هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
اخر نگف چجوری این ایموجیرو درس کنم
حالا با خار یا بیخار فهمیده بود که🚶🏻♀️
بیترادبیات -
amir ahmadi
😂رو اون امتحان میکنیم ی ملت آسوده شن 😂0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
amir ahmadi
😂رو اون امتحان میکنیم ی ملت آسوده شن 😂لایکککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککک:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
@narjes-hashemi حالا بهترینننننننننننن نه ولی خوب بود
دیکاپریو و کیلین مورفی و تام هاردی به بهamir ahmadi عههه تام هاردی خو هیچی اصلا😌
جز بهترینا گفتم، قطعا بهترین نیست... -
amir ahmadi 🚶🏻♀️دایی تو خودت بدتری
چن روزه رفتی حافظتم پر پر شده 😂
چهار روز دیگه منکرمون میشی 😂0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
چهار روز دیگه منکرمون میشی 😂بلاک:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
این از اون جوب کنار خیابونش معلومه ایرانه ://///////////
خودت عکس گرفتی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
@narjes-hashemi
@سجاد-ذوالفقاری آره😑😂
-
آلبالو پلورم نمیشه خورد حقیقتن
پلو فقط عدس پلو🚶🏻♀️💔Kosar A003 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
پلو فقط عدس پلو🚶🏻♀️💔زرشک پلو به حرف وی پوزخند میزند:smirking_face: :smirking_face: :smirking_face:
-
0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
amir ahmadi
😂رو اون امتحان میکنیم ی ملت آسوده شن 😂لایکککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککک:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
amir ahmadi 😂😂اینم از داییش..همشهریش
-
Kosar A003 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
پلو فقط عدس پلو🚶🏻♀️💔زرشک پلو به حرف وی پوزخند میزند:smirking_face: :smirking_face: :smirking_face:
amir ahmadi زرشک پلو با محسن😂
-
@سجاد-ذوالفقاری آره😑😂
@narjes-hashemi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@سجاد-ذوالفقاری آره😑😂
:///////////
بگو به قرآن مجید کریم و انجیل
-
0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
چهار روز دیگه منکرمون میشی 😂بلاک:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
amir ahmadi چیپس و شیرکاکائو😌
ماکارونی و سس و ماست و سالاد و ترشی ترکیبی🚶🏻♀️
ولی خوب این ترکیبارو یمدته گذاشتم کنار اومد و چارسال دگ سرطان معده گرفدم😂🔗💔Kosar A003 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
ولی خوب این ترکیبارو یمدته گذاشتم کنار اومد و چارسال دگ سرطان معده گرفدم😂🔗💔به جون خودم اینا طبیعین برا من:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
فقط ماست اگه تلیکه (@Narjes-Hashemi تلیکه هم که دارین نه؟:face_with_tears_of_joy: ) باشه میخورم -
@narjes-hashemi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@سجاد-ذوالفقاری آره😑😂
:///////////
بگو به قرآن مجید کریم و انجیل
@سجاد-ذوالفقاری تو اعتقاد بهشون موندم:))
نه شوخی بود😶✋🏻 -
کدوم انجیل؟
لوقا؟یوحنا؟یا دوتا دیگش=| -
ولی خوب این ترکیبارو یمدته گذاشتم کنار اومد و چارسال دگ سرطان معده گرفدم😂🔗💔به جون خودم اینا طبیعین برا من:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
فقط ماست اگه تلیکه (@Narjes-Hashemi تلیکه هم که دارین نه؟:face_with_tears_of_joy: ) باشه میخورمamir ahmadi
😂😂😂😂😂😂😂
داریم دایی -
amir ahmadi یاپ
amir ahmadi یاپ
کجاششششششششششششششششششششش:neutral_face: :neutral_face: :neutral_face: :neutral_face:
-
@سجاد-ذوالفقاری تو اعتقاد بهشون موندم:))
نه شوخی بود😶✋🏻 -
۷ مین عقبی امشب دایی😂🚶🏻♀️
۷ مین عقبی امشب دایی😂🚶🏻♀️
زیادن منشناااااا:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
@سجاد-ذوالفقاری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
ببخش من جواب دادم
از استیکرای انجمن استفاده کن مال گوشی اینطوری میشه