هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@miss-joker :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: رپ بذار ترجیحا تتلو از ترس اینکه بره بیت بعدی بلند میشی
گوشیرم بزار دور از خودت حتما بیدار میشی:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:@سجاد-ذوالفقاری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@miss-joker :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: رپ بذار ترجیحا تتلو از ترس اینکه بره بیت بعدی بلند میشی
گوشیرم بزار دور از خودت حتما بیدار میشی:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:امتحان کردم😐
یکی برام یه اهنگ فرستاد با صدای بلنددددد افتضاح
تهشم پاشدم همه رو غیرفعال کردم باز خابیدم
نگا من از بدو مدرسه ساعت هشت و نیم میرسیدم مدرسه
اصن معاونه نمیگفت چرا دیر اومدی
میگفت کچلم کردی بیا برو سرکلاس فقد
هفت و نیمم میرسیدم تعجب میکرد
میگفت زود اومدی برو هشت بیا😂😂😂😐 -
@سجاد-ذوالفقاری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
گوشیرم بزار دور از خودت حتما بیدار میشی:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:امتحان کردم😐
یکی برام یه اهنگ فرستاد با صدای بلنددددد افتضاح
تهشم پاشدم همه رو غیرفعال کردم باز خابیدم
نگا من از بدو مدرسه ساعت هشت و نیم میرسیدم مدرسه
اصن معاونه نمیگفت چرا دیر اومدی
میگفت کچلم کردی بیا برو سرکلاس فقد
هفت و نیمم میرسیدم تعجب میکرد
میگفت زود اومدی برو هشت بیا😂😂😂😐 -
@miss-joker اها خو پس نکن چون ممکنه بلند نشی و بدبخت بشی :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
ناظما پسرونه کلا چای میخوردن دیگه کاری نداشتن :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
@miss-joker اها خو پس نکن چون ممکنه بلند نشی و بدبخت بشی :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
ناظما پسرونه کلا چای میخوردن دیگه کاری نداشتن :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
عارع😂😂
ولی ایندفعه واقعن باید شیش پاشم وگرنه کچلم میکنن دیگ 😐
شب بخیر 😂😂😐💔 -
عارع😂😂
ولی ایندفعه واقعن باید شیش پاشم وگرنه کچلم میکنن دیگ 😐
شب بخیر 😂😂😐💔 -

بچه هاااا کمپینمون جواب دادحله دیگه تا دلتون میخواد جوراب پاره بپوشید😂😂😂
دیگه پیج پاک کنید حله😂😂😂
fatemeh8181
دختر پاییز
@Kosar-mortazavi -
@kosar-mortazavi آره رای گیری داره
-
چقدر مردم این روزا دارن گله میکنن از بقیه، مخصوصا این تیم ملی
یه درصد هم درمورد خودشون فکر نمیکنن :/