هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@sania-andiravan
خداروشکر
ممنون منم خوبممنم نگفتم بمون خواستم یه احوالی بپرسم ....
موفق باشی
روز خوش -
fatemeh8181
اها اخه میگم من حرص کسی رو در میارمfatemeh8181 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
یکی دیگه اونم وقتی میدونه الان وقتش نیس شایدم نمیدونه انقدر درگیرعهعهعهعهعهعهعهعه مهمون جوناشههههه
اصن شاید منووو یادش رفتهعب نداره غصه نخور
پاتریکا بی معرفت شدن@سجاد-ذوالفقاری
اون بی معرفت نیست ولی همیشه همینه
دلم میخواد هیچکس نره خونشون مهمونی
اخه
اخه
نمیدونی
گوشیمو گرفتن برا روشن کردن سیستمم بزور اجازه میپگیرم ب هوای انجمننننننن
حالا
اصلن ولش
چکار کنم
حوصله ندارم
اصلا شاید من زیادی حساس شدم -
@سجاد-ذوالفقاری
جدی؟
تازه کلی میخواستم توضیح اضافه بدم -
رای اکثریت تا اونجایی ارزش داره، که از روی تفکر اومده باشه!
توی هر موضوعی که میخواید تصمیم گیری رو به عهده جمع بزارید، خوبه که دقت کنیم، که اون چیزی که قراره روش تصمیم گرفته بشه، باعث تاثیر روی هیجانات و احساسات و عواطف مخاطب نباشه، چون در این صورت اون نظری که ایجاد میشه از روی دلبستگی میشه! و یا اکثر اوقات بخاطر راحتی این نظر ایجاد میشه!
و وقتی مبنا دلبستگی باشه، عقل بسته میشه و تجربه به آدم کمک خاصی نمیکنه!
برای تفهیم مطلب، بزارین از گنگ بودن خارج بشیم و یه مثال بزنم
مثلا فرض کنیم توی یه اکیپ ۲۰ نفره، همه با هم رفیق، میخوان یه نفرو به عنوان لیدر اکیپ انتخاب کنن
خب از بین. اون ۲۰ نفر، دو نفر کاندید میشن
اقای A بین بچه ها خیلی محبوبیت داره ولی توانایی مدیریت نداره، و خودشم اینو نمیپذیره! بچه ها هم خیلی به این مورد توجه نمیکنن!
آقای B بین بچه ها محبوبیتش کمتره(نه اینکه نداشته باشه) ولی تواناست!! و میتونه گروهو هندل کنه!
خب فرض کنیم از این ۲۰ نفر،۱۸ نفرشون قراره رای بدن، اون ۱۸ نفر، ۱۵ نفرشون خیلی اهمیت نمیدن به این چیزا که کی میخواد گروهو بچرخونه، پس مبناشون رو خیلی چکش کاری نمیکنن و میزارن بر حسب علاقه رای میدن و رای شون میشه اقای A! ولی ۳ نفر دیگه براشون مهم تره، و دقت که میکنن، میبینن اقای B بیشتر مناسب این کاره و رای شون میشه اقای B!!!
بار اول از روی حس و علاقه آقای A اومد بالا!!(چیزی که ۹۹/۹۹۹٪ ماها توی بار اول دچارش میشیم!)
خب حالا که A لیدر شد، بنظرتون اون۳ نفر حرص بقیه رو نمیخورن؟ اگه ماها یه چیزیو بدونیم که بقیه نمیدونن و با جهلشون باعث خراب شدن ماجرا میشن، بنظرتون ماها حرص نمیخوریم؟ صددرصد حرص میخوریم!!
ولی حالا یه سوال! آیا درسته که من به عنوان یکی از اون ۳ نفر، بخوام بقیه رو به زور متقاعد کنم که به A رای ندن و به B رای بدن؟؟
بنظرتون اگه اینکارو کنم چی میشه؟اگه اینکارو نکنم، آیا منفعتی هم داره؟
بزارید این سوال بمونه تو آب نمک تا ادامه داستانو بریم
خب اقای A لیدر شد، از اونجا که مدیر خوبی نیس، باعث میشه که وضعیت گروه خیلی خوب پیش نره! و این وسط یه سریا ناراحت و یه سریا خوشحالتر از باقی افراد بشن! که وضع مطلوبی نیس!
حالا باز یه بار دیگه قرار میشه که لیدر گروهو عوض کنن،
این بار هم، هر دو تا اقای A و B کاندید میشن، ولی میدونید ایندفعه چی میشه؟ این بار چون افراد از بار قبل تجربه بدست اوردن، دیگه مبنا رو محبوبیت نمیزارن! مبنا رو میزارن عقل! و به اقای B رای میدن!!
حالا بریم به سوال توی اب نمک جواب بدیم:
اگه بار اول اون ۳ نفر بقیه رو متقاعد میکردن که به اقای B رای بدن، میدونید چی میشد؟ باقی افراد حرف زور رو قبول نمیکردن!! همچنین اینکه اهرم فشار باعث میشه که آقای B که قراره چهره خوبی ازش به نمایش داده بشه، باعث بد شدنش میشه!!!
پس توی این مورد اجبار درست نیست!!
چرا اجبار درست نیست؟ اصلا فرض کنیم اجبار کردیم و اقای B هم انتخاب شد، مگه این بده؟؟
مشکل میدونید کجاست؟ مشکل اینه که اون افراد باید عقلشون رشد بکنه و متوجه بشن که کی برای چه کاری خوبه!!
اگه بار اول خطا نکنن، متوجه اشتباهشون نمیشن!!و در نتیجه رشدی هم پیدا نمیکنن!!!!
ولی حالا سوال؟ اینکه بار اول اقای A انتخاب شد، باعث ضرر مگه نشد؟ بله باعث ضرر شد! ولی تجربه ایی که افراد پیدا میکنن، اهمیتش(سودش) خیلی بیشتر از ضررشه!! و این خوبه!!
یعنی در واقع در اکثر اوقات رای اکثریت جوریه، که اگر اشتباه باشه، باعث درس گرفتن و تجربه میشه! و این چیز مفیدیه و باید باشه!!
ولی حالا یه سوال!
رای اکثریت همه جا ایا مهمه و باید باشه؟ و یا حتی اونجایی که نظر با رای اکثریت هست، نباید هیچ خط قرمزی وجود داشته باشه که خرابی زیادی وارد نشه؟؟
قطعا رای اکثریت همه جا مهم نیست!و گاها باید اجبار بالای سر افراد باشه!!
یک سری تصمیماتی هست که افراد تا بخوان بیان متوجه اشتباه کارشون بشن، دیگه کار از کار گذشته!! و اصلا دقت جبران ندارن!!
یه بچه ۷،۸ ساله رو نباید به زور برد مدرسه؟ چرا باید برد! چون اون بچه توی اون سن و احتمالا تا ۱۰ سال بعدش هم صلاح مدرسه و اینکه چرا باید بره مدرسه رو متوجه نمیشه!
ولی اگر شما بخوای ۱۰ سال بهش وقت بدی که بفهمه چرا باید بره مدرسه، دیگه کار از کار گذشته که گذشته!!!
کسی که اعتیاد داره، رو آیا با عزیزم قشنگم گلم، میشه برد کمپ ترک اعتیاد؟ نه نمیشه چون اون شخص صلاح خودش حالیش نیست، و دنبال اون لذت زودگذریه که در اثر مواد بدست میاره! ولی وقتی همین شخص بتونه اعتیاد خودش رو درمان کنه، خودش میفهمه که چه اشتباهی کرده و از کسایی که اونو به زور درمان کردن، تشکرم حتی میکنه!
خوده ماها اگه به زور مدرسه نمیرفتیم، نمیتونستیم این متن رو بخونیم و بنویسیم!!
پس همه جا هم اجبار، کار اشتباهی نیست!
از اون طرف همه جا هم اجبار، کار درستی نیست!
خب این یکی طومار یه ذره طولانی شدفعلا خدانگهدار
@infinitie-a خیلی خوب بود
-
Amirreza Vafaei Moghadam
سلام داداش خوبی؟راجبع اون موضوع تو سایت اعلام کردم گفتن مشکلی نداره
@سجاد-ذوالفقاری
سلام داداش خوبی؟
مرسی قربونت...
شما خوبی؟راجبع اون موضوع تو سایت اعلام کردم گفتن مشکلی نداره
مرسی خیلی ممنونم
کدوم یکی موضوع؟ -
z Gheibi وقتی گفته میشه اینکار ها رو نکنید ولی در دنیای دیگه به عنوان پاداش بهمون قراره داده بشه ینی تمایل داریم اون کار ها رو انجام بدیم و اگه انجام ندیم به عنوانپاداش نصیبمون میشن...پس امتناع میکنیم تا جای دیگه بهشون دست پیدا کنیم
amir ahmadi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
z Gheibi وقتی گفته میشه اینکار ها رو نکنید ولی در دنیای دیگه به عنوان پاداش بهمون قراره داده بشه ینی تمایل داریم اون کار ها رو انجام بدیم و اگه انجام ندیم به عنوانپاداش نصیبمون میشن...پس امتناع میکنیم تا جای دیگه بهشون دست پیدا کنیم
دومدل میشه جواب داد
اول اینکه قرار نیست همون چیز رو انجام ندیم و همون رو در دنیای دیگه بهمون بدن
اگر همون چیز باشه به نظر تون این کار چه فایده ای داره؟
همون رو قرار نیست بدن یه چیز بهتر قراره جاش بیاد
ضمن اینکه مواهب این منع فقط برای آینده نیست@mitra-ism-rahmani در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
amir ahmadi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
اینو باهاش خیلی موافقم دایی
مسخره س از نظر من اینجور پاداش دادن چون اصلا اسمش پاداش نیستاگر هم فرض کنیم به چیزی از همون جنس قراره بهمون بدن
میترا دقیقا خودت این رو تجربه کردی
شما امسال میتونستی یه قبولی خیلی خوب بگیری و خوشحال و شاد بری، اما موندی
یه خوشحالی رو از خودت دریغ کردی یه سختی را به جون خریدی تا یه چیزی از همون جنس و بهتر را به دست بیاری -
@سجاد-ذوالفقاری
سلام داداش خوبی؟
مرسی قربونت...
شما خوبی؟راجبع اون موضوع تو سایت اعلام کردم گفتن مشکلی نداره
مرسی خیلی ممنونم
کدوم یکی موضوع؟چقدر ویرایش
-
-
@roghayeh-eftekhari
خوبی
چکارا میکنیfatemeh8181 الحمدالله بخوبیت فاطمه جون
بیکار ولی با کلی کار -
fatemeh8181 الحمدالله بخوبیت فاطمه جون
بیکار ولی با کلی کار@roghayeh-eftekhari
-
@roghayeh-eftekhari اینا شفا نمیگیرن دیگه خداهم قطع امید کردعه
-
چقدر ویرایش
fatemeh8181 چرا تاریخچه ویرایش برای من نمیاد؟:/
-
@roghayeh-eftekhari اینا شفا نمیگیرن دیگه خداهم قطع امید کردعه
fatemeh8181 آره ولی خیلی بد بود صدا گوشیم تا ته هندزفریم تو گوشم بود:/
-
maryam111 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
z Gheibi اوه کی ترمت شروع شد که به امتحان رسیدی
موفق باشی
شب خوشمهم نیست کی ترمت شروع میشه
مهم اینه که یه وقت، وقتت خالی از امتحان نباشه
ممنون
فکر کنم توجهم کار خودشو کرداخراج نشدیم
-
fatemeh8181 چرا تاریخچه ویرایش برای من نمیاد؟:/
@roghayeh-eftekhari برا منم تاریخچه نمیاد زل زده بودم به صفحه که ایشون یه هف هش باری تغیر داد
-
@roghayeh-eftekhari برا منم تاریخچه نمیاد زل زده بودم به صفحه که ایشون یه هف هش باری تغیر داد
fatemeh8181 اها اینکه برای من عادیه خودم ازاین بیشتر ویرایش میزنم:/
-
لعنتی….. !!!
روزهایی که به تو نیازدارم …
مصادف شده با
روزهایی که ازمن دوری….
-
بچه ها نظر مثبتتون چیه یه تایپک بزنم درمورد مسابقات علمی پژوهشی مدارس بخش پزشکی بازساختی کامل توضیح بدم؟(البته اگه قبلی کسی نزده باشه)
fatemeh8181
Yegane Dehqan
@سجاد-ذوالفقاری
arthur morgan