میگن برا نام گذاری طایفه های قدیم ویا این ازدواج هایی که با طایفه های دیگه اتفاق میوفتاد وشایدم به دلیل وسعت بوده...حالا سر همینه که بعضیا لحجه ی غلییظ تری دارن که خودش یه داستان خییلی قدیمی داره زیاده که اینجا بگم اگه زنده موندم و اومدی میگم
ولی خو کلی هممون از یه ریشه ایم تقسیم بندیش حالا جدا کرده ولی در کل میگن هم تبار ...
خوتموم شد،کتاباش قدیمیه ولی اینجور نیست که گیر نیاد یکم منبع معتبرش سخت تر گیر میاد ،پیداکردی بخونش
فقط ایگوم خُرزومار ایمانِ دیر ننداز!!
پَ یو دِ چه دَنگیه؟
مَردم مگه میبره؟!
برو به دستش بیار اگه بریدن نداشت که همه به دستش میوردنموفق باشی دایی :))
@narjes-hashemi مرا یک عمر بنده خود کردی
خب جدی باشیم
اَی بارِکَلا دواَر بوهوش و زرنگ (با لهجه غلیظ یک پیرزن هم قومی بخون...غلیظ)
خیلی مرسی
واقعا همش جدید بود برام به جز ۷و۴...اونم در حد اسم میدونستم نه تقسیم بندی
خیلی ممنون
لطف کردی واقعا
ادامش رو بگو -
amir ahmadi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Sharllot محتوا؟آر یو ف.... کیدینگ می؟
گفتم اکثرا
حالا نخواستم مث این نچسبای مجازی بگم " مین اینایی کی فیش نیدارین ری گیش نیمیدم " ولی خب خوب هم داره خوSharllot در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
ولی خب خوب هم داره خو
amir ahmadi دای منم با این قسمت موافقم
درسته محتواها مثل بقیه نیست
ولی دیس لاواش بعضیاش خوبه
عجب رو هم خوشم اومد
ولی سر و ته محتوای یه آهنگش به هم نمیخوره
-
@سجاد-ذوالفقاری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@kosar-mortazavi
حرفاش چیه؟مثلا نشون میده بعضی جاها استعداد های متنوع آدما رو به زور به یه جهت خاص هدایت میکنن.
@kosar-mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@سجاد-ذوالفقاری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@kosar-mortazavi
حرفاش چیه؟مثلا نشون میده بعضی جاها استعداد های متنوع آدما رو به زور به یه جهت خاص هدایت میکنن.
-
amir ahmadi
دای بگو با یه چیز ساده شروع کنه لامصب صبحونه@سجاد-ذوالفقاری به مولا که فقط یه راه داری
-
Sharllot در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
ولی خب خوب هم داره خو
amir ahmadi دای منم با این قسمت موافقم
درسته محتواها مثل بقیه نیست
ولی دیس لاواش بعضیاش خوبه
عجب رو هم خوشم اومد
ولی سر و ته محتوای یه آهنگش به هم نمیخوره
@سجاد-ذوالفقاری نوچ
-
@سجاد-ذوالفقاری آهنگ هایی که دارین کلا پاک کنید اصلا آهنگ گوش نکنید(نه اینکه اصلا مثلا توماه یکساعت گوش کنید) باور کنید توی این حستون خیلی تاثیر داره
شما که مهندسی کامپیوتر دوست دارین بهتر می تونین اینو درک کنید که ذهن ما برای هرچی که میشنوه دوست داره یه کد قبلی پیدا کنه که باهاش تطابق بده ماجرای آهنگم همینه ذهن وقتی آهنگ میشنوه سعی میکنه اتفاقاتی پیدا کنه که با اون بخونه و این میشه یادآوری مکرر و درد بیشتر
پ،ن: به عنوان متخصص یا مشاور اینو نگفتم صرفا از روی تجربه گفتم و اگه مطئن نبودم ازش نمیگفتم چون بارها تو افراد مختلف دیدم که این پیشنهادم جواب داد امیدوارم شماام امتحانش کنید@roghayeh-eftekhari در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@سجاد-ذوالفقاری آهنگ هایی که دارین کلا پاک کنید اصلا آهنگ گوش نکنید(نه اینکه اصلا مثلا توماه یکساعت گوش کنید) باور کنید توی این حستون خیلی تاثیر داره
شما که مهندسی کامپیوتر دوست دارین بهتر می تونین اینو درک کنید که ذهن ما برای هرچی که میشنوه دوست داره یه کد قبلی پیدا کنه که باهاش تطابق بده ماجرای آهنگم همینه ذهن وقتی آهنگ میشنوه سعی میکنه اتفاقاتی پیدا کنه که با اون بخونه و این میشه یادآوری مکرر و درد بیشتر
پ،ن: به عنوان متخصص یا مشاور اینو نگفتم صرفا از روی تجربه گفتم و اگه مطئن نبودم ازش نمیگفتم چون بارها تو افراد مختلف دیدم که این پیشنهادم جواب داد امیدوارم شماام امتحانش کنیددرسته کاش بتونیم انجام بدیم
-
@سجاد-ذوالفقاری به مولا که فقط یه راه داری
amir ahmadi
همین دیشب قبل اینکه بیای حرف گل و گلدون هم بود -
وقتی هنوز یاسینی رو نمیشناختم
دایی میگفت صداش سوز داره
الان که میشناسمش میفهمم چی میگی amir ahmadiیه حدسای درموردت داشتم الان تغریبا مطمعا شدم
درکت میکنم دایی کاملا درکت میکنم@سجاد-ذوالفقاری مرسی
-
@سجاد-ذوالفقاری نوچ
-
@سجاد-ذوالفقاری
Nope... -
@dr-aryan در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
maryam111 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@dr-aryan رفتم
حالا میموندین
چای پخته بودیمیاد سرخ کردن تخم مرغ افتادم
amir ahmadimaryam111 هر هر هر هر نمکدون
-
قفلیِ نزدیکِ 4 ماه تا الان
تو اوج اُدابِز -
@roghayeh-eftekhari در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
پ،ن: به عنوان متخصص یا مشاور اینو نگفتم صرفا از روی تجربه گفتم و اگه مطئن نبودم ازش نمیگفتم چون بارها تو افراد مختلف دیدم که این پیشنهادم جواب داد امیدوارم شماام امتحانش کنیددرسته کاش بتونیم انجام بدیم
-
@سجاد-ذوالفقاری مرسی
amir ahmadi
قربونت -
@سجاد-ذوالفقاری
Nope...amir ahmadi
عاقا هرچی تو میگی اصن
خوبه :خروس وقتو بی وقت قو قول قوقول
-
@m-ba78 طبیعیه
amir ahmadi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@m-ba78 طبیعیه
اره طبیعیه ولی نگران خودم شدم
امتحانا این ترم حضوریه با این وضع...
-
amir ahmadi یه مکالمه ایم اون روزا اول با دایی داشتیم نمیگرفت هرچی بش میگفتم، فکر کن دیگه کشیده بود به عذر خواهی(از طرف من البته، اون حتی نمیگرفت چرا دارم میگم ببخشید
یادمه سه ساعت هم برا این یه مورد توضیح میدادم
)
حالا اینا به کنار
در حیرت و وتعجب این دارم به سر میبرم که چرا همون روزا اول نفهمیدم که نه تو میفهمیدی نه من
یه جوارایی همون حرف خودت
نه تو ایفمی مو چی ایگوم نه مو ایفمم تو چی ایگویی@narjes-hashemi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
amir ahmadi یه مکالمه ایم اون روزا اول با دایی داشتیم نمیگرفت هرچی بش میگفتم، فکر کن دیگه کشیده بود به عذر خواهی(از طرف من البته، اون حتی نمیگرفت چرا دارم میگم ببخشید
یادمه سه ساعت هم برا این یه مورد توضیح میدادم
)
حالا اینا به کنار
در حیرت و وتعجب این دارم به سر میبرم که چرا همون روزا اول نفهمیدم که نه تو میفهمیدی نه من
یه جوارایی همون حرف خودت
نه تو ایفمی مو چی ایگوم نه مو ایفمم تو چی ایگوییهعی چه ایگی سی خوت؟
پیهههه...ینی ای دواَر مثال بارز "کلو می لیوه تاو خوره" هِ
-
zeinab dehghani @sara-haghighatrad @kosar-mottaghi amir ahmadi @kosar-mortazavi @parisa-khany @ida-shateri @haniehno Sharllot و @همه منتظران نتایج ||:
از ته ته قلبم براتون بهترینارو میخوام چیزی که هم باعث خوشبختیتون بشه و هم موقع دیدنش عمیقا راضی و خوشحال باشید@mitra-ism-rahmani مرسی دایی جان
همچنین⚘
-
amir ahmadi
عاقا هرچی تو میگی اصن
خوبه :خروس وقتو بی وقت قو قول قوقول
@سجاد-ذوالفقاری تشکر