هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@mr-perfect سلام خوبی
-
@mr-perfect چطوری میگذره
-
دسم خورد
الان هرکار میکنم آنبلاک نمیشه🚶🏻♀️ -
Sharllot
خودتی :raised_fist_light_skin_tone: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:پ.ن : انصافا میخواستم بگم آینه ولی خیلی لوس و چندشه :face_with_thermometer: :face_with_tears_of_joy:
@سجاد-ذوالفقاری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Sharllot
خودتی :raised_fist_light_skin_tone: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:پ.ن : انصافا میخواستم بگم آینه ولی خیلی لوس و چندشه :face_with_thermometer: :face_with_tears_of_joy:
😂😂😂😂🤦♀️
ببین پیدا کردم آهنگوووو 😂
Majid Alipour - Baroon (320).mp3
امشب از آسمونم چه بارونی میبارههه 🤤✊😂
راااااستیییی 😂😂😂
دوباره آبمیوه خرییددد 😂 و هرچی گفتم نو نو مهمون مننن گف نو نو رو حرف معلمت حرف نزن 😂😌 ب این نتیجه رسیدم باید از خونه همون قابلمه رو ببرم 😂😐 -
از شارلوت کمک نخواه اون اهنگ پاپ رو با ریتم بوی سیب قاطی میکنه :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
@سجاد-ذوالفقاری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
از شارلوت کمک نخواه اون اهنگ پاپ رو با ریتم بوی سیب قاطی میکنه :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
انصافا گوش کن حس و حالش همونه 😂😂😂
-
@mr-perfect چطوری میگذره
هعی میگذره گاهی به خوبی گاهی متوسط گاهی هم...
-
هعی میگذره گاهی به خوبی گاهی متوسط گاهی هم...
@mr-perfect هی ایشالله همیشه عالی بگذره
-
@mr-perfect هی ایشالله همیشه عالی بگذره
fatemeh8181
ممنون برای شما انشالله همینطوری باشه.لطفا جواب سوالم رو هم بده
-
fatemeh8181
ممنون برای شما انشالله همینطوری باشه.لطفا جواب سوالم رو هم بده
@mr-perfect من که مدرسه نداشتم مجازی بود
-
@mr-perfect من که مدرسه نداشتم مجازی بود
-
M Tg در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
اونایی که از عمق زخم هاشون شادی بیرون کشیدن قدر لحظه لحظهی زندگی رو بیشتر دونستن.🌸
نه که فکر کنی از بدو تولد آدم های قدرتمندی بودن، نه... اونا این قدرت رو بعد از هر زخمی، ذره ذره در خودشون پرورش دادن.✨خیلی خوب بود.
ممنون ک لایق دونستی و تگم کردی تا قشنگیِ این نوشته به منم برسه:sparkles: این تیکشو ک خوندم یادم به این عکسی افتاد ک دیده بودم قبلا:

zeinab dehghani 😍🍓❤
-
@mr-perfect من که کلا پیچوندم متاسفانه چندماهم بیمارستان بودم دوستم بجام امتحان میداد :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
@mr-perfect من امتحان نهاییم غیبت دارم فک نکنم با جواب من ب جایی برسی:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
@mr-perfect من که کلا پیچوندم متاسفانه چندماهم بیمارستان بودم دوستم بجام امتحان میداد :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
انشالله خدا هیچ وقت بد نده🤲
-
@mr-perfect من امتحان نهاییم غیبت دارم فک نکنم با جواب من ب جایی برسی:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
آهان پس چرا غیبت داشتی ؟
-
آهان پس چرا غیبت داشتی ؟
@mr-perfect بیمارستان بودم
-
@mr-perfect بیمارستان بودم
-
@mr-perfect خواهش:face_with_tears_of_joy:
-
اینجا چرا اینقدر ساکته😵