هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Sharllot چرا؟😂
-
@roghayeh-eftekhari در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@mitra-ism-rahmani هیچکدوم
هَتکدیکشنری همینو گفته ولی من نمیتونم قبول کنم که ت ساکن باشه :expressionless_face: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
Sharllot در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@mitra-ism-rahmani در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
ولی اون جریانو خانم مدیر و ادمینا خوب پاکسازی نکرده بودن من سه هفته بعد که عضو شده بودم رفتم خوندم همه چیو فهمیدم
فقط فحش هاشونو پاک کرده بودن :broken_heart: :face_with_tears_of_joy:هنوزم هس فک کنم 😂
فقط برا یاسین بود که پست های سه سال قبل و بعد را حتی سلام خوبی هارو هم پاکیدن :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
ولی اون جریانو خانم مدیر و ادمینا خوب پاکسازی نکرده بودن من سه هفته بعد که عضو شده بودم رفتم خوندم همه چیو فهمیدم
فقط فحش هاشونو پاک کرده بودن :broken_heart: :face_with_tears_of_joy:هنوزم هس فک کنم 😂
فقط برا یاسین بود که پست های سه سال قبل و بعد را حتی سلام خوبی هارو هم پاکیدن :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
لنتی 😂😂😂😂😂
-
رامين چيشد اخراج شد يهو😂:|
اينو نفهميدم😐 -
@roghayeh-eftekhari اوکی احتمالا حواسشون نبوده اینو بردارن ادمین کجایی ؟؟:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
حالا چرا این بدبخ را مثال زدی؟:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: -
@narjes-hashemi این فامیل بودنه😂
amir ahmadi حتی اگر اگر اگر زبونم لال زبونم لال تف سربالا😂به وقوع پیوست مطمئن باش حداقل یه نفرمون سکته رو میزنه...
پس در هر صورت فرقی نداره😂🔪 -
@roghayeh-eftekhari اوکی احتمالا حواسشون نبوده اینو بردارن ادمین کجایی ؟؟:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
حالا چرا این بدبخ را مثال زدی؟:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:شانس نداره 😂
-
لنتی 😂😂😂😂😂
-
@mitra-ism-rahmani هیچکدوم
هَتکدیکشنری همینو گفته ولی من نمیتونم قبول کنم که ت ساکن باشه :expressionless_face: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
@mitra-ism-rahmani نه برای همه هست ازاین دوراه میشه فهمید طرف اخراج شده
چون فقط آقایاسین میشناسم😑😂😂😂😂@roghayeh-eftekhari در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
چون فقط آقایاسین میشناسم😑😂😂😂😂نه همون شانس نداره :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
Sharllot یاد نرجس افتادم انگار پیامش به نرجسه :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
@Narjes-Hashemi@mitra-ism-rahmani در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Sharllot یاد نرجس افتادم انگار پیامش به نرجسه :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
@Narjes-Hashemiاز کل اکیپ شما فعلا تو در این راستای فوکوس کردن رو زاپاسای من در صدر جدول هستی😂حتی از زینب بیشترررر
مرسی ازت ولی😂🔪 -
Sharllot نه الان رو هواس داریم به ماه نزدیک میشیم😐😂
-
اينو نفهميدم😐@miss-joker در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
اينو نفهميدم😐اینم جالب بود :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
اينو نفهميدم😐@miss-joker رامین شوتی سوار😂حیف
-
چون فقط آقایاسین میشناسم😑😂😂😂😂نه همون شانس نداره :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
amir ahmadi حتی اگر اگر اگر زبونم لال زبونم لال تف سربالا😂به وقوع پیوست مطمئن باش حداقل یه نفرمون سکته رو میزنه...
پس در هر صورت فرقی نداره😂🔪@narjes-hashemi نپرسیدی؟😂😂😂
-
اينو نفهميدم😐@miss-joker در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
اينو نفهميدم😐اونم ب علت رفاقت با اینا 😂
خطر داشت بالاخره 😂 -
@Narjes-Hashemiاز کل اکیپ شما فعلا تو در این راستای فوکوس کردن رو زاپاسای من در صدر جدول هستی😂حتی از زینب بیشترررر
مرسی ازت ولی😂🔪 -
@miss-joker در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
اينو نفهميدم😐اونم ب علت رفاقت با اینا 😂
خطر داشت بالاخره 😂Sharllot رفاقت با کیا؟😕ما پاکیم بخدا😂