هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
zeinab dehghani در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@infinitie-a در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
zeinab dehghani دیره😐😂😂
چه عجب ک پارک نیستی!!:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
دیر و زودش رو ازکجا فهمیدی مشکین؟!:kitchen_knife: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :expressionless_face:بله چه عجب😐😂😂
از یه جایی فهمیدم خانم دهقان 🤣🤣🤣🤣
فهمیدم از این فامیل بدت میاد😐😂@infinitie-a میبینم یکی چتای قبلی رو خونده.:eyes: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
نشونی بیکاریه یا فضولی؟؟!:eyes: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
بعدش هم من دهقانی ام.
حالا شما مشکل بینایی یا مشکل گفتاری یا تایپی داری دیگه مهم نیست:broken_heart: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: -
0-0ftm مگه خواهر داری😐؟
-
@سجاد-ذوالفقاری 😐😂 انجمن ظرفیتشو ندارن متاسفانه
ولی ی رپ از مارک هست خیلی خوشم اومد .حتما میزارمش -
M Tg جانم
-
zeinab dehghani
خب من هردوتاشم داغونم کرد
کمرم شکست😪😂@masoumeh-shokrollahi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
zeinab dehghani
کمرم شکست😪😂وات چیه مگه باو!
مزخرف ترین پیام رسان همین واته.
به تلگرام جیگر فک کن.
داغون نشو:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :broken_heart: -
هر قدر كه ثروتمند باشيم و هر تعداد كه رفيق شفيق داشته باشيم، باز درد از دست دادن، شكست يا نااميدی را در زندگی میچشيم.
واكنش معمول اين است كه رنج را به بهترين شكل تاب آوريم و زندگیمان را از سر بگيريم.- کریستوفر همیلتون
-
مگه چی شده؟://
-
@infinitie-a میبینم یکی چتای قبلی رو خونده.:eyes: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
نشونی بیکاریه یا فضولی؟؟!:eyes: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
بعدش هم من دهقانی ام.
حالا شما مشکل بینایی یا مشکل گفتاری یا تایپی داری دیگه مهم نیست:broken_heart: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:zeinab dehghani در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@infinitie-a میبینم یکی چتای قبلی رو خونده.:eyes: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
بعدش هم من دهقانی ام.
حالا شما مشکل بینایی یا مشکل گفتاری یا تایپی داری دیگه مهم نیست:broken_heart: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:دیدم نشستین در نبود من از پارک و موتوری و همسر کره ایی و این چیزا حرف میزدید علیه ام😐😂😂😂رفتم ببینم تا چه حد ضربه خوردم، که این به تورم خورد😂😂😂
این قسمتی هم که بولد کردم، نشون میده پروژه حرص در اوردن با موفقیت انجام شده😂😂😂😂😂
بله چشم خانم دهقان😂😂😂 -
0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@infinitie-a 😐 نکنه فک کردی تک فرزندم؟
خیلی بهت میخوره!:eyes:
من فکر میکردم! -
M Tg اگ بیاد بالا و یاری کنه حتما
توام تنهایی کیف میکنیا😐😂 -
خیلی بهت میخوره!:eyes:
من فکر میکردم!zeinab dehghani 😂😯واقعا؟
چرا؟
لوس بنظر میام یا چی😂 -
M Tg اگ بیاد بالا و یاری کنه حتما
توام تنهایی کیف میکنیا😐😂 -
کلا فک نکردم:/
مگه تک فرزندی؟😂😂😂
حالا تو خوبی، من نمیدونستم آبجی هم خاله اس:/ -
بد تصورمون کردن://
-
@masoumeh-shokrollahi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
zeinab dehghani
کمرم شکست😪😂وات چیه مگه باو!
مزخرف ترین پیام رسان همین واته.
به تلگرام جیگر فک کن.
داغون نشو:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :broken_heart:zeinab dehghani تلگرام جیگر زیادی ناز داره زیر لفظی میخواد تا وصل شه😐😂
-
Sharllot در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
amir ahmadi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Sharllot سحرررررررررررررر اشاره به داستان ابراهیم داشت😂 تو کاری نکن اصن تو فرار کنننن.run.مردم رسیدگی میکنن🤦🏻♂️😂
عه اوکی 😂🤔
والا اصن چار دیواری اختیاری 😂🙄amir ahmadi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Sharllot در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
amir ahmadi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Sharllot سحرررررررررررررر اشاره به داستان ابراهیم داشت😂 تو کاری نکن اصن تو فرار کنننن.run.مردم رسیدگی میکنن🤦🏻♂️😂
عه اوکی 😂🤔
والا اصن چار دیواری اختیاری 😂🙄دوباره رفتم خوندم فمیدم چخبره 😂😐🤚