بازم لو رفتن سوالات قلمچی!
-
منننن قلمچی ثبت نام نمیکنم مگه خرررر هستم این همه پول بابت این بدم!
1 میلیون و خوردی داریم میدبم ک بهم یدونه درصد بدع؟؟ عرضه حفظ سوالاتشو ندارع! تراز ها و جامعه آماری ک همش الکی هستش بفرمایید بازم سوالات قلمچی چند روز قبل آزمون همگی لو رفته!!!!
دیگه واااقعا واقعا واااقعا گننننندشو در آوردن!!
من میخواستم قلمچی ثبتنام کنم الان دیگه پشیمون شدم همون گزینهدو و ماز و هر مزخرفی شرکت کنم بهتر از اینه ک عرضه حفظ سوالاتشو ندارع!
درصد گرفتن رو ک عمه منم بلدع وگرنه برا چی داریم برا هر آزمون 54000 تومن میدیم!
متأسفم واقعا
-
-
فک کنم باید قبل ثبت نام ازمون این فکرا رو میکردین.
سوالای قلمچی تو همون دورانی که حضوری بودش پاسخنامش یادمه تو کانالا بود 1 ساعت قبل ازمون
بعد انلاین شدن هم این وضع شدت گرفت
فکر کنم تقریبا همه میدونن که وقتی قراره قلمچی ثبت نام کنن و خیلی خوب خوندن ، توقع تراز و رتبه محشرو نداشته باشن چون این حجم تقلب تراز رو به شدت میکشه پایین
حلاصه حرفم اینه که چیزه خیلی عادیه به نظرم
-
1 میلیون و خوردی داریم میدبم ک بهم یدونه درصد بدع؟؟ عرضه حفظ سوالاتشو ندارع! تراز ها و جامعه آماری ک همش الکی هستش بفرمایید بازم سوالات قلمچی چند روز قبل آزمون همگی لو رفته!!!!
من میخواستم قلمچی ثبتنام کنم الان دیگه پشیمون شدم همون گزینهدو و ماز و هر مزخرفی شرکت کنم بهتر از اینه ک عرضه حفظ سوالاتشو ندارع!
متأسفم واقعا
Amirreza Vafaei Moghadam گزینه 2 هر آزمون 83 تومنه و اینکه اونارم جواباشو پخش میکنن ، فقط فرقش اینه ک قلمچی از روز قبل و گزینه دو حین آزمون
-
فک کنم باید قبل ثبت نام ازمون این فکرا رو میکردین.
سوالای قلمچی تو همون دورانی که حضوری بودش پاسخنامش یادمه تو کانالا بود 1 ساعت قبل ازمون
بعد انلاین شدن هم این وضع شدت گرفت
فکر کنم تقریبا همه میدونن که وقتی قراره قلمچی ثبت نام کنن و خیلی خوب خوندن ، توقع تراز و رتبه محشرو نداشته باشن چون این حجم تقلب تراز رو به شدت میکشه پایین
حلاصه حرفم اینه که چیزه خیلی عادیه به نظرم
سلام، بله برا شماهایی ک شاید بچه پولدار هستین شاید عادی باشه %(#ff0000)[ولی واس من ک برای تهیه هزینه آزمون آیلتس خودم 2 ماه رفتم توی خیابون گلدون فروختم ک پولشو فراهم کنم عادی نیست!]
.
منم اگ بابا پولدار بودم میگفتم چیز خیلی عادیع بلع حرف حقی هستش... -
متأسفم واقعا
Amirreza Vafaei Moghadam
بغیر ماز که دمش تو این مورد گرمه
من جایی رو ندیدم کلید سوالاش لو نره
اما قصد اونایی که واقعا میخوان خودشون رو بسنجن درصد خودشونه نه تراز و رتبه
اقای موقاری میگفت تو به درصد خودت کار داشته باش
نه اینکه ببینی کیا با تقلب رتبه شدن و کیا اولن شدن و چند زدن
مدرسه خودم دوتا ازمون جمع بندی گرفت
اولیو که انلاین بود من 24م مدرسه شدم
دومی که حضوری بود رو 9م شدم
اینا همه جا بوده و هست و متاسفانه کاریش نمیشه کرد -
Amirreza Vafaei Moghadam
بغیر ماز که دمش تو این مورد گرمه
من جایی رو ندیدم کلید سوالاش لو نره
اما قصد اونایی که واقعا میخوان خودشون رو بسنجن درصد خودشونه نه تراز و رتبه
اقای موقاری میگفت تو به درصد خودت کار داشته باش
نه اینکه ببینی کیا با تقلب رتبه شدن و کیا اولن شدن و چند زدن
مدرسه خودم دوتا ازمون جمع بندی گرفت
اولیو که انلاین بود من 24م مدرسه شدم
دومی که حضوری بود رو 9م شدم
اینا همه جا بوده و هست و متاسفانه کاریش نمیشه کردپ همون تو خونه آزمونو تحلیل کنیم برا خودمون درصد بگیریم عقلانی تر باشه فک کنم
.
.
.
آزمونو ماز ثبت نام میکنم... -
پ همون تو خونه آزمونو تحلیل کنیم برا خودمون درصد بگیریم عقلانی تر باشه فک کنم
.
.
.
آزمونو ماز ثبت نام میکنم...Amirreza Vafaei Moghadam
اره میشه
اما اگه حتما میخوای ازمون بدی
بازم با توجه تقلب خیلی کمتر . ماز بهترینه فعلا -
سلام، بله برا شماهایی ک شاید بچه پولدار هستین شاید عادی باشه %(#ff0000)[ولی واس من ک برای تهیه هزینه آزمون آیلتس خودم 2 ماه رفتم توی خیابون گلدون فروختم ک پولشو فراهم کنم عادی نیست!]
.
منم اگ بابا پولدار بودم میگفتم چیز خیلی عادیع بلع حرف حقی هستش...Amirreza Vafaei Moghadam در بازم لو رفتن سوالات قلمچی! گفته است:
.
منم اگ بابا پولدار بودم میگفتم چیز خیلی عادیع بلع حرف حقی هستش...پولدار
yea sure bud, you're right
-
.
منم اگ بابا پولدار بودم میگفتم چیز خیلی عادیع بلع حرف حقی هستش...این پست پاک شده! -
Amirreza Vafaei Moghadam در بازم لو رفتن سوالات قلمچی! گفته است:
.
amirmohammad shakeri در بازم لو رفتن سوالات قلمچی! گفته است:
Amirreza Vafaei Moghadam در بازم لو رفتن سوالات قلمچی! گفته است:
.
Hmm
-
پ همون تو خونه آزمونو تحلیل کنیم برا خودمون درصد بگیریم عقلانی تر باشه فک کنم
.
.
.
آزمونو ماز ثبت نام میکنم...Amirreza Vafaei Moghadam
البته باید یه چیزی بهت بگم که اونم احتمالا خودت میدونی
ماز همیشه بهترین درسش چه تو ازمونا و چه کتاب درسی و کلاس انلاین و تست
زیسته که دکتر فرهمند و دکتر خیراندیش هستن الحق والانصاف هم تونستن کیفیت بالا و دید جالبی رو از زیست به بچه ها بدن
توی شیمی یه لول پایین تره
فیزیک 2 لول پایین تره
و ریاضی 3 لول پایین تره
نکه فک کنی وقتی میگم پایین تر یعنی ضعیفا . منظورم نسبت به کیفیتشون توی زیسته اما بازم همه این دروسش می ارزه به کل ازمونای دیگه و موسسات بی بند وبار دیگه -
Amirreza Vafaei Moghadam گزینه 2 هر آزمون 83 تومنه و اینکه اونارم جواباشو پخش میکنن ، فقط فرقش اینه ک قلمچی از روز قبل و گزینه دو حین آزمون
shayan jafari من اصلا به قلمچی هم فکر نمیکردم و نمیکنم .
ولی گزینه ۲ میخواستم ثبت نام کنممم .
یعنی گزینه ۲ هم اوکی نیست؟ولی گزینه ۲ بهتره هااا
منم ازموناشو همگی با هم ثبت نام نمیکنم ، هر سری خواستم پیام میدم به نمایندگیش و ثبتم کنه .
با نمایدگیش حرف زدم گفت میشه تک ازمون ثبت نام کرد . -
shayan jafari من اصلا به قلمچی هم فکر نمیکردم و نمیکنم .
ولی گزینه ۲ میخواستم ثبت نام کنممم .
یعنی گزینه ۲ هم اوکی نیست؟ولی گزینه ۲ بهتره هااا
منم ازموناشو همگی با هم ثبت نام نمیکنم ، هر سری خواستم پیام میدم به نمایندگیش و ثبتم کنه .
با نمایدگیش حرف زدم گفت میشه تک ازمون ثبت نام کرد .Yegane Dehqan
سلام، این مقایسه سطح کیفیت آزمونا هستش خب:
.
.
و اینکه هزینه آزمون ماز هم کلهم اجمعین 500 تومن هستش... و 23 مرحله آزمون هستش (2 هفته یک بار) ک کد تخفیف 15 درصدی FF109 رو هم بزنی (ک این 15 درصدی رو به زور پیدا کردم همه 10 درصدی هستن)
میشه 470 تومن سر جمع ک ازین نظرم واقعا منصفانه ترینه...
.
.
انتخاب شخصی من این بود حالا شما توی تحلیلاز این دو تا آزمون رو میتونید برای رشته تجربی بررسی کنید ببینید کدوم براتون بهتره... -
Yegane Dehqan
سلام، این مقایسه سطح کیفیت آزمونا هستش خب:
.
.
و اینکه هزینه آزمون ماز هم کلهم اجمعین 500 تومن هستش... و 23 مرحله آزمون هستش (2 هفته یک بار) ک کد تخفیف 15 درصدی FF109 رو هم بزنی (ک این 15 درصدی رو به زور پیدا کردم همه 10 درصدی هستن)
میشه 470 تومن سر جمع ک ازین نظرم واقعا منصفانه ترینه...
.
.
انتخاب شخصی من این بود حالا شما توی تحلیلاز این دو تا آزمون رو میتونید برای رشته تجربی بررسی کنید ببینید کدوم براتون بهتره...Amirreza Vafaei Moghadam اها ممنون شاید نظرم عوض شد
فقط اینکه تو منطقه خودمون من ماز نشنیدم نمایندگیش باشه .
اموزشگاه داره ماز ؟ یا اینکه سایته فقط؟؟ -
.
منم اگ بابا پولدار بودم میگفتم چیز خیلی عادیع بلع حرف حقی هستش...Amirreza Vafaei Moghadam خیلیییی خوشحال شدم فهمیدم تو سطح IELTS هستی
منم فقط دوتا کتاب مونده مدرک بگیرم ولی نمیدونم امسال برم زبان یا نه ؟
اخه برای کنکور نمیدونم ادامه بدم یا بزارم بعد کنکور -
Amirreza Vafaei Moghadam اها ممنون شاید نظرم عوض شد
فقط اینکه تو منطقه خودمون من ماز نشنیدم نمایندگیش باشه .
اموزشگاه داره ماز ؟ یا اینکه سایته فقط؟؟Yegane Dehqan نمایندگی داره اما چون آزمون هاش همش آنلاین هستش دیگه فکر کنم به اون صورت نباشه... توی گوگل سرچ کنی آدرس نمایندگی هاش هم میاد... البته چونکه تخفیفاش همش توی سایت هستش شاید نمایندگی بخواد ثبت نام کنه 1 و 500 بگیره بابت هزینه آزمون...
چونکه سایت فعلا تخفیف زده اینقد شده وگرنه قیمت اصلی آزمونش 1.5 هستش حدودا مث هزینه بقیه آزمون آزمایشی ها...
.
.
حالا من زیاد اطلاع ندارم... -
متأسفم واقعا
سلام دوست عزیز
زیاد بهش فکر نکن کار هر ساله قلم چی اونطوری که شنیدم از طریق پشتیبان های دوزاری بیرون میاد -
متأسفم واقعا
ضمنا چطوری آیلتس رو تو ایران دادی؟
-
به نظرتون گاج چطوریه؟