هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@roghayeh-eftekhari خب برنامه لرنیت خوبه و بوسو البته به انگلیسی بزنید یکی رزتا استون هم هست که اون هم خوبه باید خودتون ببینید که کدام براتون خوب هست و ایلینگو هم خوبه
arthur morgan سلام ببخشید میپرم وسط حرفتون
بنظرم رزتا استون برا یکی ک سطحش مقدماتی رو ب بالا باشه خوبه شاید یکم سختش باشه ولی بنظرم برا سطح متوسط ی کمی رو ب پایین باشه مشکلی نداره و مناسبه -
بنظرم رزتا استون برا یکی ک سطحش مقدماتی رو ب بالا باشه خوبه شاید یکم سختش باشه ولی بنظرم برا سطح متوسط ی کمی رو ب پایین باشه مشکلی نداره و مناسبه@dr-aryan در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
بنظرم رزتا استون برا یکی ک سطحش مقدماتی رو ب بالا باشه خوبه شاید یکم سختش باشه ولی بنظرم برا سطح متوسط ی کمی رو ب پایین باشه مشکلی نداره و مناسبهولی در کل برنامه رزتا استون برنامه خوبیه
من بقیه برنامه هارو ندیدم ک بتونم نظر بدم -
بنظرم رزتا استون برا یکی ک سطحش مقدماتی رو ب بالا باشه خوبه شاید یکم سختش باشه ولی بنظرم برا سطح متوسط ی کمی رو ب پایین باشه مشکلی نداره و مناسبه@dr-aryan اره قبول دارم من خودم قبلا ازش استفاده می کردم ولی اموزشش یکمی خسته کننده است ولی کامل هست می تونه یک نفر را قوی کنه
-
@dr-aryan اره قبول دارم من خودم قبلا ازش استفاده می کردم ولی اموزشش یکمی خسته کننده است ولی کامل هست می تونه یک نفر را قوی کنه
arthur morgan ارع یکمی حوصله میخواد
-
@roghayeh-eftekhari سلام شما خوب هستید؟ من همش سعی میکنم که امتیاز مثبت بدم به پست هاتون
راستش چه خبراز درس و زندگی البته اگر که فضولی نباشه؟ دلم خیلی برای رو نوشت هاتون تنگ شده البته در حاله پاچه خواریجدی میگم من یکمی ذوق طنزم بالاست واگر که ممکن است یک سفارش ویژه دارم برای دعا اگر که با پارتی بازی ممکن است من هم دعا کنید که یکمی عاقل تر بشم
البته جدی میگم حتما دعا کنید قضیه همون طنز حرف زدنم
و سلام خانم@Yegane-Dehqan شما خوب هستید؟درس ها چطوری پیش میره؟امیدوارم که مشکلتون با مدرسه اتون حل شده باشه امروز که رفتم مدرسه حضوری یکی خانومه اومدند از طرف بهداشت کلاس بچه ها ی مارا که دیدند خیلی تعجب کردن و رفتن
فکر کنم با خودشون گفتن که کرونا اینجا عزیز مصر و یک چیز دیگه معلم دینیامان جلسه اول امد سر کلاس بچه ها گفتن ماسکتون را دربیایید تا صورتتون رو ببینیم اقا هم گفتم یک شرط داره و اینکه دستاتون رو نبرید یک دفعه ای کل کلاس رفت رو هوا
arthur morgan سلام سلام
حالتون خوبه؟
اسمم درست تگ نشده بود و پیامتون رو شانسی دیدم .
ببخشید دیر جواب دادم .مشغول درس که اره هستم و امروز هم شادُ پیچوندم
البته خوده شاد ضعیف بود منم دیگه گفتم پیگیر شاد نباشم بهتره و خودم خوندم .
-
arthur morgan ارع یکمی حوصله میخواد
@dr-aryan یک برنامه ای هست به نام duolingoاینم برنامه خوبیه البته انگلیسی نداره ولی به نظرم یک نگاهی بندازید بهش اگر که تاحالا باهاش اشنا نشدید لاتین هم داره حتمی اسپرینتو اگر درست تلفظ کرده باشم هم داره
-
@dr-aryan یک برنامه ای هست به نام duolingoاینم برنامه خوبیه البته انگلیسی نداره ولی به نظرم یک نگاهی بندازید بهش اگر که تاحالا باهاش اشنا نشدید لاتین هم داره حتمی اسپرینتو اگر درست تلفظ کرده باشم هم داره
سلام @roghayeh-eftekhari
فکر کنم میخوای زبان یاد بگیری .
اگه آره اون برنامه مخصوص گرامر خوبه برات و برنامه سبزه هم برای کلمات و ...
من ترکی استانبولی یاد گرفتم باهاش . -
arthur morgan سلام سلام
حالتون خوبه؟
اسمم درست تگ نشده بود و پیامتون رو شانسی دیدم .
ببخشید دیر جواب دادم .مشغول درس که اره هستم و امروز هم شادُ پیچوندم
البته خوده شاد ضعیف بود منم دیگه گفتم پیگیر شاد نباشم بهتره و خودم خوندم .
Yegane Dehqan اره من خوبم خداروشکر به نظرم اگر می تونید از شاد غافل نشید چون من الان که دارم می روم مدرسه خودم اموزش استاد را مکمل راه ابریشم میدونم البته اگر که معلماتون خوب نیستند همون خودتون بخونید من خودم پارسال خیلی می پیچوندم برای همین اسیب دیدم ولی قبول دارم که خود شاد خیلی خیلی ضعیفه همون حضوری از همش بهتره اگر که هست حتما حضوری شرکت کنید البته اگر که واکسن زدید
-
رئال فردا بازی داره فکر نکنم برناممو بتونم تا اون تایم تموم کنم که بتونم ببینمش
️
-
arthur morgan اوک مرسی از پیشنهادتون
-
یه بی اراده ام
بیا بیا بیا بیا
رسوندن آمارتو به گوشم خیلیا
که با این آهنگ
شده دلت تنگ
من خودم زغال فروشم نکن من سیاه
| بی اراده - مسعود صادقلو |Sharllot عو دوجا گوش دادی؟
-
arthur morgan اوک مرسی از پیشنهادتون
@dr-aryan
-
️
-
️
@narjes-hashemi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
️
رئالی ای؟
-
@mitra-ism-rahmani بههههه میترا که اینجاس
چطوریییی؟
کودوم؟کنجکاو شدم اصلا -
عمو داره میاد
-
عمو عمو عمو عمو
-
چطوریییی؟
کودوم؟کنجکاو شدم اصلا@narjes-hashemi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
چطوریییی؟
کودوم؟کنجکاو شدم اصلاسلاااااام خوبم تو چطوری برو پایین همون که من بهش ریپ زدم مال یه سایتیه
-
@narjes-hashemi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
️
رئالی ای؟
amir ahmadi فوتبالی نیستم اصلا
بازی و رئال رو دوست دارم.