ورزش 🥰
-
سلام بچه عاااا خوبین؟ میخاستم بدونم اگ روزی یه ساعت ینی همون اوایل روز ساعت ۶ صب تا ۷ یا ۷.۵ ورزش کنم به درسم اسیب نمیزنه چون واقعا بهش احتیاج دارم از طرفیم امسال کنکور دارم ورزش کردن رو ساعت مطالعم و بازدهیم تاثیر منفی داره ؟؟؟کمکی @ادمین @کنکورسراسری-کنکورسراسری @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم @بچه-های-همخوانی کنکوری
-
سلام بچه عاااا خوبین؟ میخاستم بدونم اگ روزی یه ساعت ینی همون اوایل روز ساعت ۶ صب تا ۷ یا ۷.۵ ورزش کنم به درسم اسیب نمیزنه چون واقعا بهش احتیاج دارم از طرفیم امسال کنکور دارم ورزش کردن رو ساعت مطالعم و بازدهیم تاثیر منفی داره ؟؟؟کمکی @ادمین @کنکورسراسری-کنکورسراسری @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم @بچه-های-همخوانی کنکوری
Sara rezaee 0
سلام سارا
من خودم ورزش میکنم همون یک ساعت و نیم اینا ولی خب واس من عصره
من بازده منفی نداشتم خوابمم بهتر شده
به نظر من بعضیا میگن اون یک ساعت و نیم اینا درس بخونی تست بزنی بهتره حرف شون درست نیست یک ساعت ورزش تو روز به درس صدمه ای نمیزنه یه حال آدم هم تنوع پیدا میکنه با انرژی میره سر درس -
ورزش خیلی مهمه و به نظرم حتماً ورزش بکنید.
ببینید شما اگه در دین هم تحقیق بکنید میبینید که گفته شده شبانه روز تون رو به سه یا چهار قسمت تقسیم کنیم و یکی از کارهایی که توصیه شده تفریح کردن است و همچنین ورزش کردن ، یک مورد برای مثال :
امام کاظم علیه السلام می فرمایند: بکوشید که اوقات شبانه روزى شما چهار قسمت باشد:1 ـ قسمتى براى مناجات با خدا، 2 ـ قسمتى براى تهیّه معاش، 3 ـ قسمتى براى معاشرت با برادان و افراد مورد اعتماد که عیبهاى شما را به شما می فهمانند و در دل به شما اخلاص مىورزند، 4 ـ و قسمتى را هم در آن خلوت می کنید براى درک لذّت هاى حلال [و تفریحات سالم] و به وسیله انجام این قسمت است که بر انجامِ وظایف آن سه قسمت دیگر توانا می شوید.میبینید که گفته شده به وسیله انجام این قسمت است که بر انجامِ وظایف آن سه قسمت دیگر توانا می شوید.
پس ورزش کمک کننده به رشد درسی تون میشه
در ضمن ورزش نکردن باعث بیماری های قلبی میشه و ... -
Sara rezaee 0 شبانه روز ۲۴ساعته ، شما یک ساعت برای سلامتی تون وقت ندارید؟
در ضمن ورزش کمک کننده به یادگیریه ، اکسیژن رسانی بیشتر در حین ورزش به مغز ، بازده مغز رو زیاد میکنه و... -
Sara rezaee 0 سلام خیلیم عالیه یه ساعت ورزش باعث میشه سرحالتر بشی
-
منم معمولا سر صب یه نیم ساعت میرم تو حموم زیر آب warm🥵 خودم برا خودم میخونم
یه dance میرم
وگرنه تنم درد میکنع کلع روز... مث همین الان ک همه بند های finger ها درد میکنع
(اینم یه مدلی عه برا خودش)
-
منم معمولا سر صب یه نیم ساعت میرم تو حموم زیر آب warm🥵 خودم برا خودم میخونم
یه dance میرم
(اینم یه مدلی عه برا خودش)
میزان دردع نقاط مختلف انگشتام به روایت تصویر
اونجایی ک ضربدر زدم هم اصن مفصل ندارع خیخیخیخی -
Sara rezaee 0
سلام دوست من ، اصلا به این موضوع فکر نکن که تایمت خراب میشه زمان از دست میدی و اینا . ورزش به شدت برای بدن لازمه و میتونه حتی روی بازدهی و تمرکزت هم تاثیر مثبت بزاره . من هم ورزش میکنم و کنکوری هم هستم . بدون عذاب وجدان لطفا این کار رو بکن و بعدش غصه زمان رو نخور . ما داریم تلاش میکنیم که بعد کنکور به یه جایگاه خوب برسیم . و برای این جایگاه به یه بدن سالم هم نیاز داریم دیگه ! اگه قبول بشیم ولی به خاطر این که امسال خودمونو ول کردیم و به سلامتی مون نرسیدیم چه فایده ؟ پس هم به فکر سلامتی و ورزش باش و هم سعی کن از ادامه روزت بهترین بهره رو برای درس ببری -
ورزش خیلی مهمه و به نظرم حتماً ورزش بکنید.
ببینید شما اگه در دین هم تحقیق بکنید میبینید که گفته شده شبانه روز تون رو به سه یا چهار قسمت تقسیم کنیم و یکی از کارهایی که توصیه شده تفریح کردن است و همچنین ورزش کردن ، یک مورد برای مثال :
امام کاظم علیه السلام می فرمایند: بکوشید که اوقات شبانه روزى شما چهار قسمت باشد:1 ـ قسمتى براى مناجات با خدا، 2 ـ قسمتى براى تهیّه معاش، 3 ـ قسمتى براى معاشرت با برادان و افراد مورد اعتماد که عیبهاى شما را به شما می فهمانند و در دل به شما اخلاص مىورزند، 4 ـ و قسمتى را هم در آن خلوت می کنید براى درک لذّت هاى حلال [و تفریحات سالم] و به وسیله انجام این قسمت است که بر انجامِ وظایف آن سه قسمت دیگر توانا می شوید.میبینید که گفته شده به وسیله انجام این قسمت است که بر انجامِ وظایف آن سه قسمت دیگر توانا می شوید.
پس ورزش کمک کننده به رشد درسی تون میشه
در ضمن ورزش نکردن باعث بیماری های قلبی میشه و ...Amaryllis Heshmati مرررسی از وقتی ک گذاشتی جواب دادی
-
Sara rezaee 0
سلام دوست من ، اصلا به این موضوع فکر نکن که تایمت خراب میشه زمان از دست میدی و اینا . ورزش به شدت برای بدن لازمه و میتونه حتی روی بازدهی و تمرکزت هم تاثیر مثبت بزاره . من هم ورزش میکنم و کنکوری هم هستم . بدون عذاب وجدان لطفا این کار رو بکن و بعدش غصه زمان رو نخور . ما داریم تلاش میکنیم که بعد کنکور به یه جایگاه خوب برسیم . و برای این جایگاه به یه بدن سالم هم نیاز داریم دیگه ! اگه قبول بشیم ولی به خاطر این که امسال خودمونو ول کردیم و به سلامتی مون نرسیدیم چه فایده ؟ پس هم به فکر سلامتی و ورزش باش و هم سعی کن از ادامه روزت بهترین بهره رو برای درس ببری -
میزان دردع نقاط مختلف انگشتام به روایت تصویر
اونجایی ک ضربدر زدم هم اصن مفصل ندارع خیخیخیخی -
Sara rezaee 0
سلام سارا
من خودم ورزش میکنم همون یک ساعت و نیم اینا ولی خب واس من عصره
من بازده منفی نداشتم خوابمم بهتر شده
به نظر من بعضیا میگن اون یک ساعت و نیم اینا درس بخونی تست بزنی بهتره حرف شون درست نیست یک ساعت ورزش تو روز به درس صدمه ای نمیزنه یه حال آدم هم تنوع پیدا میکنه با انرژی میره سر درس@sania-andiravan
️
️
️
-
Sara rezaee 0 سلام خیلیم عالیه یه ساعت ورزش باعث میشه سرحالتر بشی
@kosar-mottaghi مررسی از جوابت
-
@kosar-mottaghi مررسی از جوابت