هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
chichak am
#شوخی_تودلی

ذهن من وقتی اسم نارنگی و پرتقال میاد🙂🍊
-
arthur morgan سلام ممنون الحمدالله خوبم شما خوب هستید؟ خداروشکر فعلا خوب پیش میره شما چه خبر؟ ، ممنونم امیدوارم شماام موفق باشید
راستی یادم رفت بپرسم شما چه رشته ای میخوایید بخونید؟@roghayeh-eftekhari من که عالی ام من که ریاضی ام و شما یازده تجربی هستید اره؟؟؟خیلی باید تلاش کنید و بهترین زمان شروع از همین سال 11 هست که الان هستید ولی یک پیشنهاد دوستانه خیلی سخت نگیرید تا سقفتون نیاد پایین😁😁
-
zeinab dehghani سلام زینب جان
تبریک میگم بهت✨🦋موفق باشی😍
-
maryam111 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
zeinab dehghani هار هار هار😐
من از روز اول منشنت نکردم نپرسیدم که هروقت خودت اومدی و خواستی بگی
بگو😐
بگو دیگه😐:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
دیشب ساعت یک و نیم اومدم انجمن..
خلووووووووت
با سجادذوالفقاری حرف زدم
مهشیدهم اولش بود.
بعد ایناهی میپرسیدن چه خبر؟؟!:broken_heart: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_without_mouth:
من میگفتم کلی خبر...
بعدمن منتظربودم ک یکی ازم بپرسه چی قبول شدی؟:broken_heart: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
نگو همون چه خبر یعنی اینکه چی قبول شدی؟؟!:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
مهندسی پزشکی فعلن میخونم.:sparkles:
امشب کارنامه سبزمیاد.
شاید تغییرش دادم و شاید نه.
فعلن خبرم همینه:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:zeinab dehghani عالیه😍 مبارکاااا
شیرینیش رو رسیدم یزد میگیرم ازت🙄😁
اسم دانشگاهتو نمیگی؟🥲😢 -
یکی دیگه هم مونده که منشنش نمیکنم تا خودش بیاد انجمن😐🚶♀️
:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
منشن کن..
شاید خوشحال بشه ک به یادش بودی:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:zeinab dehghani در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
منشن کن..
شاید خوشحال بشه ک به یادش بودی:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:آخه میترسم چیزی قبول نشده باشه بعد با منشن من ناراحت بشه😑😂
-
تبریک میگم بهت✨🦋موفق باشی😍
@kosar-mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
تبریک میگم بهت✨🦋من همون شب اومدن نتایج دیدم قبولیت رو:beaming_face_with_smiling_eyes: :dizzy:
کلی خوشحال شدم و امیدوارم ک ساقی پیامم رو بهت رسونده باشه وازطرف من هم بغلت کرده باشه:beaming_face_with_smiling_eyes:
ممنونم بابت تبریک:) -
amir ahmadi دایی من آخر زیرنویس اصلی اینو پیدا نکردم😑
هیچوقت فیلمات راحت پیدا نمیشن😂🔪@narjes-hashemi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
هیچوقت فیلمات راحت پیدا نمیشن😂🔪اینترستلار؟
چرا از دیجی مووی نمیگیری؟
زیرنویس چسبیدس -
Yegane Dehqan سلام یگانه خانم خوب هستید؟چه خبر از درس؟با الا خوب پیش میرید؟منم انشاالله از فردا برنامه ام شروع میشه
arthur morgan سلام سلام
الحمدلله 🌟
شما حالتون خوبه؟
مشغول درس که هستم 😅👌 دارم به این فکر میکنم که برنامهی درسم رو عوض کنم . درگیر اینکارام 😅شما هم موفق باشین ✌
از فردا بترکونیننن برای ۱۴۰۱ 👌 -
تبریک میگم بهت✨🦋من همون شب اومدن نتایج دیدم قبولیت رو:beaming_face_with_smiling_eyes: :dizzy:
کلی خوشحال شدم و امیدوارم ک ساقی پیامم رو بهت رسونده باشه وازطرف من هم بغلت کرده باشه:beaming_face_with_smiling_eyes:
ممنونم بابت تبریک:)zeinab dehghani در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
کلی خوشحال شدم🌷🌷
و امیدوارم ک ساقی پیامم رو بهت رسونده باشه وازطرف من هم بغلت کرده باشه:beaming_face_with_smiling_eyes:
آره پیامتون رسوند منم همون موقع از دور تبریک گفتم😊
ممنونم بابت تبریک:)
سلامت باشی🦋
-
zeinab dehghani عالیه😍 مبارکاااا
اسم دانشگاهتو نمیگی؟🥲😢maryam111 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
اسم دانشگاهتو نمیگی؟🥲😢اسم شیرینی آوردی،دیگه اصن مابقی پیام وصدا بهم نمیرسه:broken_heart: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
بزارامشب کارنامه سبزم رو ببینم:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
نتیجه قطعیم رو تگ میکنم و میگم:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :crossed_fingers_light_skin_tone: -
تجربه ثابت کرده هیچوقت کسی از طرف کسی دیگه یکی دیگه رو بغل نمیکنه و نمیبوسه😐😂😂 ولی هممون میگیم از طرف من این کار رو انجام بده😂😂💔
-
zeinab dehghani در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
منشن کن..
شاید خوشحال بشه ک به یادش بودی:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:آخه میترسم چیزی قبول نشده باشه بعد با منشن من ناراحت بشه😑😂
منشن کن..
اینم حرفیه!
ولی خب.
من ترجیح میدم بدونم ک آدما به یادم بودن!
هروقت حتی ازفضولی به من یادتون افتاد بهم بگین:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :broken_heart: :broken_heart: -
اسم دانشگاهتو نمیگی؟🥲😢اسم شیرینی آوردی،دیگه اصن مابقی پیام وصدا بهم نمیرسه:broken_heart: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
نتیجه قطعیم رو تگ میکنم و میگم:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :crossed_fingers_light_skin_tone:zeinab dehghani در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
نتیجه قطعیم رو تگ میکنم و میگم:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :crossed_fingers_light_skin_tone:حتما حتما😍 منتظرم😁
این دفعه که بیام زیاد میمونم😂😂 خیلی میتونم شیرینی بگیرم ازت😂😂💔 -
کلی خوشحال شدم🌷🌷
و امیدوارم ک ساقی پیامم رو بهت رسونده باشه وازطرف من هم بغلت کرده باشه:beaming_face_with_smiling_eyes:
آره پیامتون رسوند منم همون موقع از دور تبریک گفتم😊
ممنونم بابت تبریک:)
سلامت باشی🦋
@kosar-mortazavi هوارهوارحالِ خوبِ همیشگی برات:balloon: :sparkles:
-
@narjes-hashemi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
بگو پیتزا ماروهم ندادی://
:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
شمارو به خوندن حرفای دیشبم با سجادذوالفقاری هدایت میکنم.
نتیجشو بیا بگو:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:zeinab dehghani باش زینب باششششش
به ریش داروین قسم جلو پل صراط منتظرم😂🔪
از تیر پارسال شما بزرگوار این قول رو به ما دادی حالا هی بزن زیرش😑🔪😂
اصلا زنگ دانشگاتون کی میخوره؟؟؟😂😂😂😂
بیام دم در😂🚶 -
تجربه ثابت کرده هیچوقت کسی از طرف کسی دیگه یکی دیگه رو بغل نمیکنه و نمیبوسه😐😂😂 ولی هممون میگیم از طرف من این کار رو انجام بده😂😂💔
نتیجتون اشتباهه.:broken_heart: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
من انجام میدم:hand_with_fingers_splayed_medium-light_skin_tone: -
arthur morgan سلام سلام
الحمدلله 🌟
شما حالتون خوبه؟
مشغول درس که هستم 😅👌 دارم به این فکر میکنم که برنامهی درسم رو عوض کنم . درگیر اینکارام 😅شما هم موفق باشین ✌
از فردا بترکونیننن برای ۱۴۰۱ 👌Yegane Dehqan من عالیام خداروشکر اره اگر دیدید که مشکل دارید حتما عوضش کنید مثل من نباشید که با یک برنامه معیوب درس می خوند و هی اسیب می دید البته در گذشته یعنی قبل از اشنایی با الا و هرگز هم ناامید نشید لطفا. چون هر وقت ماهی را از اب بگیرید تازه است شما هم خیلی خیلی خیلی موفق باشید انشالله باهم برای 1401 بترکونیم😉😉😊😊و البته برای انتخاب رشته سروکله بزنیم😂😂
-
@narjes-hashemi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
هیچوقت فیلمات راحت پیدا نمیشن😂🔪اینترستلار؟
چرا از دیجی مووی نمیگیری؟
زیرنویس چسبیدسamir ahmadi آره دایی یادم اومد یه شب سر همین بحث شد گفتی دیجی مووی
گرفتمش مرسی. -
اما تودلی خیلی آدما رو بهم داد
با خیلی ها آشنا شدم تو همین تودلی
ممنونم که بودن یا هستن ❤️
@GHAZAL-DALVAND
zeinab dehghani
مهشید حسن زاده 0
دختر پاییز
رُمَیصا
AMH
2245Zahra
Brice
zzz r
@jahad-20
Zeinab Siri
موفق باشید ❤️ -
نتیجه قطعیم رو تگ میکنم و میگم:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :crossed_fingers_light_skin_tone:حتما حتما😍 منتظرم😁
این دفعه که بیام زیاد میمونم😂😂 خیلی میتونم شیرینی بگیرم ازت😂😂💔maryam111 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
این دفعه که بیام زیاد میمونم😂😂 خیلی میتونم شیرینی بگیرم ازت😂😂💔اگه من بودم،باشه حتمن:broken_heart: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: