هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
شبب خوش جمیعا
خودشیفته شب خوش
اجی بیانوشتهشده در ۱۹ مهر ۱۴۰۰، ۲۰:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهfatemeh8181 شب همگی خوش
بریم -
fatemeh8181 شب همگی خوش
بریمنوشتهشده در ۱۹ مهر ۱۴۰۰، ۲۰:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@roghayeh-eftekhari
شبت خوش -
@roghayeh-eftekhari کیبورد صدا میده خوابن اونورم
نوشتهشده در ۱۹ مهر ۱۴۰۰، ۲۰:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهfatemeh8181 آها
-
نوشتهشده در ۱۹ مهر ۱۴۰۰، ۲۰:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@سجاد-ذوالفقاری ممنون و همچنین
-
amir ahmadi همینه.وولی خدایی شما زمستون هم باید روشن باشه دایی
نوشتهشده در ۱۹ مهر ۱۴۰۰، ۲۰:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmoohamad bahrami دقیقا
-
نوشتهشده در ۱۹ مهر ۱۴۰۰، ۲۱:۰۱ آخرین ویرایش توسط اهورا انجام شده
جاییام که مرگ بزرگ بشه میبینه
-
نوشتهشده در ۱۹ مهر ۱۴۰۰، ۲۱:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
جِلال
میکشیم همه کوسه هارو -
نوشتهشده در ۱۹ مهر ۱۴۰۰، ۲۱:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
وقتی میترسم مَ حتی اَ این پشت سرم
بگو این زندگی جیگر میخواد عسلم -
نوشتهشده در ۱۹ مهر ۱۴۰۰، ۲۱:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
جدیده؟
-
نوشتهشده در ۱۹ مهر ۱۴۰۰، ۲۱:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
میدونی
خیلیا رو از دست دادم
جدا هیچ کس نیست:))) -
Maryam Nateqi ممنونننننننننن که تگم می کنی و یادت نمیره🥰
هر سری کلی یاد میگیرم نعمت هام یادم میاد من این زاویه دید را تا به حال ندیده بودم 🥰نوشتهشده در ۲۰ مهر ۱۴۰۰، ۲:۵۲ آخرین ویرایش توسط Maryam Nateqi انجام شدهz Gheibi
سلام صبح تون بخیر
خواهش میکنم همیار جونم️
️لطف دارید
من هر وقت ناشکری کردم پدرم یه سری با تاسف برای من تکون داد و گفت الان بعضی ها شبا گرسنه میخوابن، اصلا جایی برای خواب ندارن و.... با همین حرفا بود که فهمیدم خیلی ناشکرم
میدونید چیه ناظم جون فهمیدم شکر زبانی کمترین چیزیه که ما میتونیم انجامش بدیم نباید که توی همین یه کارم کوتاهی کنیم که -
نوشتهشده در ۲۰ مهر ۱۴۰۰، ۴:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
arthur morgan سلام صبحتون بخیر خوب هستین؟
-
نوشتهشده در ۲۰ مهر ۱۴۰۰، ۴:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
fatemeh8181 سلام صبحت بخیر خوبی؟
-
نوشتهشده در ۲۰ مهر ۱۴۰۰، ۴:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دوتاکلیپ فرستاد تموم؟:/
جلل خالق -
arthur morgan سلام صبحتون بخیر خوب هستین؟
نوشتهشده در ۲۰ مهر ۱۴۰۰، ۴:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@roghayeh-eftekhari سلام صبح شما هم بخیر باشد خوب هستید شما؟راستی چه خبر از مدرسه و درس برای یک دهمی حتما یکمی سخته اره؟
-
@roghayeh-eftekhari سلام صبح شما هم بخیر باشد خوب هستید شما؟راستی چه خبر از مدرسه و درس برای یک دهمی حتما یکمی سخته اره؟
نوشتهشده در ۲۰ مهر ۱۴۰۰، ۴:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهarthur morgan خیلی ممنون، الحمدالله خوبم نه درسا خیلی آسون و قابل درکن معلما رواعصابن
-
arthur morgan خیلی ممنون، الحمدالله خوبم نه درسا خیلی آسون و قابل درکن معلما رواعصابن
نوشتهشده در ۲۰ مهر ۱۴۰۰، ۴:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@roghayeh-eftekhari اره درک میکنم درس ها اکثرا روی فرمول بازیه
-
@roghayeh-eftekhari اره درک میکنم درس ها اکثرا روی فرمول بازیه
نوشتهشده در ۲۰ مهر ۱۴۰۰، ۴:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهarthur morgan اهوم نمیگم سطحش از نهم بالاتر نیست ولی اونقدرم ترسناک نبود که همه میگفتن
-
arthur morgan اهوم نمیگم سطحش از نهم بالاتر نیست ولی اونقدرم ترسناک نبود که همه میگفتن
نوشتهشده در ۲۰ مهر ۱۴۰۰، ۴:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@roghayeh-eftekhari اره میدونم درس ها خیلی سخت و ترسناک نیستن فقط حجمشون زیاده به خصوص در سال کنکور که باید هر سه سال را در یک سوال بخونید
-
نوشتهشده در ۲۰ مهر ۱۴۰۰، ۴:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
یکی از خصلتهای این بیشعورها
این است که خود را
چنان برگزیده خداوند میدانند
که حتی هاله نورانی
دور سرشان را هم میبینند.