هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
دلم نمیخواد وقتی کسی ناراحته ناراحت ترش کنم ولی اخ از اون حرف اخ
fatemeh8181 منم ولی آخه باید یه ذره جا داشته باشیم تو زندگیش که ناراحت بشه این اصلا پیامای ماروهم به زور میخونه
-
fatemeh8181 منم ولی آخه باید یه ذره جا داشته باشیم تو زندگیش که ناراحت بشه این اصلا پیامای ماروهم به زور میخونه
@roghayeh-eftekhari اقا ولش بیشتر از این نکوب تو سرمون
-
اقا تکراری شد بگو یکی دیگه بخونه
fatemeh8181 آره ramses kabir کبیر یدونه دیگه بهتر بخونید اینو دیگه زیادی گوش کردیم
-
fatemeh8181 آره ramses kabir کبیر یدونه دیگه بهتر بخونید اینو دیگه زیادی گوش کردیم
@roghayeh-eftekhari در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
fatemeh8181 آره ramses kabir کبیر یدونه دیگه بهتر بخون اینو دیگه زیادی گوش کردیم
بله لطفا یه ترک دیگه بفرستید باتشکر
اون خنده هم نداشته باشه
احساس میکنم مسخره میکنی -
@roghayeh-eftekhari اقا ولش بیشتر از این نکوب تو سرمون
fatemeh8181 نه خب بذار قشنگ یادمون بمونه:/
آخه یه معذت خواهی اونقدرم انرژی نمیبره:/ -
@roghayeh-eftekhari در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
fatemeh8181 آره ramses kabir کبیر یدونه دیگه بهتر بخون اینو دیگه زیادی گوش کردیم
بله لطفا یه ترک دیگه بفرستید باتشکر
اون خنده هم نداشته باشه
احساس میکنم مسخره میکنیfatemeh8181 خب داره مسخره میکنه
-
@roghayeh-eftekhari تو هیچوقت دروغ نمیگی
fatemeh8181 تو که عزیزدلی
-
fatemeh8181 نه خب بذار قشنگ یادمون بمونه:/
آخه یه معذت خواهی اونقدرم انرژی نمیبره:/@roghayeh-eftekhari وای بخدا ببین اگه یکی اینطوری کنه با من تا کجاش .................. ولی خب تاسف وتعصب باید ببینی اونقدر ارزش داره که عصبانی بشی
-
fatemeh8181 خب داره مسخره میکنه
@roghayeh-eftekhari
نباید مسخره کنه احساسش میره -
fatemeh8181 تو که عزیزدلی
@roghayeh-eftekhari فدااا
-
@سجاد-ذوالفقاری تمام پیاماتون نگاه کنید اگه یدونه پیدا کردین که لایک من و فاطمه زیرش نباشه من کلا چیزی نمیگم مهم ارزشه:)
بیخیالش من فقط حالتونو بدتر میکم ان شاءالله بهتر باشین@roghayeh-eftekhari با بقیه بهترنننننننن
-
@roghayeh-eftekhari وای بخدا ببین اگه یکی اینطوری کنه با من تا کجاش .................. ولی خب تاسف وتعصب باید ببینی اونقدر ارزش داره که عصبانی بشی
fatemeh8181 ما که نداشتیم من اشتباه میکنم در این بی ارزشی میگم
-
@سجاد-ذوالفقاری تمام پیاماتون نگاه کنید اگه یدونه پیدا کردین که لایک من و فاطمه زیرش نباشه من کلا چیزی نمیگم مهم ارزشه:)
بیخیالش من فقط حالتونو بدتر میکم ان شاءالله بهتر باشین -
@roghayeh-eftekhari
نباید مسخره کنه احساسش میرهfatemeh8181 اهومممم درسته
کبیر نخند -
دقت کردی برا همه یه اسم گزاشتم
-
دقت کردی برا همه یه اسم گزاشتم
fatemeh8181 آره برا همه
حیف بوریحان نیست جاش خالی بیاد از اون تحقیق های تاثیر گذارش بگه چرا اخراج کردن؟:/
-
fatemeh8181 آره برا همه
حیف بوریحان نیست جاش خالی بیاد از اون تحقیق های تاثیر گذارش بگه چرا اخراج کردن؟:/
@roghayeh-eftekhari بوریحانو مگه اخراج کردنننننننن