هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
ومن ک منتظرم میترا آنلاین بشه:face_without_mouth:
-
@سجاد-ذوالفقاری آره واقعن اون دوران مثل دوران حکومت صفویان بود.
توی اوج قدرت و خوشحالی:broken_heart: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
هیع. انجمن فرق کردنش ک هیچ..یکم هم خیلی بدتاکرد باهامون!
من هنوز داغِ اخراج بچه های قبل رو داشتم ک یاسین هم پر زد و رفت -_-
بدجوری داغ دلم شد.:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :expressionless_face:
درکل اینکه فقط میتونم بگم بیخیالش.
ایشالله دوباره هروقت نزدیک به جوحساس درس خوندن میشیم،انجمن اوضاعش یکم روال بشه:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :broken_heart:zeinab dehghani
فرق کردن منظورم همون گیردادن بود...اره بیخیالش
اره ایشالا حاجی هم بیاد وسط مجلس با متورش کسب درامد کنه :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
zeinab dehghani
فرق کردن منظورم همون گیردادن بود...اره بیخیالش
اره ایشالا حاجی هم بیاد وسط مجلس با متورش کسب درامد کنه :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
@سجاد-ذوالفقاری :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
کسب درآمدش بخوره تو سرش.:face_without_mouth: :face_with_tears_of_joy:
باید به دوستاش مجانی بده.:expressionless_face: :face_with_tears_of_joy:
بعدش هم ما از اون چیزی نمیگیریم.:face_without_mouth: :face_without_mouth: :face_with_tears_of_joy:
پ.ن:آخه همیشه خودش میگفت ازموتوری جنس نگیرید:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
بعدش هم ما الان دیگه آشپرخونه ی کاملشو داریم.:face_with_tears_of_joy: :crossed_fingers_medium-light_skin_tone:
بره توی همون پارکا.:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: -
چرخ گردون گر دوروزی برمراد ما نرفت!
غم مخور!
بی مراد هم قشنگی های خودشو داره:face_with_tears_of_joy: :expressionless_face: :broken_heart: -
@سجاد-ذوالفقاری :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
کسب درآمدش بخوره تو سرش.:face_without_mouth: :face_with_tears_of_joy:
باید به دوستاش مجانی بده.:expressionless_face: :face_with_tears_of_joy:
بعدش هم ما از اون چیزی نمیگیریم.:face_without_mouth: :face_without_mouth: :face_with_tears_of_joy:
پ.ن:آخه همیشه خودش میگفت ازموتوری جنس نگیرید:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
بعدش هم ما الان دیگه آشپرخونه ی کاملشو داریم.:face_with_tears_of_joy: :crossed_fingers_medium-light_skin_tone:
بره توی همون پارکا.:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:اره اره باید مجانی بده :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
اگه خودش بود الان میگفت زندگی خرج داره :expressionless_face: :expressionless_face: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
اره هایزنبرگ هم که به جمع اضافه شد
راستی یه پیشنهاد واسه آشپز خونه
واسه پخش جنس، خانم هاشمی و پیکانشون بهترین گزینن هیشکی شک نمیکنه بهشون:expressionless_face: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
Ayratin poorghaz
مهندسی عمران امیرکبیرzeinab dehghani ممبارکه خانم هندیی ان شالله موفق شین تو این رشته
-
اره اره باید مجانی بده :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
اگه خودش بود الان میگفت زندگی خرج داره :expressionless_face: :expressionless_face: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
واسه پخش جنس، خانم هاشمی و پیکانشون بهترین گزینن هیشکی شک نمیکنه بهشون:expressionless_face: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
@سجاد-ذوالفقاری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
میبینم ک دیالوگای اینفی رو حفظی:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
این پیشنهاد عاالی بود.
@Narjes-Hashemi
دیدم من ودایی و میترا رو تگ کردی ک پیکانت رو مسخره نکنیم.
ولی دلم نمیاد این پیشنهاد خوب کاری رو ازدست بدی.
لعنتی یه چی دستت ممیاد ک بتونی پول بنزین مشهد رفتن و تا دم امیرمون اومدن و بوق زدن رو دربیاری.:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :broken_heart:
حتی پول اون عکسای حرم هم درمیاری ومیتونیم به مهمون تو از اون عکسا بگیریم::broken_heart: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: -
zeinab dehghani ممبارکه خانم هندیی ان شالله موفق شین تو این رشته
moohamad bahrami :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: فک میکردم دیگه کسی این سابقه ی من رو یادش نباشه.:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
اماماشالله شما هنوز یادته:face_without_mouth: :face_with_tears_of_joy:
ممنونم از تبریکتون.
همچنین شماهم توی هرمسیری ک قدم برمیدارین موفق باشین!:lollipop: -
@roghayeh-eftekhari نه کی گفتههههههههههههههه که تو بد هستیییییی
سریع معرفیش کن تا از هفت جهت..............fatemeh8181 فدات عزیزمممم😍😍❤ ولش کن😁😁😁🖐
-
@سجاد-ذوالفقاری از شانست یوهو اومدم انجمن تگت رو دیدم .😐😁🤦♀️
رقیه بیاد ببینه که بهم گفتی زیر آبی چهار تا چیز بهت میگه 😎✌
@roghayeh-eftekhariYegane Dehqan ناراحتت کرده؟🤨
-
zeinab dehghani
حالا چرا اینقدر لفظ قلم؟ 😂😂
امیدوارم که شما نیز باعث عزت و خرسندی میهن و خویشان خویش باشید♥😁@danial-hosseiny در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
zeinab dehghani
حالا چرا اینقدر لفظ قلم؟ 😂😂
امیدوارم که شما نیز باعث عزت و خرسندی میهن و خویشان خویش باشید♥😁انصافن این تبریک شما ک لفظ قلم تر از تبریک من بود!!:face_without_mouth: :face_with_tears_of_joy:
اماخب ممنونم.:lollipop:
@mitra-ism-rahmani انگاری پیام خطای آخرم رو نخوندن.:face_without_mouth: :face_without_mouth: :face_with_tears_of_joy:
رسمن شماها طفلی نبودین و خودشون هم سیداولادپیغمبرنبودن:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :broken_heart: -
moohamad bahrami :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: فک میکردم دیگه کسی این سابقه ی من رو یادش نباشه.:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
اماماشالله شما هنوز یادته:face_without_mouth: :face_with_tears_of_joy:
ممنونم از تبریکتون.
همچنین شماهم توی هرمسیری ک قدم برمیدارین موفق باشین!:lollipop:zeinab dehghani :beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes: سابقه بدیی نیست ک همه دوس دارن هندیی باشن.واقعا خووشحال شدم ایول امیر کبیر هم که دانشگاه خیلی خوبیه خوبا میرن این دانشگاه که شما هم جزوشونین
-
arthur morgan 😁😁😁😁
نمیدونم والا😅
امروز باهاش حرف نزدم 😅
@roghayeh-eftekhari کجایی بچه؟Yegane Dehqan سلاممم یگانه جونم
تمام ابهتم تو انجمن باهمین کلمه بچه رفت زیر سوال🥲😐😂😂😂
انجمن آن نشده بودم😁🧡 -
zeinab dehghani :beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes: سابقه بدیی نیست ک همه دوس دارن هندیی باشن.واقعا خووشحال شدم ایول امیر کبیر هم که دانشگاه خیلی خوبیه خوبا میرن این دانشگاه که شما هم جزوشونین
moohamad bahrami :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
لطف دارین.
ممنونم:sparkles: -
moohamad bahrami :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
لطف دارین.
ممنونم:sparkles:zeinab dehghani میشه شمما هم بیاین اون تایپیک نحوه خوندن عربیتونو برای کنکو.ر بگین
-
zeinab dehghani میشه شمما هم بیاین اون تایپیک نحوه خوندن عربیتونو برای کنکو.ر بگین
moohamad bahrami آره الان میام میگم.
-
moohamad bahrami آره الان میام میگم.
zeinab dehghani تشکر خانمم مهندس
-
Yegane Dehqan سلاممم یگانه جونم
تمام ابهتم تو انجمن باهمین کلمه بچه رفت زیر سوال🥲😐😂😂😂
انجمن آن نشده بودم😁🧡@roghayeh-eftekhari سلام رقیه خانم خوب هستید؟چه خبر؟یاد فقرا نمی کنیدا؟؟شوخی کردم چه خبر؟
-
@سجاد-ذوالفقاری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
میبینم ک دیالوگای اینفی رو حفظی:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
این پیشنهاد عاالی بود.
@Narjes-Hashemi
دیدم من ودایی و میترا رو تگ کردی ک پیکانت رو مسخره نکنیم.
ولی دلم نمیاد این پیشنهاد خوب کاری رو ازدست بدی.
لعنتی یه چی دستت ممیاد ک بتونی پول بنزین مشهد رفتن و تا دم امیرمون اومدن و بوق زدن رو دربیاری.:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :broken_heart:
حتی پول اون عکسای حرم هم درمیاری ومیتونیم به مهمون تو از اون عکسا بگیریم::broken_heart: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:اره از بس تکرارشون میکنه :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
تازه وقتی که کم میاره اون عکس معروف دیکاپریو رو میفرسته:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
zeinab dehghani در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Narjes-Hashemi
قرار نبود تگ بشی :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
ولی چهار دو :face_with_tongue: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
بیا به این پیشنهاد فک کن
کسی تورو با اون پیکان ببینه شک نمیکنه تازه ممکنه کمک های مردمی هم از پنجره بندازن داخل :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
البته پنجره داره اصن ؟!!:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: