هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
@dr-saraaa دارم نگاهم انداختم
مشکل من اینه که است یه ذره لول بالا بشه دیگه هیچی
یا اینکه یکی ازم بپرسه فلانی اینجا چجوری بود هیچجوره نمیتونم توضیح بدم گاج نقره ای رو قشنگ تستاشو میزنم چون خط به خط ولی دیگه از این کتاب بالاتر نمیفهمم خنگم خنگخاتون منم زیست هیچی نمیفهمیدم. مث شما همینکارا رو میکردم
همش گریه و این ک به خودم بگم زیست نمیفهمم و اینا
تغییر رشته ای هم بودم دیگه بدتر.
امسال بعد از کنکور تا الان هرروز زیست رو میخونم. خیلی از روزا ک نخوندم کلا هیچ درسی نخوندم
شما حداقل کتابو حفظین
من زیست دوم کتابو هم حفظ نبودم.همه چیز برام جدید بود
هرروز ک خوندم هم بهش علاقه مند شدم هم دارم میفهم
هرروز چن صفحه بیشتر نخون. -
خاتون در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
یه روزی شاخ این زیستو میشکنم من کم نمیارم
غول بی شاخو دمیه! حواستون باشه حسابی درست بکشنین شاخشو
-
خلاصه نویسیو حاشیه نویسی بکنین که مطالبو بعدا بتونین مرور کنین!
برای تست زدن هم اول چنتا تستو انتخاب کنین به صورت اموزشی بزنین!بعد برین چنتا تست انتخاب کنین و در اخر ببینین چنتاشو درست چواب دادین! یواش یواش پیشرفتتونو متوچه میشین! -
برای تست زدن هم اول چنتا تستو انتخاب کنین به صورت اموزشی بزنین!بعد برین چنتا تست انتخاب کنین و در اخر ببینین چنتاشو درست چواب دادین! یواش یواش پیشرفتتونو متوچه میشین! -
تست اموزشی هم بنظرم تستای غیراستاندارد الگو خوبن! یهو 6 تا چمله میده میگه چنتاش درسته! این چملاتو بررسی کنین خیلی خوبه :| البته سنگینه
روی کنکور هم کار کنین چواب میده
-
شب همگی خوش
-
سلام
-
چرا بچه ها همکاری نمیکنن؟ اون فضای رقابتی تو این تاپیک نیست
aaalizadeh79 بنظرمن ازفرداشب همه ی بچه هایی ک دوست دارن بیان بگن وجوری باشه ک هرروزحتی اگ روزی نخوندن هم گزارش بدن و بگن ک پیشرفت کردن یاپسرفت یایکنواخت