هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
@m-z در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
به سلامتی دختری که سر سفره ای عقدش به جای گفتن با اجازه ی بزرگترا گفت با اجازه ی عشقم که نزاشتن بهش برسم.... فاز سنیگین
فک کنید اگه من سه شنبه شب اینو بگم حال اقا داماد چطور میشه
-
به سلامتی دختری که سر سفره ای عقدش به جای گفتن با اجازه ی بزرگترا گفت با اجازه ی عشقم که نزاشتن بهش برسم.... فاز سنیگین
-
یه حرف خواهرانه ...همیشه پدر مادرت جلوی همسرت تو جایگاه خیلی بالایی نگه دار.....همیشه اول حرف بابا بعد همسر ...همیشه اول حرف مامان بعد همسر...این مدل احترام گذاشتن تو به خانوادت...اونا رو جلو همسرت بزرگ میکنه و این باعث میشه همسرت همیشه و تحت هر شرایطی احترام خانوادت رو نگه داره
-
-
@m-z
خوش بخت بشی عزیزم ...امیدوارم زندگی خوب و پر از عشقی داشته باشی...مبارک اقا داماد و خودت باشه -
@m-z چیزی ازماجرانمیدونم امابنظرمن ادم باهرشرایطی باید واس رسیدن ب خواستش تلاش کنه وازش دست برنداره
fatemeh201678 ببخشید ولی وقتی میدونیم به خواستمون نمیرسیم چکار کنیم الکی تلاش کنیم البته شایدم میشود هاااا ولی خوب....
-
دوستان برای ادبیات به نظرتون فیلم های کی خوبه ؟
-
@m-z مرسیییییییی عزززیزممممم..ایشالا خوشبخت شین .....یعنی تو همه الایی هارو دعوت کردی منم باید دعوت کنمشون؟؟؟زیادن خدایی ....
-
negwin مگه شما هم میخوای عقد کنی ...
الان که نه ..یه 20یا 25 روز دیه
-
negwin به سلامتی خوب من دعوت کردم ولی انگار هیچ کدوم دوست ندارن بیان
مرسی خانوم گل.....تو ی لحظه فک کن اینهمه جمعیت پاشن بیان ....بعد میخوای جواب بقیه رو چی بدی ک اینهمه از کجا دعوتن؟؟؟حتا فکر اینکه اینهمه پاشن بیان خنده داره...تصور کن....چ شوددد:)
-
به سلامتی بچه های آلایی دارن میرن سر خونه زندگیشون .
ایشالا همه خوش بخت شن -
fatemeh201678 ببخشید ولی وقتی میدونیم به خواستمون نمیرسیم چکار کنیم الکی تلاش کنیم البته شایدم میشود هاااا ولی خوب....
@m-z نمیدونم والا..فقط اینومیدونم ادم نبایدازخواستش دست بکشه البته بازم شرایط فرق میکنه
-
-
به سلامتی بچه های آلایی دارن میرن سر خونه زندگیشون .
ایشالا همه خوش بخت شن -
@m-z نمیدونم والا..فقط اینومیدونم ادم نبایدازخواستش دست بکشه البته بازم شرایط فرق میکنه
fatemeh201678 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
البته بازم شرایط فرق میکنه
این خیلی معنی داشت ..... -
@sobhan-1999 شما هم میری نترس اصلا خواستین خودم برا داداشای آلایی میرم خواستگاری ......
منم هستممممممممممممممم
-
negwin در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
https://as1.asset.aparat.com/aparat-video/5efd05054ba8c5d775364cdee324e35f8343252-144p__69561.mp4
اینو حتمن گوش کنین.....