هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
fatemeh8181 تو امسال و بجاای من بخر
moohamad bahrami باع چه عجیب تهش بتونم بجا خودم بخرم:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
@سجاد-ذوالفقاری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@miss-joker اها پس با من نبودی:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
برو بابا ایسگا کرده 😂😒🔪
-
fatemeh8181 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
این خاصه
منشن باید بشعکی گفته خاصه
اینقده گفتین باورش شده😐🐤@miss-joker ما نگفتیم که خب خاصه ادم خودشیفته زیر ابی :expressionless_face:
-
@miss-joker اها پس با من نبودی:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
برو بابا ایسگا کرده 😂😒🔪
@miss-joker عه فهمیدی :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
چقد باهوشی :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:نه من آزمون ثبت نام نکردم قراره تو خونه خودم دان کنم بزنم
-
یه یه یه:face_with_tears_of_joy:
-
همه کدوم همه اخهههه
-
parisa khany
خداروشکر :rose:اره خوبه بهترم میشه :flexed_biceps_light_skin_tone:
@سجاد-ذوالفقاری شکر🤲🏻
همیشه عالی باشه 😄🥂 -
@miss-joker عه فهمیدی :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
چقد باهوشی :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:نه من آزمون ثبت نام نکردم قراره تو خونه خودم دان کنم بزنم
عا خوب میکنی
بهترم هس اصن😐
اینقده دنبال این ازمونا نمیدوی🐤
پشتیبانام روزی به بار زنگ نمیزنن بهت 😑🔪 -
اشتباه کردم تعریف کردم ازت اصن
-
@سجاد-ذوالفقاری شکر🤲🏻
همیشه عالی باشه 😄🥂parisa khany مرسی همچنین
شماهم کنکورین؟
-
moohamad bahrami باع چه عجیب تهش بتونم بجا خودم بخرم:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
fatemeh8181 ابجیته دیگه هر جوور شدهه باید براش بخر یی یکی بخر از طرف هر دومون
-
عا خوب میکنی
بهترم هس اصن😐
اینقده دنبال این ازمونا نمیدوی🐤
پشتیبانام روزی به بار زنگ نمیزنن بهت 😑🔪 -
fatemeh8181 ابجیته دیگه هر جوور شدهه باید براش بخر یی یکی بخر از طرف هر دومون
moohamad bahrami داری کادورو میندازی گردن من اسم خودتم میخوای بزاری سرش:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
زورگوعه
-
واییییییییی:expressionless_face:
-
:face_with_rolling_eyes: :face_with_rolling_eyes: :unamused_face: