هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
derang در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@roghayeh-eftekhari البته خود دنا پلیمراز هم بعضی اوقات نادر اشتباه میکنه و اشتباهشو جبران نمی کنه و میشه جهش
️
نتیجه گیری: گل بی عیب خداس
-
fatemeh8181 وقتی میفهمه دیگه ما نیستیم:) حالا به ما چه ما که منشن نمیکنیم که بفهمه بذار به مرور زمان خودش بفهمه
@سجاد-ذوالفقاری@roghayeh-eftekhari اره ببین منشن نکنش خب بزار ت پیاما گم بشن
اصلا نفهمه @سجاد-ذوالفقاری -
@roghayeh-eftekhari اره ببین منشن نکنش خب بزار ت پیاما گم بشن
اصلا نفهمه @سجاد-ذوالفقاریfatemeh8181 آره بذار بین اینهمه پیام محو بشن و تو جهل خودش بمونه اصلااا منشن نکنی هااا
@سجاد-ذوالفقاری -
fatemeh8181 چه کدی؟
@roghayeh-eftekhari ببین بهشون میگی خوبی
جواب ها مشخص میکنه
اگه قربونت رفت دختره اگه نرفت پسرع -
derang ببین ما اصلا منشن نمیکنیم @سجاد-ذوالفقاری
-
جواب ها مشخص میکنه
اگه قربونت رفت دختره اگه نرفت پسرعfatemeh8181 بازم چند حالت داره ممکنه پسر دختر نما باشه
-
fatemeh8181 بازم چند حالت داره ممکنه پسر دختر نما باشه
derang تو انجمن از این کارا فک نکنم انجام بدن دیه
-
جواب ها مشخص میکنه
اگه قربونت رفت دختره اگه نرفت پسرعfatemeh8181 الان دیگه لو رفت وگرنه امتحان میکردم ان شاءالله با بعدیا
-
derang نه اصلااا حتی یکبار
@سجاد-ذوالفقاری اصلا اگه دستمون بشکنه هم ایشونو منشن نمیکنیم بذار بالاخره یه روز خودش میفهمه@roghayeh-eftekhari
ببین اصلا چرا باید اعتبار اسمشو تو پستام ببرم بالا منشنش کنم هرچی باشه من محبوبم هرکی منشن کنم اونم اعتبارش میره بالا @سجاد-ذوالفقاری -
-
اون دخترنماها
فقط تواینستا ولن -
@roghayeh-eftekhari
ببین اصلا چرا باید اعتبار اسمشو تو پستام ببرم بالا منشنش کنم هرچی باشه من محبوبم هرکی منشن کنم اونم اعتبارش میره بالا @سجاد-ذوالفقاریfatemeh8181 آره بخدا آدمی که قدر نمیدونه ارو چرا باید ببریمش بالا چرا باید منشنش کنیم؟ اصلا یه همچین خطایی رو انجام نمیدم
@سجاد-ذوالفقاری -
اون دخترنماها
فقط تواینستا ولنfatemeh8181 تو تلم هستن
-
-
fatemeh8181 آره بخدا آدمی که قدر نمیدونه ارو چرا باید ببریمش بالا چرا باید منشنش کنیم؟ اصلا یه همچین خطایی رو انجام نمیدم
@سجاد-ذوالفقاری@roghayeh-eftekhari
اصلا وای به حال کسی که اونو منشن کنه بزار بقیه منشنش کنن که جوابشم نمیدن هرچی صدا میکنه حقشهههههه
@سجاد-ذوالفقاری -
fatemeh8181 تو تلم هستن
@roghayeh-eftekhari اونجا فعالیت ندارم فقط یه صفحه چت دارم فقط اونجا
-
@roghayeh-eftekhari اره چطور