هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
بفرما
fatemeh8181
سلاممنو میبینی؟
-
-
بله بفرما
-
بله بفرما
یه پیام دادم و پاک کردم ، فک کنم باعث سوتفاهم شد . خواستم بدونید با اون پیام من شمارو قضاوت نکردم . نه شما و نه خانم ابوالحسنی ، چون اونقدی ازتون شناخت دارم که بدونم اهل اینحور کارا نیستید . من یه قضاوت درمورد یه فرد دیگه انجام دادم که درست و غلط بودنشو خودم میدونم . و کلا حرف زدن درباره اون هم کاملا بیفایدست چون من قضاوت کردم و واسه خودمم دلیل دارم .
خواست بدونید درمورد شما هیچ فکری نکردم و نه قضاوتی کردم چون روی شما به اون اندازه شناخت دارم . و کلا هیچ تهمتی به شما دنفر نزدم مطمعا باشید . و درکل اصلا به من مربوط نیست که بخوام درموردتون قضاوت کنم. -
یه پیام دادم و پاک کردم ، فک کنم باعث سوتفاهم شد . خواستم بدونید با اون پیام من شمارو قضاوت نکردم . نه شما و نه خانم ابوالحسنی ، چون اونقدی ازتون شناخت دارم که بدونم اهل اینحور کارا نیستید . من یه قضاوت درمورد یه فرد دیگه انجام دادم که درست و غلط بودنشو خودم میدونم . و کلا حرف زدن درباره اون هم کاملا بیفایدست چون من قضاوت کردم و واسه خودمم دلیل دارم .
خواست بدونید درمورد شما هیچ فکری نکردم و نه قضاوتی کردم چون روی شما به اون اندازه شناخت دارم . و کلا هیچ تهمتی به شما دنفر نزدم مطمعا باشید . و درکل اصلا به من مربوط نیست که بخوام درموردتون قضاوت کنم. -
@سجاد-ذوالفقاری داشتم فکرمیکردم چرا هم به فاطمه میگین شما و هم خانم ابوالحسنی که فهمیدم همونو کپی کردین
-
بنظرم حرفتون حرفای دیروزو نقض میکنه
چون دیروز هی مطمعن تر میشدید و اون موقع هم که درحال مطمعن شدن بودید بنده فقط انلاین بودم
شما دیروز خیلی هم خوب متوجه حرفای من میشدی
ولی اینکه امروز اینارو میگی متوجه نمیشم -
کسی زیست هاشمی نداارهه
-
کسی زیست هاشمی نداارهه
moohamad bahrami کتابش؟
-
از همگیتون برای همیشه خداحافظی میکنم خیلی وقت بود دلم باید برای همیشه میرفتم از اینجا خیلی هم دیر کردم خیلییی
روزای خوبی بود چه تو تایپک های درسی چه غیر درسی
نمیخوام برم راستش ولی دگه بسمه میمونم جوابارو میخونم شاید موندم
M Tg حانیه هرکی قضاوتم کرد ،کرد از تو توقع نداشتم روی حرف فاطمه حساب دگه ای روت باز کرده بودم البته از روی قضاوتت همه چی مشخص شد
دروغم نگفتم رفتم و داشتم ریاضی میخوندم هیچ وقت هیچ وقت تو عمرت کسیو قضوت نکن حانیه شاید با قضاوتت دل طرف بشکنه اونم خیلی بیشتر از خیلیfatemeh8181 نمیدونم توام حرف حانیه ارو بهم میزنی یانه ولی فکرنکنم تو اینطور بگی ک قضاوت کنی چون بارها از رفتارتو دیدم و میشناسمت
دختر پاییز بهار پاییز روزای خوبی بود ولی من خسته تر از اینم که تحمل حرفارو داشته باشم خیلی خسته تر از این حرفام که دگه اینم بشه درد روی دردام
@دختر-بهار اگه غزل اومد بگو سعی کنه اون بیست حقیقت و رها کنه وگرنه وضعش میشه مثل من
Yegane Dehqan اولین دوست ، یادمه ازم پرسیدی چطور میشه که آدم بدون دیدن تو انجمن دوست پیدا میکنه؟ پیدا میشه عادیه ولی حواست باشه به هرکسی نگی دوست
@F-Seif-0
arthur morgan
@N-n-good
از شما دوستان هم ممنونم اگه امروز و روزهای دگه نیومدم حلالم کنید ولی خب هوای تایپک داشته باشین@سجاد-ذوالفقاری و شما نمیدونم قرار با این منشن چه حرفایی بهم بزنن چه قضاوت هایی بشم اصلا مهم نیست برام ولی باید بگم میدونم دوست زیاد دارید من فقط ناراحت بودم و دگه نیستم خیلی وقته نیستم ولی حواستون باشه چی میگن و کی میگین به من ربطی نداره عذرخواهی اصلی از فاطمه باید داشته باشین هم شما و دگر دوستانتون و یاد بگیرید که شاید حق با شما نیست یخورده از دید دگه نگاه کنید
بابت خوندن پیام هاام ممنوندرکل تنها توصیه ام ب همتون اینه حواستون باشه دارید چی میگید به کی میگید و کجا میگید و این جمله ارو یادتون باشه آبی که بریزه هرگز جمع نمیشه