هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@roghayeh-eftekhari :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing:
اصن اینا دیوانه هستن وگرنه چرا میخوان ادا دخترا رو دربیارن:face_without_mouth: :expressionless_face: :expressionless_face:fatemeh8181 واای فقط اون تیکه ای رفته بود پیش مامانش گریه میکرده
من که واقعا دخترم نمیرم پیش مامانم گریه فلانی بهم خندیده همونجا میزنم با آسفالت یکیش میکنم بعد...😶🗡😂😂😂😂
آره دقیقا -
@kosar-mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@kosar-mottaghi آنلاین بود؟ 😮 تونستی وارد شی؟ 😁
اره
نتونستم وارد شم چقدم زیاده😬 -
اینا که شلوار کوتاه جوراب کوتاهو ابرو برداشته و اینان اصلا من اینارو مذکر میدونم فقط نه مرد نه پسر
ادم باید شان و حیاشو حفظ کنه چه دختر چه پسر:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: -
این ساق کوتاها خیلی رومخن
fatemeh8181 خیلیییی
-
fatemeh8181 واای فقط اون تیکه ای رفته بود پیش مامانش گریه میکرده
من که واقعا دخترم نمیرم پیش مامانم گریه فلانی بهم خندیده همونجا میزنم با آسفالت یکیش میکنم بعد...😶🗡😂😂😂😂
آره دقیقا@roghayeh-eftekhari اخه مگه کودک بوده؟؟ چند سالش بود؟
-
اینا که شلوار کوتاه جوراب کوتاهو ابرو برداشته و اینان اصلا من اینارو مذکر میدونم فقط نه مرد نه پسر
ادم باید شان و حیاشو حفظ کنه چه دختر چه پسر:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:fatemeh8181 من حس میکنم خیاطشون پارچه کم آورده 😂😂😂😂😂
دقیقا منم -
@roghayeh-eftekhari اخه مگه کودک بوده؟؟ چند سالش بود؟
fatemeh8181 بابا کودکک کجا بوده اونموقعی من دیدمش ۲۵ ساالش بود😳😶🗡😂😂😂
-
fatemeh8181 من حس میکنم خیاطشون پارچه کم آورده 😂😂😂😂😂
دقیقا منم@roghayeh-eftekhari شلوار پاره ها چی میگن بشون یه اسم خاص داره خوب شد داره منقرض میشه:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
اصن خیلی سم بود -
fatemeh8181 بابا کودکک کجا بوده اونموقعی من دیدمش ۲۵ ساالش بود😳😶🗡😂😂😂
@roghayeh-eftekhari :face_with_tears_of_joy: :expressionless_face:
ابجی اون اسکولی چیزی بوده
:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: -
@roghayeh-eftekhari شلوار پاره ها چی میگن بشون یه اسم خاص داره خوب شد داره منقرض میشه:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
اصن خیلی سم بودfatemeh8181 چمیدونم من که اصلا اینارو نمیدونم😂😂😂
من نمیبخشم اون کارگری و که با شلوار پاره از ساختمون اومد بیرون😂😂 -
fatemeh8181 چمیدونم من که اصلا اینارو نمیدونم😂😂😂
من نمیبخشم اون کارگری و که با شلوار پاره از ساختمون اومد بیرون😂😂@roghayeh-eftekhari :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
@roghayeh-eftekhari :face_with_tears_of_joy: :expressionless_face:
ابجی اون اسکولی چیزی بوده
:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:fatemeh8181 نه کلا خودش دختر میبینه😂😂😂
اصلا یک لوازم آرایشی داره من اسماشونو بلد نیستم😂😂😂😑🗡 -
اخه واقعا زشته
بعد میگن دخترا توقع دارن
داداش تو یه جوری میگردی با دختره زیاد فرق نداری چه انتظاری داری
البته دخترام که دیگه نگم:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: -
fatemeh8181 دقیقا 😂😂
جوراب شیشه ایم میپوشن😶😂😂
تو روستا مامانجونم یه پسره هست یجور آرایش میکنه من دیدمش سه ساعت فقط داشتم فکم جمع میکردم😂😂😂😂
حالا جلوش نمیتونستم نخندم بعد حالا رفته بود پیش مامانش گریه میکرد فلانی منو اذیت کرده بهم خندیده😶🗡
حالا قیافه من وقتی مامانش با خالم حرف میزد😳😳😂😂😂😂😂@roghayeh-eftekhari شاید گرایشش اینطوری بوده بعضی ها دست خودشون نی طفلک
-
دختر پاییز رفتی؟
-
دختر پاییز رفتی؟
@roghayeh-eftekhari اومدم
-
@roghayeh-eftekhari شاید گرایشش اینطوری بوده بعضی ها دست خودشون نی طفلک
دختر پاییز عه هستی
-
دختر پاییز عهههه کجا ؟
ندیدم ببخشید
خداروشکرعالیم من که
تو چطوری بهارجون؟😁❤@roghayeh-eftekhari اشکال نداره شکرمنم خوبم
-
@roghayeh-eftekhari واقعا تنها چیزی که باید مد بشه همون جورابه
که جوراب سوراخارو بپوشیم:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: