هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
یه سوال!
یه سری آدمای روانی میان ب من فحش میدن!
ب شما هم میدن؟ یا فقط من؟؟
آخه من ک کاری ندارم ب کسی والا...@zahra_asd در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
یه سوال!
آخه من ک کاری ندارم ب کسی والا...اینا رو باید چوب تو پاچشون کرد!
-
سلام بر دوستان گلم
ms96sad96 این الان فعال هستش و با این دارم وارد انجمن میشم اون دوتا بالایی بسته شدن دوستان عزیزی که در ارتباط بودیم قبلا اما حالا دیگه محل نمیزارنما هنوز دوستتون داریم و از یاد نمیبریمتون
یا حقms96sad96 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
سلام بر دوستان گلم
ms96sad96 این الان فعال هستش و با این دارم وارد انجمن میشم اون دوتا بالایی بسته شدن دوستان عزیزی که در ارتباط بودیم قبلا اما حالا دیگه محل نمیزارنما هنوز دوستتون داریم و از یاد نمیبریمتون
یا حقاوکیه عاقا
خوش برگشتی -
یه سوال!
آخه من ک کاری ندارم ب کسی والا... -
@zahra_asd
اینجا ؟ اگه اینجاست به ادمین گزارش کنید . پیامشو پاک کنید چت رو هم محدود کنید .
-
_MILAD_ بله.سوال پرسیدن درباره فیلمای زیست.منم گفتم اطلاع ندارم
دیگه فحش داد :|
چطوری محدود میکنن؟؟ -
@zahra_asd
یعنی غیر از دنبال شونده هاتون کسی نمیتونه بهتون پیام بده
اگر چت از قبل باز هست هم میتونید اون رو ببندید -
سلام دوستااان
-
ناراااحتم
-
تازه با دوستم حرف زدم گفت من این تابستون کل پایه جمع کردم و الان هم فقط تست میزدم
ولی من ب دلیل مشکلات نتونستم تابستون بخونم ,حرفش برام خیلی بد بود احساس میکنم خیلی عقبم.این ازمون 21هم اون داره تست میزنه منم دارم هم درسنامه میخونم و هم تست میزنم و بهش نمیرسم ..دوستم زیست االان فقط تست میزنه من تازه درسنامه میخونم و تست میزنم
خیلی ناراحتمچکار کنم؟واقعا من عقب افتادم؟؟
-
تازه با دوستم حرف زدم گفت من این تابستون کل پایه جمع کردم و الان هم فقط تست میزدم
ولی من ب دلیل مشکلات نتونستم تابستون بخونم ,حرفش برام خیلی بد بود احساس میکنم خیلی عقبم.این ازمون 21هم اون داره تست میزنه منم دارم هم درسنامه میخونم و هم تست میزنم و بهش نمیرسم ..دوستم زیست االان فقط تست میزنه من تازه درسنامه میخونم و تست میزنم
خیلی ناراحتمچکار کنم؟واقعا من عقب افتادم؟؟