هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Maryam Nateqi اره هی یادم میومد هی یادم میرفت معلوم نیس قرار بود کی تاپیک بزنم
حالا خوب شد شما اینکارو کردین@dr-aryan
آها
منم تاپیک نمیخواستم بزنم همیار جون گفت(@ z-gheibi)
-
maryam111 اوووو
عجب کار سختیه. مسئولیت بزرگیه... هر کسی از پسش بر نمیاد
امروز دیدم چندتا از بچه ها داشتن درباره اش حرف میزدن تو گروه درسی...@kosar-mortazavi آره دیگه مسئولیت داره
باید سر زبون داشته باشی و بلد باشی از حقت دفاع کنی و در عین حال صحبت کردن و دفاع کردنت طوری نباشه که به مسئولین بی احترامی بشه
منطق
فن بیان
و نفوذ کلام خوبی میخواد
آسیب ها و مشکلات رو هم باید بتونی خوب پیدا کنی -
amir ahmadi
اوه نه چه بدMaryam Nateqi داستان درباره یه پسریه که از روی دیوار حائل بین فلسطین و قدس رد میشه همش تا عشقشو ببینه...
-
Maryam Nateqi داستان درباره یه پسریه که از روی دیوار حائل بین فلسطین و قدس رد میشه همش تا عشقشو ببینه...
amir ahmadi نوشته جنایی
-
Maryam Nateqi داستان درباره یه پسریه که از روی دیوار حائل بین فلسطین و قدس رد میشه همش تا عشقشو ببینه...
amir ahmadi
من ببینم گریه ام میگیره
سریال مذهبی ایرانی پدر نمیدونم چی فک کنم خوبرو دیدم یه قسمتیش دختره فیلم اصرار کرد گریه ام گرفت
-
https://uupload.ir/view/inshot_۲۰۲۱۱۰۱۲_۲۳۳۱۰۵۷۶۲_5r5k.mp4/
اینم دارریییییی؟
️
fatemeh8181 -
M Tg
من رفتم دکتر تمام علائمش رو گفتم
گفت کروناس تازه گفت علائم کرونا مثل سرماخوردگی هست یه معده درد خیلی بدم داره من هنوز که هنوز معده دردم -
amir ahmadi نوشته جنایی
fatemeh8181 خب اشتباه نوشته
ببین عمر با رفیقش قراره یه اتک بزنن به مخالفا بعد عمر عاشق خواهر همین رفیقشم هست
بیشتر درام بود بنظرم
داستان سیاسیش نمی چربید به درامش... -
fatemeh8181 خب اشتباه نوشته
ببین عمر با رفیقش قراره یه اتک بزنن به مخالفا بعد عمر عاشق خواهر همین رفیقشم هست
بیشتر درام بود بنظرم
داستان سیاسیش نمی چربید به درامش...amir ahmadi اقا تعریف نکننننننن میخوام ببینمش باع
-
https://uupload.ir/view/inshot_۲۰۲۱۱۰۱۲_۲۳۳۱۰۵۷۶۲_5r5k.mp4/
اینم دارریییییی؟
️
fatemeh8181@roghayeh-eftekhari
-
amir ahmadi
من ببینم گریه ام میگیره
سریال مذهبی ایرانی پدر نمیدونم چی فک کنم خوبرو دیدم یه قسمتیش دختره فیلم اصرار کرد گریه ام گرفت
-
-
@roghayeh-eftekhari
fatemeh8181 فاطمهههه🥲