هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
fatemeh8181 آهنگه؟
@roghayeh-eftekhari اره
-
@roghayeh-eftekhari منم حفظ نمیکنم مینویسم
هر شعری هر اهنگی هر عکسی و بی دلیل برای کسی نمیفرستمfatemeh8181 باور کن گمشده منی الان پیدات کردم
یعنی من خاصم؟ -
fatemeh8181 باور کن گمشده منی الان پیدات کردم
یعنی من خاصم؟@roghayeh-eftekhari احتمالا کجا بودی تا الان
-
@roghayeh-eftekhari احتمالا کجا بودی تا الان
fatemeh8181 من همین ورا بودم تو کجا بودی؟
-
یعنی میشــــه بیای
آروم بگیره این دل من
دستاتو بگیرم مثل قبل با هم دوتایی
بریم توو دل شب
یعنی میشه بیای کنارم
♫♫♫
بشینی مثل قبل از حسودی بمیره کل شهر
آخه کی تورو میخوادت مثل من -
تنهام نزار منو با این خیابونا و این زخم های کاری
-
بی من نرو تنهام نذار بی کسیمو یادم نیار
واسه تو داره جون میده این دل تنگ و بیقرار -
fatemeh8181 من همین ورا بودم تو کجا بودی؟
@roghayeh-eftekhari نمیدونم
-
تودلی نمیتونم بنویسم .................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
#یه روزجاهای خالی پر میشه
#تودلی -
نگرانه منی که نگیره دلم
واسه دیدن تو داره میره دلم
نگرانه منی مثل بچگی هام
تو خودت میدونی من از تو چی میخوام
مگه میشه باشی و تنها بمونم
محاله بذاری محاله بتونم
دلم دیگه دلتنگی هاش بیشماره
هنوزم به جز تو کسی رو نداره
عوض میکنی زندگیمو
#...........
#تودلی -
اگر میتونستم ۴ تا دست و دوتا مغز دیگه داشته باشم خیلی خوب بود
-
الان ی انسان خسته گرسنه هستم که حال هیچگونه فعالیتو ندارم
️
-
بی من نرو تنهام نذار بی کسیمو یادم نیار
واسه تو داره جون میده این دل تنگ و بیقرار -
تودلی نمیتونم بنویسم .................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
#یه روزجاهای خالی پر میشه
#تودلیfatemeh8181 دقیقا:)
یروز جاهای خالی پر میشن:) -
نگرانه منی که نگیره دلم
واسه دیدن تو داره میره دلم
نگرانه منی مثل بچگی هام
تو خودت میدونی من از تو چی میخوام
مگه میشه باشی و تنها بمونم
محاله بذاری محاله بتونم
دلم دیگه دلتنگی هاش بیشماره
هنوزم به جز تو کسی رو نداره
عوض میکنی زندگیمو