هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
@سجاد-ذوالفقاری اره حتما ارواحن شایدم سوسکاا 
- 
@سجاد-ذوالفقاری اره حتما ارواحن شایدم سوسکاا fatemeh8181 
 احتمالا
- 
fatemeh8181 
 احتمالا@سجاد-ذوالفقاری یوهاهاا  
- 
@mr-perfect 
 نه
 چون قبلنا میگفتین ک اون اعتبارش بیشتر بود و حالا باید اینو اوکی کنم و اینا
 و شباهت ب مستر فَنتستیکبله قبلا اکانت داشتم که نابود شد و الان با این میام. اعتبار اون حساب بیشتر بود ولی نابود شد ولی نه مستر فانتستیگ نیستم 
- 

- 
@سجاد-ذوالفقاری یوهاهاا  fatemeh8181 
 ولی هیچ وقت درک نکردم چرا میترسن افراد از تنهای
- 
fatemeh8181 
 ولی هیچ وقت درک نکردم چرا میترسن افراد از تنهای@سجاد-ذوالفقاری نمیدونم ترس نداره که 
 اگه از این افراد هست اعلام حضور کنه
- 
اومدی دیدی مردمممممم شاکی نشوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووو fatemeh8181 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: نشوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووو " من جمله مزیت های تایپ با سیستم " 
 بچهایی ک با گوشی میاین، مبادا الگو بردارین!
 ک علاوه بر بی حس شدن اعصاب سر انگشتان و خسته شدن مچ دست و خم شدن زیاد گردن رو گوشی و آسیب های بی شمار چشمی، صفحه گوشی بدبخت قشنگ تو رفته میشه چاه درست میشه  
- 
fatemeh8181 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: نشوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووو " من جمله مزیت های تایپ با سیستم " 
 بچهایی ک با گوشی میاین، مبادا الگو بردارین!
 ک علاوه بر بی حس شدن اعصاب سر انگشتان و خسته شدن مچ دست و خم شدن زیاد گردن رو گوشی و آسیب های بی شمار چشمی، صفحه گوشی بدبخت قشنگ تو رفته میشه چاه درست میشه  Sharllot صد در صددددددددددددددددددددددددددددددد نکات ایمنی رعایت کنیدددددددددددددددددددددددددددد 
- 
@masoumeh-shokrollahi 
 مهم نیست تو چی گفتی
 مهم اینه که من چیکار کردم @danial-hosseiny مهم نیست تو چیکار کردی 
 مهم اینه من چی گفتم   
- 
@سجاد-ذوالفقاری نمیدونم ترس نداره که 
 اگه از این افراد هست اعلام حضور کنهfatemeh8181 
 من
- 

- 
بله قبلا اکانت داشتم که نابود شد و الان با این میام. اعتبار اون حساب بیشتر بود ولی نابود شد ولی نه مستر فانتستیگ نیستم 
- 
Maryam Nateqi چرا میترسی 
- 
اکانت قبلی رو بگم؟ 
- 
گهلم باهات    

|
 |

شعردانه
شعردانه