هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@sania-andiravan
ی کلیپ دارم خیلی قشنگه
حتما حتما ببین
من هزاردفعه دیدم ازش خسته نشدم
49a86d058d7e10a847b7df64e5281aeb3018923-360p__66525.mp4@f-seif-0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@sania-andiravan
ی کلیپ دارم خیلی قشنگه
حتما حتما ببین
49a86d058d7e10a847b7df64e5281aeb3018923-360p__66525.mp4این کلیپو همه ببینین
-
@sania-andiravan
آره اونطور که خیلی بهتره
سعی کن مدیریت کنی
به پشتیبانت بگو شاید کمکت کنه
نمیشه بگی من میمونم خونه؟
یا مهمون میاد غذرخواهی کنی و بیایی درس بخونی؟
آره موافقم
حالا کم کم بیشترش هم میکنیم
برسونیم به ده ساعت خیلی خوب میشه
مثلا اون روزایی که 2ساعت مدرسه داری
بعد سعی کن تکالیفتو زودتر تموم کنی
بیشتر تایمتو برا کنکور بزار
البته اگه تکالیفت هم کنکوریه
که دیگه اشکال ندارهAmir 6
خب پشتیبانم میگه برو که حال و روحیت عوض شه
یا خانوادمم همینو میگن
عوض میشه ها ولی اینکه زیاد باشه دیگه اذیتم میکنه
نه دیگه خداروشکر مهمون میاد میدونن کنکور دارم چیزی نمیگن تا قبلش بی احترامی می دونستن
اره تکالیف که زود تموم میکنم یا وسط کلاسام می نویسن بعد مدرسه زیاد درگیر نشم
مثلا فیزیک و ریاضی تستن ولی بقیه هم که تشریحین خیلی سختنحالا من خودم کنکوری حساب نمیکنم که اعتماد به نفس کاذب نگیرم از بخش کنکور جدا میکنم بعد جمع می بندم خیلی بهتره
-
@sania-andiravan سانیا تاپیکی که گزارش میدینو میفرستی واسم؟
@miss-joker
اره عزیزم یه لحظه
https://forum.alaatv.com/post/2111917 -
@miss-joker
اره عزیزم یه لحظه
https://forum.alaatv.com/post/2111917@sania-andiravan در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@miss-joker
اره عزیزم یه لحظه
https://forum.alaatv.com/post/2111917مچکرم
-
@sania-andiravan
یه پیام دیدم تو تل حالم رو خیلی بهتر کرد
نوشته بود:
اگه اولین آزمون آزمایشی مون قرار بود بهترین باشه که اصلا آزمون نمیدادیم؛ مستقیم میرفتیم سر کنکورالانم برو استراحت
تودلی هیچ خبری نیست همه گرفتن خوابیدن نمیذارم کسی منشنت کنه
-
@sania-andiravan در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@miss-joker
اره عزیزم یه لحظه
https://forum.alaatv.com/post/2111917مچکرم
-
@سجاد-ذوالفقاری من درسنامه رو کاملا رسیده بودم
ولی تستام رو نتونستم برسم
دیگه قلقش داره دستم میاد
از فرسنگ 2 تستارم عقب نمی افتم
پ.ن : غیر ابریشم کتاب تستم باید بزنم -
@سجاد-ذوالفقاری من درسنامه رو کاملا رسیده بودم
ولی تستام رو نتونستم برسم
دیگه قلقش داره دستم میاد
از فرسنگ 2 تستارم عقب نمی افتم
پ.ن : غیر ابریشم کتاب تستم باید بزنم -
@sania-andiravan
ی کلیپ دارم خیلی قشنگه
حتما حتما ببین
49a86d058d7e10a847b7df64e5281aeb3018923-360p__66525.mp4 -
هیچ راهی واسه تخلیه نیس انگاری =|
-
Amir 6
خب پشتیبانم میگه برو که حال و روحیت عوض شه
یا خانوادمم همینو میگن
عوض میشه ها ولی اینکه زیاد باشه دیگه اذیتم میکنه
نه دیگه خداروشکر مهمون میاد میدونن کنکور دارم چیزی نمیگن تا قبلش بی احترامی می دونستن
اره تکالیف که زود تموم میکنم یا وسط کلاسام می نویسن بعد مدرسه زیاد درگیر نشم
مثلا فیزیک و ریاضی تستن ولی بقیه هم که تشریحین خیلی سختنحالا من خودم کنکوری حساب نمیکنم که اعتماد به نفس کاذب نگیرم از بخش کنکور جدا میکنم بعد جمع می بندم خیلی بهتره
-
@sania-andiravan
Amir 6
@miss-joker
@Narjes-Hashemiاینا حرفای یه مشاور کشوریه به اسم امیر میرهلی
شاید به دردتون بخوره
دانش آموز با فراشناخت، نتیجه ی آزمون را فارغ از بدست آوردنِ هر ترازی با توجه به میزان آمادگی می سنجد. بعد از هر آزمون به دنبال پیدا کردن اشکالات باشه و برای رفع کردن آن ها راه حل ارائه دهید. انتظار تغییر ناگهانی نتایج، انتظاری بی جاست و باید مداومت داشته باشید تا متوجه روند مثبت در نتایج آزمون ها شوید
🟠درس خواندن را به عنوانِ یک مسیر در نظر بگیرید و از آن لذت ببرید. در این طولِ این مسیر ممکن است، در چند آزمون نتیجه ای که میخواهید را نگیرید اما وقتی شما خوب کار کنید،دفعاتِ بعد که مرور می کنید و تست پوششی می زنید، متوجه میشوید که مطالب را در ذهن دارید و همین باعث می شود با اشتیاقِ بیشتر تلاش کنید.
🟣کیفیت را فدای کمیت نکنید
اگر حجم زیادی بخوانید ولی با کیفیت نباشد و هنگام مرور متوجه شوید که خیلی از مطالب را فراموش کردید، استرسِ شما بیشتر می شود چرا که در این شرایط شما چندین درس و فصلِ مختلف را خوانده اید ولی بازدهی و نتیجه ای برایتان نداشته است. -
@sania-andiravan
Amir 6
@miss-joker
شاید به دردتون بخوره
دانش آموز با فراشناخت، نتیجه ی آزمون را فارغ از بدست آوردنِ هر ترازی با توجه به میزان آمادگی می سنجد. بعد از هر آزمون به دنبال پیدا کردن اشکالات باشه و برای رفع کردن آن ها راه حل ارائه دهید. انتظار تغییر ناگهانی نتایج، انتظاری بی جاست و باید مداومت داشته باشید تا متوجه روند مثبت در نتایج آزمون ها شوید
🟠درس خواندن را به عنوانِ یک مسیر در نظر بگیرید و از آن لذت ببرید. در این طولِ این مسیر ممکن است، در چند آزمون نتیجه ای که میخواهید را نگیرید اما وقتی شما خوب کار کنید،دفعاتِ بعد که مرور می کنید و تست پوششی می زنید، متوجه میشوید که مطالب را در ذهن دارید و همین باعث می شود با اشتیاقِ بیشتر تلاش کنید.
اگر حجم زیادی بخوانید ولی با کیفیت نباشد و هنگام مرور متوجه شوید که خیلی از مطالب را فراموش کردید، استرسِ شما بیشتر می شود چرا که در این شرایط شما چندین درس و فصلِ مختلف را خوانده اید ولی بازدهی و نتیجه ای برایتان نداشته است.@سجاد-ذوالفقاری
-
@سجاد-ذوالفقاری ابریشم یا کتاب تست ؟
-
هیچ راهی واسه تخلیه نیس انگاری =|
-
@sania-andiravan
Amir 6
@miss-joker
شاید به دردتون بخوره
اگر حجم زیادی بخوانید ولی با کیفیت نباشد و هنگام مرور متوجه شوید که خیلی از مطالب را فراموش کردید، استرسِ شما بیشتر می شود چرا که در این شرایط شما چندین درس و فصلِ مختلف را خوانده اید ولی بازدهی و نتیجه ای برایتان نداشته است.