هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
اولین کلاس :|
-
-
sahba در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
بهاره
سلام
اولین کلاسش که ... :/
ولی دومین کلاس عالی بود :)خداروشکر ....من هرکاری میکنم حسش نمیاد که برم کلاس ..هفته پیش شروع شدن
دوستم الان زنگیده میگه از همین الان داری ادای ترم بالایی هارو در میاری :joy:
شاید فردا برم ...داروسازی میخونی دیگه بهت تبریک میگم موفق باشی ..تنها رشته ای از تجربی بود که بهش علاقه داشتم -
-
-
بهاره
سلام
ولی دومین کلاس عالی بود :)سلام چطور بود خوب بود ؟ خخخخخ
منم امروز رفتم فقط نمی دونم چرا مربی ساعت اخر بحث کشوند به ازدواج خخخخخخخخخ.....بچگی دلش خیلی پر بود :joy: -
چقد مسخره بازی :/ تاییدیه پستی دیپلم :| الکی بلدا پول بگیرن فقطا!
-
یه چهار پنج روز کلاس نرفتم اون روز اولی هم یه خرده بی اعصاب بودم بادلیل...حالا دانشجوهای بقیه رشته ها هم از همین الان دارن منو ترم بالایی خطاب میکنن:joy: ... من موندم یعنی این ترم بالایی ها چجور جونورایین? :joy:
واجب شد فردا یه سر برم کلاس ببینم کی نفس میکشه :neutral_face: -
بهاره
سلام
منم امروز رفتم فقط نمی دونم چرا مربی ساعت اخر بحث کشوند به ازدواج خخخخخخخخخ.....بچگی دلش خیلی پر بود :joy:مهی جون در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
بهاره
سلام
منم امروز رفتم فقط نمی دونم چرا مربی ساعت اخر بحث کشوند به ازدواج خخخخخخخخخ.....بچگی دلش خیلی پر بود :joy:ازدواج :joy: ... سلام مهسا جون خوبی ?
-
مهی جون در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
بهاره
سلام
منم امروز رفتم فقط نمی دونم چرا مربی ساعت اخر بحث کشوند به ازدواج خخخخخخخخخ.....بچگی دلش خیلی پر بود :joy:ازدواج :joy: ... سلام مهسا جون خوبی ?
بهاره در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
مهی جون در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
بهاره
سلام
خخخخ اره بابا ....میگف این مسائل از درسم مهم تررر خخخ من خوبم تو چطوری بهتر بگم حال روحیت چطوره ؟
-
همین الان تمام درسای پیش رو ازسایت خیلی سبز شب امتحانشو گرفتم، باشد که درامتحانات هم مثل کنکور رستگار شوم.
-
:joy: دوستان تک تک بیاید اعلام کنید . تا به قید قرعه معلوم شه کی بوده :joy: اسم هر کی در اومد :joy: 2500 تومن به یارانش اضاف میشه
مهی جون_MILAD_ در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
:joy: دوستان تک تک بیاید اعلام کنید . تا به قید قرعه معلوم شه کی بوده :joy: اسم هر کی در اومد :joy: 2500 تومن به یارانش اضاف میشه
مهی جونبه خدا حاضرم بدم بیا خودت بگوووو چی کردی ...البته اون الان نمی دونه که من منظورم خودش خخخ