هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
تودلی نمیتونم بنویسم .................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
#یه روزجاهای خالی پر میشه
#تودلی -
نگرانه منی که نگیره دلم
واسه دیدن تو داره میره دلم
نگرانه منی مثل بچگی هام
تو خودت میدونی من از تو چی میخوام
مگه میشه باشی و تنها بمونم
محاله بذاری محاله بتونم
دلم دیگه دلتنگی هاش بیشماره
هنوزم به جز تو کسی رو نداره
عوض میکنی زندگیمو
#...........
#تودلی -
اگر میتونستم ۴ تا دست و دوتا مغز دیگه داشته باشم خیلی خوب بود
-
الان ی انسان خسته گرسنه هستم که حال هیچگونه فعالیتو ندارم
️
-
بی من نرو تنهام نذار بی کسیمو یادم نیار
واسه تو داره جون میده این دل تنگ و بیقرار -
تودلی نمیتونم بنویسم .................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
#یه روزجاهای خالی پر میشه
#تودلیfatemeh8181 دقیقا:)
یروز جاهای خالی پر میشن:) -
نگرانه منی که نگیره دلم
واسه دیدن تو داره میره دلم
نگرانه منی مثل بچگی هام
تو خودت میدونی من از تو چی میخوام
مگه میشه باشی و تنها بمونم
محاله بذاری محاله بتونم
دلم دیگه دلتنگی هاش بیشماره
هنوزم به جز تو کسی رو نداره
عوض میکنی زندگیمو
#...........
#تودلیfatemeh8181 چقدر این آهنگ دوست دارم
-
fatemeh8181 باور کن گمشده منی الان پیدات کردم
یعنی من خاصم؟@roghayeh-eftekhari هستی
-
چون هیچ نمانیم ز غم هیچ نپیچیم
چون هیچ نمانیم هم اینیم و هم آنیم
شادی شود آن غم که خوریمش چو شکر خوش
ای غم بر ما آی که اکسیر غمانیم -
@roghayeh-eftekhari
سلام عزیزم
نه اتفاق خاصی نیوفتاد من دیدم زیرپام لرزید یکم ترسیدم بعدش دیگه نترسیدم خونه محکم بود فق نگام به سقف بود هی میرف جلو میومد عقب -
سلام سلام
اقا من قرار بود نیام تا جمعه خب ولی به مشکل خوردم
نمیتونم برناممو اجرا کنم مثل ادم
برنامم ارمانی نیس کاملن اوکیه ولی مشکل زا خودمه وقتی میخوام بخونم حوصلم نمیزاره مخصوصن سرمباحثی که زیاد خوندمشون
can you help me? -
سلام سلام
برنامم ارمانی نیس کاملن اوکیه ولی مشکل زا خودمه وقتی میخوام بخونم حوصلم نمیزاره مخصوصن سرمباحثی که زیاد خوندمشون
can you help me?@f-seif-0 سلام خوبی
-
سلام سلام
can you help me? -
@f-seif-0 سلام خوبی
fatemeh8181
سلام عزیزم
خوبم خداروشکر فقط عصبیم نمیتونم درس بخونم -
@roghayeh-eftekhari
سلام عزیزم
نه اتفاق خاصی نیوفتاد من دیدم زیرپام لرزید یکم ترسیدم بعدش دیگه نترسیدم خونه محکم بود فق نگام به سقف بود هی میرف جلو میومد عقب -
@roghayeh-eftekhari
نه بابا ماکه هیچیمون نشد فقط دسشویی رو حیاطمون یکی از کاشیاش افتاد
همسایه هامون اینه ها و دکوریاشون ریخته بودن شکسته بودن واسه ما هیچی نشد
ولی خیلی باحال خونه تکون میخورد من داشتم میخندیدم خواهرم جیغ میکشید -
fatemeh8181
سلام عزیزم
خوبم خداروشکر فقط عصبیم نمیتونم درس بخونم@f-seif-0 عزیزم برا برنامت بگم تو پشت کنکوری هستی قرار نیست وقتی که برای نقاط ضعفت میزاری همون قدر رو نقاط قوت و خونده شدت بزاری