هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
- 
چرا خودشیفته تودلی و ناراحت میکنید fatemeh8181 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: چرا خودشیفته تودلی و ناراحت میکنید همیشه اون همرو ناراحت میکنه یبارم ورق برگشته 
- 
@haniehno در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @سجاد-ذوالفقاری من کجا گیجت کردم  
 میگم شاید نمیدونی خواستم بگمگیج شدم دیگه    
- 
دختر پاییز در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: Sharllot اهنگ گوش بده 
 کارایی ک دوست داری انجام بدهبرا خونه تکونی دعوتم کردن تو سالن ( هال ) انتظارم    Sharllot اوهه خونه تکونی 
 اقا من ب جات خسته شدم
- 
fatemeh8181 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @سجاد-ذوالفقاری نتونستم بنویسم  برو بنویس بهونه نیار @سجاد-ذوالفقاری کی میتونه با بغض متن شاد بنویسه اخه خیلی سختتتتتتته 
- 
@سجاد-ذوالفقاری نه با ما اینکارو نکن 
 یادته دوسه ماه پیش داشتی می رفتی ؟ چی شد پس ؟
 تو کار خیر حاجت هیچ استخاره ای نیستا@haniehno در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @سجاد-ذوالفقاری نه با ما اینکارو نکن 
 تو کار خیر حاجت هیچ استخاره ای نیستارفتم ولی دیدم خوب الان ک وقتم داره هدر میره گفتم بیان اینجا محیطشو دوست دارم 
- 
ابلفضل  
- 
جانم چیشد؟   
- 
Sharllot اوهه خونه تکونی 
 اقا من ب جات خسته شدم
- 
fatemeh8181 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: چرا خودشیفته تودلی و ناراحت میکنید همیشه اون همرو ناراحت میکنه یبارم ورق برگشته M Tg خیلی دلم میخواد ببینم چی گفته بهت خودش که خودش زده ب فراموشی 
- 
@سجاد-ذوالفقاری کی میتونه با بغض متن شاد بنویسه اخه خیلی سختتتتتتته fatemeh8181 حرفایی ک دوست داری بقیه بهت بگن یا اونایی ک بغض میکنی نمیشه بگی اونا رو بنویس 
 هرچی ک باعث میشه بهتر شی نه صرفا یه متن شاد
- 
@سجاد-ذوالفقاری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @miss-joker در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: فقد اونجایی میگه من خودشیفته نیستم   
 جوک ساله  اخیییی 
 عب نداره
 من چون خیلی متین و فروتنم حتی کسی بهم بخنده خوشحال میشمبخند نگفته بودیم میخندیدم   
 عاره به نظرم اینقده فروتنی تو این جامعه پر از گرگ اصن خوب نیس
 یه وخت اذیت میشی ️ ️ @miss-joker در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @سجاد-ذوالفقاری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @miss-joker در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: فقد اونجایی میگه من خودشیفته نیستم   
 جوک ساله  اخیییی 
 عب نداره
 من چون خیلی متین و فروتنم حتی کسی بهم بخنده خوشحال میشمبخند نگفته بودیم میخندیدم   
 عاره به نظرم اینقده فروتنی تو این جامعه پر از گرگ اصن خوب نیس
 یه وخت اذیت میشی ️ ️ گرگ ک عشقه گرگ ها همراه و انسان ها غریب با که باید گفت این حال عجیب؟... 
- 
@haniehno در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @سجاد-ذوالفقاری من کجا گیجت کردم  
 میگم شاید نمیدونی خواستم بگمگیج شدم دیگه    
- 
- 
@haniehno در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @سجاد-ذوالفقاری نه با ما اینکارو نکن 
 تو کار خیر حاجت هیچ استخاره ای نیستارفتم ولی دیدم خوب الان ک وقتم داره هدر میره گفتم بیان اینجا محیطشو دوست دارم 

|
 |

شعردانه
شعردانه