هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Sharllot در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@سجاد-ذوالفقاری
اونو با قانون جذب رفتمشعتت
جدی دارم میگم
-
@سجاد-ذوالفقاری
حدودا با کتابش شد ۲ میل
ولی اخیرا ی تغییراتی داشت دوره هاشون .. ک مثلا ۸جلسه تئوری رو حذف کردن و هزینه اش کمتر میشه طبیعتاSharllot در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@سجاد-ذوالفقاری
حدودا با کتابش شد ۲ میل
ولی اخیرا ی تغییراتی داشت دوره هاشون .. ک مثلا ۸جلسه تئوری رو حذف کردن و هزینه اش کمتر میشه طبیعتاصحیح !!!
منم باید با قانون جذب برم اگه اینجوریه
-
@سجاد-ذوالفقاری
حدودا با کتابش شد ۲ میل
ولی اخیرا ی تغییراتی داشت دوره هاشون .. ک مثلا ۸جلسه تئوری رو حذف کردن و هزینه اش کمتر میشه طبیعتاSharllot 2 میلیون!!!!!!!.شهر ما اخرش700 تومن
-
@سجاد-ذوالفقاری
حدودا با کتابش شد ۲ میل
ولی اخیرا ی تغییراتی داشت دوره هاشون .. ک مثلا ۸جلسه تئوری رو حذف کردن و هزینه اش کمتر میشه طبیعتاصحیح !!!
منم باید با قانون جذب برم اگه اینجوریه
-
Sharllot 2 میلیون!!!!!!!.شهر ما اخرش700 تومن
moohamad bahrami در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
فک میکنم همه جا یکی باشه
۷۰۰ دیگ خیلی کمه -
moohamad bahrami در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
فک میکنم همه جا یکی باشه
۷۰۰ دیگ خیلی کمهSharllot ما همین قدهه بیشتر هم نمیشه.اخه مگه ارزششو دارهه یه کارت که بعدا هم هیچ ارزش و کاربردیی ندارهه
چند میلیون بدیی.با 700 تومن میرم ثبت نام تابستون رییس اموزشگاهه هم فامیلموونه اصن بهش پوول نمیدم
-
@سجاد-ذوالفقاری
پسرای کلاسمون هم قصدشون این بود قبلا
ولی خب رفتن تصادف کردن و چن برابر جریمه شدن فهمیدن گرفتنش بصرفه ترهSharllot در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@سجاد-ذوالفقاری
ولی خب رفتن تصادف کردن و چن برابر جریمه شدن فهمیدن گرفتنش بصرفه ترهمیگم نمیخوای شغل مورد علاقتو از همین الان شروع کنی؟
اون موقه شاید با قانون جذب تونستم ی کاری کنم -
Sharllot ما همین قدهه بیشتر هم نمیشه.اخه مگه ارزششو دارهه یه کارت که بعدا هم هیچ ارزش و کاربردیی ندارهه
چند میلیون بدیی.با 700 تومن میرم ثبت نام تابستون رییس اموزشگاهه هم فامیلموونه اصن بهش پوول نمیدم
moohamad bahrami
والا مام مدیرش آشنا بود ولی نهایتا کتاب ۴۵تومنی رو رایگان داد بم
خب ن ۱۰ سال اعتبارشه گواهینامه
نمیدونم شایدم شهر ب شهر فرق داره!! -
@سجاد-ذوالفقاری
ولی خب رفتن تصادف کردن و چن برابر جریمه شدن فهمیدن گرفتنش بصرفه ترهمیگم نمیخوای شغل مورد علاقتو از همین الان شروع کنی؟
اون موقه شاید با قانون جذب تونستم ی کاری کنم -
moohamad bahrami
والا مام مدیرش آشنا بود ولی نهایتا کتاب ۴۵تومنی رو رایگان داد بم
خب ن ۱۰ سال اعتبارشه گواهینامه
نمیدونم شایدم شهر ب شهر فرق داره!!Sharllot من اصن کتابو نمیگیرم.میگم قبولم.کنن. اینجا ب درد نمیخورهه.شهر ما ارزونیه شا.... اوومدهه .اصن بریی شایدم مفت بهت بدن
-
@سجاد-ذوالفقاری از یارانت کم میکنه تا دو سه سالی
-
@سجاد-ذوالفقاری
دعا کن قبول شم این روزا امتحانه منم بعدا جبران میکنممن دعا میکنم ولی ممکنه یارو قبولت نکنه تا دوره طولانی تر بشه