هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
fatemeh8181 بازم چند حالت داره ممکنه پسر دختر نما باشه
derang تو انجمن از این کارا فک نکنم انجام بدن دیه
-
@roghayeh-eftekhari ببین بهشون میگی خوبی
جواب ها مشخص میکنه
اگه قربونت رفت دختره اگه نرفت پسرعfatemeh8181 الان دیگه لو رفت وگرنه امتحان میکردم ان شاءالله با بعدیا
-
derang نه اصلااا حتی یکبار
@سجاد-ذوالفقاری اصلا اگه دستمون بشکنه هم ایشونو منشن نمیکنیم بذار بالاخره یه روز خودش میفهمه@roghayeh-eftekhari
ببین اصلا چرا باید اعتبار اسمشو تو پستام ببرم بالا منشنش کنم هرچی باشه من محبوبم هرکی منشن کنم اونم اعتبارش میره بالا @سجاد-ذوالفقاری -
-
اون دخترنماها
فقط تواینستا ولن -
@roghayeh-eftekhari
ببین اصلا چرا باید اعتبار اسمشو تو پستام ببرم بالا منشنش کنم هرچی باشه من محبوبم هرکی منشن کنم اونم اعتبارش میره بالا @سجاد-ذوالفقاریfatemeh8181 آره بخدا آدمی که قدر نمیدونه ارو چرا باید ببریمش بالا چرا باید منشنش کنیم؟ اصلا یه همچین خطایی رو انجام نمیدم
@سجاد-ذوالفقاری -
اون دخترنماها
فقط تواینستا ولنfatemeh8181 تو تلم هستن
-
-
fatemeh8181 آره بخدا آدمی که قدر نمیدونه ارو چرا باید ببریمش بالا چرا باید منشنش کنیم؟ اصلا یه همچین خطایی رو انجام نمیدم
@سجاد-ذوالفقاری@roghayeh-eftekhari
اصلا وای به حال کسی که اونو منشن کنه بزار بقیه منشنش کنن که جوابشم نمیدن هرچی صدا میکنه حقشهههههه
@سجاد-ذوالفقاری -
fatemeh8181 تو تلم هستن
@roghayeh-eftekhari اونجا فعالیت ندارم فقط یه صفحه چت دارم فقط اونجا
-
@roghayeh-eftekhari اره چطور
-
@roghayeh-eftekhari
اصلا وای به حال کسی که اونو منشن کنه بزار بقیه منشنش کنن که جوابشم نمیدن هرچی صدا میکنه حقشهههههه
@سجاد-ذوالفقاریfatemeh8181 آرههه من خودم ببینم کسی منشن کرده بلاکش میکنم توام بلاکش کن
@سجاد-ذوالفقاری -
@roghayeh-eftekhari اره چطور
fatemeh8181 هیچی اینو جدید شنیدم جالب بود
-
derang عرفان گربه؟
-
@roghayeh-eftekhari اونجا فعالیت ندارم فقط یه صفحه چت دارم فقط اونجا
fatemeh8181 منم فقط بخاطر کانال آلاء هستم وگروه مدرسمون وگرنه خار میاد رد میشه میره اونجاام هرازچندگاهی یه پشه ای میاد رد میشه میره
-
fatemeh8181 آرههه من خودم ببینم کسی منشن کرده بلاکش میکنم توام بلاکش کن
@سجاد-ذوالفقاری@roghayeh-eftekhari بلاااک اخراجش میکنم
@سجاد-ذوالفقاری