هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@سجاد-ذوالفقاری اره حتما ارواحن شایدم سوسکاا
fatemeh8181
احتمالا -
fatemeh8181
احتمالا@سجاد-ذوالفقاری یوهاهاا
-
@mr-perfect
نه
چون قبلنا میگفتین ک اون اعتبارش بیشتر بود و حالا باید اینو اوکی کنم و اینا
و شباهت ب مستر فَنتستیکبله قبلا اکانت داشتم که نابود شد و الان با این میام. اعتبار اون حساب بیشتر بود ولی نابود شد
ولی نه مستر فانتستیگ نیستم
-
-
@سجاد-ذوالفقاری یوهاهاا
fatemeh8181
ولی هیچ وقت درک نکردم چرا میترسن افراد از تنهای -
fatemeh8181
ولی هیچ وقت درک نکردم چرا میترسن افراد از تنهای@سجاد-ذوالفقاری نمیدونم ترس نداره که
اگه از این افراد هست اعلام حضور کنه -
اومدی دیدی مردمممممم شاکی نشوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووو
fatemeh8181 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
نشوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووو
" من جمله مزیت های تایپ با سیستم "
بچهایی ک با گوشی میاین، مبادا الگو بردارین!
ک علاوه بر بی حس شدن اعصاب سر انگشتان و خسته شدن مچ دست و خم شدن زیاد گردن رو گوشی و آسیب های بی شمار چشمی، صفحه گوشی بدبخت قشنگ تو رفته میشه چاه درست میشه -
fatemeh8181 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
نشوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووو
" من جمله مزیت های تایپ با سیستم "
بچهایی ک با گوشی میاین، مبادا الگو بردارین!
ک علاوه بر بی حس شدن اعصاب سر انگشتان و خسته شدن مچ دست و خم شدن زیاد گردن رو گوشی و آسیب های بی شمار چشمی، صفحه گوشی بدبخت قشنگ تو رفته میشه چاه درست میشهSharllot صد در صددددددددددددددددددددددددددددددد نکات ایمنی رعایت کنیدددددددددددددددددددددددددددد
-
@masoumeh-shokrollahi
مهم نیست تو چی گفتی
مهم اینه که من چیکار کردم@danial-hosseiny مهم نیست تو چیکار کردی
مهم اینه من چی گفتم -
@سجاد-ذوالفقاری نمیدونم ترس نداره که
اگه از این افراد هست اعلام حضور کنهfatemeh8181
من -
-
بله قبلا اکانت داشتم که نابود شد و الان با این میام. اعتبار اون حساب بیشتر بود ولی نابود شد
ولی نه مستر فانتستیگ نیستم
-
Maryam Nateqi چرا میترسی
-
اکانت قبلی رو بگم؟
-
گهلم باهات