هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
fatemeh8181 من هیچی بلد نیستم فاطمه من این سه سال افتادم
@roghayeh-eftekhari نترس خودم هستم روش پاس کردنو بهت میگم
-
@mr-perfect دیر خوابیدم
-
من زبانم افتضاحه تهش بتونم 10تا کلمه بخونم همه کجا بود
fatemeh8181 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
برو از یه کتاب مرجع بخون
یجایی ک تلفظشم نوشته باشه
از یسری کلماتی استفاده کن ک بدرد میخورن ک بعد میتونی توی گفتوگو ازش استفاده کنی
بعد برو سراغ کلمات سخت تر
فیلمای دوبله نبین زیر نویس ببین
اهنگ گوش بدع و سعی کن مث خودش بخونی
اگه واقعا هدفت اینکه زبانت خوب بشه -
@roghayeh-eftekhari نترس خودم هستم روش پاس کردنو بهت میگم
fatemeh8181 بگووو
-
81Sobhan
هیچی ندارم نه سهم نه هیچینه ببین بیمارستان و اینا حین تدریس میرم
ولی اون آخرش بخوای مطب نزنی و بیمارستان نری میشه بری یه کار پژوهشی کنی؟
@سجاد-ذوالفقاری
خب چه گیری دادی نری بیمارستان
اگه علاقه نداری نیا سمتش خب
کار پژوهشی چیز فکر کنم امتیاز داشته باشه ولی نمیدونم میشه طرح نرفت یا نه
رتبه کنکورت زیر 500 باشه فکر میکنم میتونی طرح رو نری مستقیم امتحان تخصص بدی واس پزشکی بعد طرحت رو بری همچین چیزی
اگه علاقه به استاد دانشگاهی داری رشته های علوم پایه خیلی راحت تر میتونی به استاد دانشگاهی برسی -
@سجاد-ذوالفقاری به نظرم اگه تواناییشو داری که داری، تلاشتو مضاعف بکن و برو بیوتکنولوژی، به نظرم چیزیه که دنبالشی
-
mahla bpz چرا خیلی زیاد بهش فکر میکردم مخصوصا همین امسال و پارسال، چون فشار زیادی روم بود و اگه آدم صبوری نبودم الان به احتمال زیاد فارغ التحصیل یه رشته نسبتا خوب بودم اما باز شرایط هر سال متفاوت میشه، نتیجه ای که از سالی که گذروندی
اما خب هرکسی که انقد پشت یه هدف بمونه شاید به اون هدف نرسه و کلا هدفش اشتباه باشه
بعضی موقعا به خودم که نگا میکنم میبینم که خود واقعیم نیستم
من بیشتر به این دلیل موندم پشت کنکور که خود واقعیمو ببینم و اون تلاشی که در نظرمه اتفاق بیفته، هرسال مشکلات درونی و بیرونی نمیذاشت درست حسابی بخونم
@amir-bernousi خب به نظرم طبیعیه ک ی سری مشکلات پیش بیاد تو سال کنکور و حالا برای هر کسی ی جوری اما خب تلاشی ک میگید شاید هر سال اون اندازه ک میخواستید نبوده درسته اما من تو ذهنم همیشه اینجوری تصور میکنم ک خب مثلا طرف پارسالش ک سال اول بوده درسارو خوب خونده ولی تو مدیریت زمان و تست و اینا مشکل داشته و قبول نشده خب سال دیگه قطعا خیییلی کمتر برای بحث آموزش وقت میزاره و خب بیشتر سعی میکنه تست بزنه سرعتشو دقتشو بیشتر کنه درنتیجه باید قبول بشه اما بازم نمیشه...چرا؟
-
برو از یه کتاب مرجع بخون
یجایی ک تلفظشم نوشته باشه
از یسری کلماتی استفاده کن ک بدرد میخورن ک بعد میتونی توی گفتوگو ازش استفاده کنی
بعد برو سراغ کلمات سخت تر
فیلمای دوبله نبین زیر نویس ببین
اهنگ گوش بدع و سعی کن مث خودش بخونی
اگه واقعا هدفت اینکه زبانت خوب بشهM Tg زبان دوس ندارم از رو بیکاریه ولی چشم مرسی
-
@سجاد-ذوالفقاری به نظرم اگه تواناییشو داری که داری، تلاشتو مضاعف بکن و برو بیوتکنولوژی، به نظرم چیزیه که دنبالشی
@amir-bernousi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
اینم بدبختیش خیلی زیاده ها
باید یکیو پیدا کنه مث یه اسپانسر بشه براش -
fatemeh8181 بگووو
@roghayeh-eftekhari میگم اونور بهت
-
M Tg زبان دوس ندارم از رو بیکاریه ولی چشم مرسی
fatemeh8181 پس تویی ک زبان دوس نداری اون تایپیک نمیتونه بت کمک کنه..
-
@amir-bernousi
اره فک کنم بخش مهندسی ژنتیکش خوب باشه برامنمیدونم گیجم در این مورد هرچیم سرچ میکنم گیج تر میشم
@سجاد-ذوالفقاری بهترین کار حال حاضر به نظرم اینه که تمرکزتو بذاری رو کنکور و بهترین نتیجه رو بیاری و اون موقع دستت بازتره برای انتخاب رشته و میتونی راحت وقت بذاری و بری تحقیق درمورد رشته ها
-
اونور کجاس؟
منم میخوام بیام اونورابی معرفتا
-
@سجاد-ذوالفقاری
خب چه گیری دادی نری بیمارستان
رتبه کنکورت زیر 500 باشه فکر میکنم میتونی طرح رو نری مستقیم امتحان تخصص بدی واس پزشکی بعد طرحت رو بری همچین چیزی
اگه علاقه به استاد دانشگاهی داری رشته های علوم پایه خیلی راحت تر میتونی به استاد دانشگاهی برسی81Sobhan در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@سجاد-ذوالفقاری
خب چه گیری دادی نری بیمارستانخوب کلا به خاطر شغل نمیخوامش یعنی اصن خوشم ازش نمیاد
دیگه نمیشه ، گیرم
اگه علاقه به استاد دانشگاهی داری رشته های علوم پایه خیلی راحت تر میتونی به استاد دانشگاهی برسیعلوم پایه ؟ مثلا؟
-
@amir-bernousi خب به نظرم طبیعیه ک ی سری مشکلات پیش بیاد تو سال کنکور و حالا برای هر کسی ی جوری اما خب تلاشی ک میگید شاید هر سال اون اندازه ک میخواستید نبوده درسته اما من تو ذهنم همیشه اینجوری تصور میکنم ک خب مثلا طرف پارسالش ک سال اول بوده درسارو خوب خونده ولی تو مدیریت زمان و تست و اینا مشکل داشته و قبول نشده خب سال دیگه قطعا خیییلی کمتر برای بحث آموزش وقت میزاره و خب بیشتر سعی میکنه تست بزنه سرعتشو دقتشو بیشتر کنه درنتیجه باید قبول بشه اما بازم نمیشه...چرا؟
mahla bpz معمولا کسی که 3 سال یا بیشتر میمونه پشت کنکور مشکلش درسی نیست و مربوط به سبک زندگی و عاداتش میشه
-
@سجاد-ذوالفقاری بهترین کار حال حاضر به نظرم اینه که تمرکزتو بذاری رو کنکور و بهترین نتیجه رو بیاری و اون موقع دستت بازتره برای انتخاب رشته و میتونی راحت وقت بذاری و بری تحقیق درمورد رشته ها
-
mahla bpz معمولا کسی که 3 سال یا بیشتر میمونه پشت کنکور مشکلش درسی نیست و مربوط به سبک زندگی و عاداتش میشه
-
81Sobhan در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@سجاد-ذوالفقاری
خب چه گیری دادی نری بیمارستانخوب کلا به خاطر شغل نمیخوامش یعنی اصن خوشم ازش نمیاد
دیگه نمیشه ، گیرم
اگه علاقه به استاد دانشگاهی داری رشته های علوم پایه خیلی راحت تر میتونی به استاد دانشگاهی برسیعلوم پایه ؟ مثلا؟
@سجاد-ذوالفقاری
رشته ها علوم زیستی
زیست جانوری گیاهی دریا زیست فناروی
شیمی محض کاربردی
این رشته های با رتبه های بالا 15000 اینا میشه راحت دانشگاه تهران هم قبول شد
ولی در عوض بازار کار انچنانی ندارن مگه فقط استاد دانشگاهی اونم بشی عضو هیت علمی
استاد دانشگاه حق التدریس هم خوب نیست حواست باشه هاچرا گیری ؟ میخوایی اصلا کنکور انسانی یا ریاضی بده امسال تو که خوشت از بیمارستان نمیاد
ببین بیایی سمت رشته های علوم پزشکی یا باید با بیمار سروکله بزنی یا باید خونه نشین بشی
نمیگم استاد دانشگاه نمیشه شد میشه ولی خب پروسه طولانی داره معمولا -
@amir-bernousi یعنی شما تغییر ندادید عاداتتونو؟خب اگه دیدید بعد سه سال نشد چرا موندید پشت باز؟الان پشیمونید که موندید یا نه؟فک میکنید اگه مثلا دو سه سال قبل میرفتید دانشگاه بهتر بود یا الان؟
mahla bpz چون میدونم میتونم به اون حد تلاشی که میخوام برسم(چیزی که قبول میشم الان دیگه برام خیلی مهم نیست)
پشیمون نیستم نه، همین راه رو که رفتم بهترین راه برای من بود -
mahla bpz چون میدونم میتونم به اون حد تلاشی که میخوام برسم(چیزی که قبول میشم الان دیگه برام خیلی مهم نیست)
پشیمون نیستم نه، همین راه رو که رفتم بهترین راه برای من بود@amir-bernousi
ببخشید شما کارت معافیت دائم دارید ؟
یا سربازی رو با دانشگاه پیام نور پیچوندید ؟