هرچی تو دلته بریز بیرون 2
- 
@dr-bernosi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-sobhan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: دوستان کسی با رتبه ای موفق تو کنکور هنر در ارتباط هست ؟ تو زبان سراغ دارم  ب یکی قول دادم برای هنر :| @dr-sobhan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-bernosi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-sobhan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: دوستان کسی با رتبه ای موفق تو کنکور هنر در ارتباط هست ؟ تو زبان سراغ دارم  ب یکی قول دادم برای هنر :| این دوست ما 200 زبانه خواستی چیزی بپرسی بگو میپرسم! 
- 
@m-z در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @دکتر-محبوبه اره واقعا چرا امروز همه ی ما دلمون گرفته من دیگه اخرا سرم گرف :| نکشید مخم! 
- 
هم الگو غلط داره هم ای کیو :| اعصابم خورد میشه غلط تستی میبینم 
- 
هم الگو غلط داره هم ای کیو :| اعصابم خورد میشه غلط تستی میبینم @dr-bernosi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: هم الگو غلط داره هم ای کیو :| اعصابم خورد میشه غلط تستی میبینم آره الگو غلط داره 
- 
هم الگو غلط داره هم ای کیو :| اعصابم خورد میشه غلط تستی میبینم 
- 
بچه ها به نظرتون ای کیو تستاش مثل الگو سخت هست؟ 
- 
ای کیو گفته طبق متن کتاب درسی مونوساکاریدا 3 تا 7 کربن دارن  
- 
@dr-sobhan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-bernosi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-sobhan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: دوستان کسی با رتبه ای موفق تو کنکور هنر در ارتباط هست ؟ تو زبان سراغ دارم  ب یکی قول دادم برای هنر :| این دوست ما 200 زبانه خواستی چیزی بپرسی بگو میپرسم! @dr-bernosi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-sobhan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-bernosi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-sobhan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: دوستان کسی با رتبه ای موفق تو کنکور هنر در ارتباط هست ؟ تو زبان سراغ دارم  ب یکی قول دادم برای هنر :| این دوست ما 200 زبانه خواستی چیزی بپرسی بگو میپرسم! ن آخه کنکور هنر کلا خیلی متفاوته ! منابعش اصلا معلوم نیست ... بعد ی پرس و جو کن اگه هنر هم داشتی آشنا بهم بگو ! 
- 
بچه ها به نظرتون ای کیو تستاش مثل الگو سخت هست؟ @sobhan-1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: بچه ها به نظرتون ای کیو تستاش مثل الگو سخت هست؟ ن آیکیو سخت تره 
- 
بچه ها به نظرتون ای کیو تستاش مثل الگو سخت هست؟ @sobhan-1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: بچه ها به نظرتون ای کیو تستاش مثل الگو سخت هست؟ از الگو بهتره در کل! الگو هم زیاده هم سخت هم حاشیه ای! ولی ای کیو تستاش قشنگه و راحته تقریبا 
- 
@dr-bernosi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @sobhan-1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: بچه ها به نظرتون ای کیو تستاش مثل الگو سخت هست؟ از الگو بهتره در کل! الگو هم زیاده هم سخت هم حاشیه ای! ولی ای کیو تستاش قشنگه و راحته تقریبا آخرش کدوم تستاش سخت تره؟ 
- 
امشب یا فردا یه تاپیک میزنم یه چیز توپ تو ذهنمه  
- 
@dr-bernosi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @sobhan-1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: بچه ها به نظرتون ای کیو تستاش مثل الگو سخت هست؟ از الگو بهتره در کل! الگو هم زیاده هم سخت هم حاشیه ای! ولی ای کیو تستاش قشنگه و راحته تقریبا آخرش کدوم تستاش سخت تره؟ @sobhan-1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: آخرش کدون تستاش سخت تره؟ هردوش سخته! ولی سختیای ای کیو قشنگه! سختیای الگو بیهودس  
- 
@sobhan-1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: آخرش کدون تستاش سخت تره؟ هردوش سخته! ولی سختیای ای کیو قشنگه! سختیای الگو بیهودس  @dr-bernosi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @sobhan-1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: آخرش کدون تستاش سخت تره؟ هردوش سخته! ولی سختیای ای کیو قشنگه! سختیای الگو بیهودس  اوکی 
- 
سلام:(((((( 
- 
- 
- 
@dr-bernosi ممنون:)سعی در خوب بودن... 
- 
امشب یا فردا یه تاپیک میزنم یه چیز توپ تو ذهنمه  @dr-bernosi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: امشب یا فردا یه تاپیک میزنم یه چیز توپ تو ذهنمه  اوه تاپیک برتر این سری ماله خودته 

|
 |

شعردانه
شعردانه