هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@roghayeh-eftekhari
اگه از تو انجمن فقط یه چیزو یاد گرفته باشم
اون اینه که دخترا قرار نیست مثل هم باشن و اگه یکیشون با یه چیزی مشکل نداشت، اون یکیم مشکل نداشته باشه
پس
با کمال احترام حرفتون رد میشه -
@roghayeh-eftekhari
اون اینه که دخترا قرار نیست مثل هم باشن و اگه یکیشون با یه چیزی مشکل نداشت، اون یکیم مشکل نداشته باشه
پس
@roghayeh-eftekhari
پس
@roghayeh-eftekhari
پس
سهو و خطای بنده گرش اعتبار نیست
معنی عفو و رحمت آمرزگار چیست
زاهد شراب کوثر و حافظ پیاله خواست
تا در میانه خواسته کردگار چیست
مرام من اجازه نمیده تنهای برم سراغ حافظ
ولی یاد بگیر تگ کنی -
@سجاد-ذوالفقاری من که تگش کردم هنوز ندیده ولی باشه بازم تگ میکنم
Kosar A003@سجاد-ذوالفقاری ولی جدی میگم من بارها شده صفحه گوشیم باز همون لحظه مامانم سوالی پرسیده خب سرگرم اون شدم بعدش که برگشتم دیدم اونی که باهاش چت میکردم از دستم ناراحت شده
پ.ن:البته ناراحتیش این بود(مردی؟) (همون بهتر که مردی راحت شدم) -
@saghi-mortazavi خدانکنه
واقعا فکرنمیکردم برای منم بذاری خیلی سوپرایز خوبی بود کلی خوشحال شدم@roghayeh-eftekhari در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@saghi-mortazavi خدانکنه
واقعا فکرنمیکردم برای منم بذاری خیلی سوپرایز خوبی بود کلی خوشحال شدماینا ک چیزی نیست
قابلی نداشت -
@infinitie-a نه درسته خیلی نیست تو انجمنم ولی مریمم آدمی نیست که یه چیزی بپرسه بعد از جوابش ناراحت بشه تازه شما چیز بدی نگفتین که:|
@roghayeh-eftekhari در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@infinitie-a نه درسته خیلی نیست تو انجمنم ولی مریمم آدمی نیست که یه چیزی بپرسه بعد از جوابش ناراحت بشه تازه شما چیز بدی نگفتین که:|
منم میدونم چیز بدی نگفتم
ولی چمیدونم یهو یه چی میشه ناراحت میشید، اینوقت من باید بیام منت کشی
اوووو اندازه موها سرم تو انجمن واسم اتفاق افتاده، ریسک نمیکنم
-
@saghi-mortazavi خدانکنه
واقعا فکرنمیکردم برای منم بذاری خیلی سوپرایز خوبی بود کلی خوشحال شدماینا ک چیزی نیست
قابلی نداشت -
@سجاد-ذوالفقاری ولی جدی میگم من بارها شده صفحه گوشیم باز همون لحظه مامانم سوالی پرسیده خب سرگرم اون شدم بعدش که برگشتم دیدم اونی که باهاش چت میکردم از دستم ناراحت شده
پ.ن:البته ناراحتیش این بود(مردی؟) (همون بهتر که مردی راحت شدم)@roghayeh-eftekhari در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@سجاد-ذوالفقاری ولی جدی میگم من بارها شده صفحه گوشیم باز همون لحظه مامانم سوالی پرسیده خب سرگرم اون شدم بعدش که برگشتم دیدم اونی که باهاش چت میکردم از دستم ناراحت شده
پ.ن:البته ناراحتیش این بود(مردی؟) (همون بهتر که مردی راحت شدم)نه کلا منشن بلد نیست
-
@saghi-mortazavi
-
منم میدونم چیز بدی نگفتم
ولی چمیدونم یهو یه چی میشه ناراحت میشید، اینوقت من باید بیام منت کشی
اوووو اندازه موها سرم تو انجمن واسم اتفاق افتاده، ریسک نمیکنم
-
@roghayeh-eftekhari فردا اولین چیزی که چک میکنم، نوتیف انجمنه
-
پ.ن:البته ناراحتیش این بود(مردی؟) (همون بهتر که مردی راحت شدم)نه کلا منشن بلد نیست