هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@roghayeh-eftekhari
تایمای استراحتم 15 دقیقه ای ولی کارا حدودا 3 یا 4 ساعت وقت میگیره (کارا با فاصله های کوتاه میاد اصن نمیشه درس خوند) -
@roghayeh-eftekhari
تایمای استراحتم 15 دقیقه ای ولی کارا حدودا 3 یا 4 ساعت وقت میگیره (کارا با فاصله های کوتاه میاد اصن نمیشه درس خوند) -
@سجاد-ذوالفقاری اهوم میفهمم
نمیدونم والا مثلا اگه یه شب نخوابید خیلی کسل میشید؟
من معمولا وقت کم میارم شب بیدار میمونم ولی خب خیلی کسل نمیشم اگه شماهم همینطورهستید که از شب استفاده کنید -
@roghayeh-eftekhari
اره شب بیدار میمونم ولی خوب خوابم نمیتونم کمتر از 6 ساعت در روز باشه سردرد میگیرم
-
@سجاد-ذوالفقاری آره درک میکنم
ان شاءالله که درست میشه
من که منتظر خبر قبولیتون هستم(با رتبه تک رقمی فوقش دو رقمی دعامم جزء این نیست که رتبه خوبی بیارید) ایندفعه دیگه شکست نمیخورید نگران نباشید -
Sharllot
خیلی سبز رو گرفتم خیلی خوبهاون 4 + 16 رو هم دیدم یه قسمتشو خوب بود
به نظرت همشو یه جا ببینم ؟
یا درکنار درس به درس خوندن ذره ذره ؟
پ.ن: اونجای که استیکرارو گفتی اوردی خودت فعالیت داری؟
@سجاد-ذوالفقاری
ترجمه رو ببین تموم کن
بقیه رو با آزمونا پیش ببر .. چون تموم کنی مثلا وسط اسفند یادت میره حالا دوباره میخوای ببینی دوباه کاری میشه و اتلاف وقت!
اونجا خیلییی کم
اگ کار واجبی چیزی باشهفقط اکانتمو زدم چون بدون اکانت محدودیت داره
پاتوقمون اینجایه اول و آخر -
@سجاد-ذوالفقاری
ترجمه رو ببین تموم کن
بقیه رو با آزمونا پیش ببر .. چون تموم کنی مثلا وسط اسفند یادت میره حالا دوباره میخوای ببینی دوباه کاری میشه و اتلاف وقت!
اونجا خیلییی کم
اگ کار واجبی چیزی باشهفقط اکانتمو زدم چون بدون اکانت محدودیت داره
پاتوقمون اینجایه اول و آخر -
@سجاد-ذوالفقاری
مومن چ زود هجوم بردی ب غیردرسیش
کلا جو اونجا طوریه باید آشنا و از خودشون باشی تا جواب سلامتو بدن
ولی درسیش فوق العاده اس چن وقت تو گزارش ساعت مطالعه اش شرکت کردم .. مصاحبه هااااش .. تعداد رتبه برتراش ک حضور دارن بین بچها
اصن اوف -
@سجاد-ذوالفقاری
مومن چ زود هجوم بردی ب غیردرسیش
کلا جو اونجا طوریه باید آشنا و از خودشون باشی تا جواب سلامتو بدن
ولی درسیش فوق العاده اس چن وقت تو گزارش ساعت مطالعه اش شرکت کردم .. مصاحبه هااااش .. تعداد رتبه برتراش ک حضور دارن بین بچها
اصن اوف