هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
81Sobhan 😂ما هم از کار زیاد بیکاریم
صرفا میخوایم زینب تنها نباشهازکی اینقده مهم شدم!!:eyes: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :star-struck:
وای مامانم اینا:star-struck:
اسپند دود کنین.:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :broken_heart:
مریم ناظم رو بیارین از این ایموجی چشم زخما بزاره:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :broken_heart:zeinab dehghani 😂بودی😍😍مگه نمیدونستییی
😂اول آب قندددد
بی بو بی بو🎈
😂😂 -
من برم بقیه درس فردا میام نامردایه کنکور داده ی از حلقتون پایین نره ی واقعا که ی بیترادبیاتات🚶🏻♀️
تمرین رارندگیمم ایشالله زنده برگردم🚶🏻♀️ -
من برم بقیه درس فردا میام نامردایه کنکور داده ی از حلقتون پایین نره ی واقعا که ی بیترادبیاتات🚶🏻♀️
تمرین رارندگیمم ایشالله زنده برگردم🚶🏻♀️Kosar A003 شبت بخیر 😂🍏
-
zeinab dehghani
خوندم
ی دور و نصفی نمونه سوال ها رو خوندم ی دور دیگه هم تابلو ها رو خوندم
الان تا 12 هم ی دور دیگه نمونه سوال ها رو تموم کنم🚶♂️81Sobhan در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
zeinab dehghani
خوندم
الان تا 12 هم ی دور دیگه نمونه سوال ها رو تموم کنم🚶♂️به یاد تاپیک امتهان نهایی.
همه میگفتن بعدش دوره میکنیم.
@Dr-Rashidi تاپیک برای آیین نامه هم بزنی،خوب میگیره هااااا:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
پ.ن:خوبه همین ک خوندی سبحان!:ballot_box_with_check:
به بیکاری من هم گیر نده!
میدونی ک ولم کن یدارم فوش نثار سنجش میکنم:face_with_tears_of_joy: :expressionless_face: :broken_heart: -
81Sobhan در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
zeinab dehghani
خوندم
الان تا 12 هم ی دور دیگه نمونه سوال ها رو تموم کنم🚶♂️به یاد تاپیک امتهان نهایی.
همه میگفتن بعدش دوره میکنیم.
@Dr-Rashidi تاپیک برای آیین نامه هم بزنی،خوب میگیره هااااا:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
پ.ن:خوبه همین ک خوندی سبحان!:ballot_box_with_check:
به بیکاری من هم گیر نده!
میدونی ک ولم کن یدارم فوش نثار سنجش میکنم:face_with_tears_of_joy: :expressionless_face: :broken_heart:zeinab dehghani
منم ولم کنن علاوه بر سنجش واس دانشگاه ازاد هم ی پیام دارم 🚶♂️😂😂 -
سوارززز برا اتلتیکو گل میزنه اونوخ من واس برم بدرسم
تف🚶🏻♀️ -
-
زی زی گولو آسی پاسی دراز کوتاه تا به تا
-
zeinab dehghani دقیقا همین طور هست و که گفتم😅
فکر کنم چهار تا رو جواب ندادی
گفتم لابد نمیخواد جواب بده برا چی تگ میکنی 🙄😂
خدارو شکر ✨
خوبم انشااللهzeinab dehghani در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
z Gheibi عا خب یه چندتایی تگ ازتون داشتم وباید بگم خیلیییییی ممنونم ک به یادم بودین.:sparkles:
برام خیلی ارزشمنده:sparkles: :sparkles:🥰
اماخب خبر قبولی رو ماعهدبستیم ک توی تاپیک رز بگیم.:face_without_mouth:
که خب اون مثل اینکه بامون قهره.:broken_heart:چی کارش کردین که قهره؟🤔
خیلی اذیتش کردین 🤔😅حتی سررتبه ها هم هیچی نگفت:broken_heart: :face_with_rolling_eyes:
هق:broken_heart:
اماخب من از کارنامه سبزم بهره بردم ومیرم مهندسی عمران امیرکبیر ایشالله.چرااااااااااااا ؟!😶😬 من دیشب کلی برنامه ریختم واسه روزی که همکار میشیم 😅
اون یکی کدوم دانشگاه بود؟جایزه ی قبولی بهم چی میدین؟!:blue_heart: :face_without_mouth: :face_with_tears_of_joy:
شما به من چی دادی؟😉😁😂
پ.ن:ازاین به بعد جواب شیرینی قبولی میگم اول بهم جایزه بدین:broken_heart: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
چشم چی میخوای؟💫
z Gheibi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
zeinab dehghani دقیقا همین طور هست و که گفتم😅
فکر کنم چهار تا رو جواب ندادی
گفتم لابد نمیخواد جواب بده برا چی تگ میکنی 🙄😂
خدارو شکر ✨
خوبم انشااللهمه بابا .منهمیشه سعی میکنم جواب همه رو بدم.
شما ک دیگه عزیز دلی:)
همیشه خوب باشین:balloon: :lollipop:zeinab dehghani در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
z Gheibi عا خب یه چندتایی تگ ازتون داشتم وباید بگم خیلیییییی ممنونم ک به یادم بودین.:sparkles:
برام خیلی ارزشمنده:sparkles: :sparkles:🥰
اماخب خبر قبولی رو ماعهدبستیم ک توی تاپیک رز بگیم.:face_without_mouth:
که خب اون مثل اینکه بامون قهره.:broken_heart:چی کارش کردین که قهره؟🤔
خیلی اذیتش کردین 🤔😅والا اگه به منِ ک فکرکنم از سر اعتراضم برای اخراج بچه ها ناراحته.:face_without_mouth:
اماخب. ازمن ناراحت باشه،مابقی پس چی؟!اونا گناه دارن ک:eyes:حتی سررتبه ها هم هیچی نگفت:broken_heart: :face_with_rolling_eyes:
هق:broken_heart:
اماخب من از کارنامه سبزم بهره بردم ومیرم مهندسی عمران امیرکبیر ایشالله.چرااااااااااااا ؟!😶😬 من دیشب کلی برنامه ریختم واسه روزی که همکار میشیم 😅
اون یکی کدوم دانشگاه بود؟همکارشدن!!
نه بابا!
مسئولیتش زیاده.
هرچند یکی از کاربرا بهم گفت ک منو باشما اشتباه گرفته بوده و به خودش میگفته این همیار ک تو تودلی آنلاینه چرا نمیاد جواب من رو بده:face_with_tears_of_joy: :broken_heart:
بعدش فهمیده ک من شما نیستم:broken_heart: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
مهندسی پزشکی صنعتی همدان.جایزه ی قبولی بهم چی میدین؟!:blue_heart: :face_without_mouth: :face_with_tears_of_joy:
شما به من چی دادی؟😉😁😂
عععع!
راست میگیااا.
والا مجازی چی میتونم بدم؟!
فالوم میاد همراه پیج قشنگتون.:sparkles:
دیگه چی ؟!:dizzy:پ.ن:ازاین به بعد جواب شیرینی قبولی میگم اول بهم جایزه بدین:broken_heart: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
چشم چی میخوای؟💫
چشمتون پرفروغ .
همین ک بابقیه فرق داشتین و مرام خرج دادین ک چی میخام،خودش خیلیییی ارزشمنده برام و کافیه:sparkles: :sparkles: -
بنظرم بهترین آرزویی کهمیشه برای کسی کرد "حال خوبه"
یکی با پول حالش خوب میشه
یکی با بودن کنار دلبر
یکی با گل زدن به بارسا
#از طرف سوارز🚶🏻♀️ -
zeinab dehghani 😂بودی😍😍مگه نمیدونستییی
😂اول آب قندددد
بی بو بی بو🎈
😂😂0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
zeinab dehghani 😂بودی😍😍مگه نمیدونستییی
😂اول آب قندددد
بی بو بی بو🎈
😂😂:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
ای جانمممم
من روانی اون بی بو آخرشم:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :hand_with_fingers_splayed_light_skin_tone: -
آقای راننده
یالا بزن تو دنده
برو به شهر تهرون
میخوام برم تلویزیون